9 firme de mobilier din România au propus noi colecții la târgul internațional January Furniture Show din Birmingham

Într-o demonstrație impresionantă de creativitate și inovație, nouă firme producătoare de mobilier din România și-au prezentat colecțiile la târgul internațional de mobilă January Furniture Show, ce s-a desfășurat la Birmingham în perioada 21-24 ianuarie 2024.

Acest eveniment, recunoscut pe plan internațional ca unul dintre cele mai importante din domeniu, a fost gazda perfectă unde firmele românești și-au etalat cele mai noi colecții de mobilă din lemn masiv, dar și accesorii de design interior. Anul acesta au fost prezente la târg: ALSENA COM IMPEX SRL, ECOMATRIX SRL, M-OLIVER DESIGN SRL, MOBEX & COMPANY SRL, PELEMOB SRL, PIZETA DUE SRL, SAVINI DUE SRL, SIMEX SA, SOLID OAK EXPERT SRL.

Participarea companiilor românești la târgul internațional a fost finanțată de Agenția Română pentru Investiții și Comerț Exterior și organizată în colaborare cu Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR).

Prezența firmelor românești la târgul de mobilă din Birmingham este o dovadă a inovației, creativității și calității excepționale a pieselor de mobilier. Fiecare companie din Pavilionul României a venit cu o abordare proprie și cu o viziune care se ridică la standarde internaționale în ceea ce privește design-ul de mobilier. January Furniture Show oferă un spațiu cu o vastă expunere pentru companiile românești, acestea având oportunitatea de a interacționa cu clienți și parteneri dincolo de granițele țării.

Standul României < Romanian furniture – Style, Comfort, Durability > care s-a desfășurat pe o suprafață generoasă, a atras atenția vizitatorilor interesați de mobilier de calitate superioară, cum este cel realizat de companiile românești. Producătorii români de mobilier au prezentat o gamă variată de produse care include canapele, biblioteci, mese, scaune, toate în stil clasic sau modern, realizate în special din lemn masiv, pentru sufragerii, dormitoare sau băi. Firmele românești producătoare de mobilier îmbină cu succes funcționalitatea cu partea estetică, punând accent pe calitate, confort și sustenabilitate.

 

Participarea României la January Furniture Show din Birmingham reprezintă un pas important pentru industria de mobilă din țară, fiind o oportunitate excelentă de a promova produsele pe scena internațională a producătorilor și distribuitorilor de mobilă. Evenimentul este o platformă ideală pentru a iniția noi parteneriate comerciale și pentru a consolida relațiile existente. Peste 22.000 de vizitatori au fost așteptați să ia parte la târgul internațional de mobilă din Birmingham, în prima lună a anului 2024.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.