Cinci unităţi de comercializare a cărnii din Piaţa Obor din Capitală au fost verificate de comisarii Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, care au constatat, în urma analizelor, că mare parte din carnea comercializată ca fiind carne de vită era de cal.
Potrivit unui comunicat de joi al ANPC, au fost verificate cinci măcelării, iar comisarii au prelevat probe din carnea comercializată sub denumirea de carne de vită şi pentru care exista suspiciunea că ar fi de cal.
Comisarii au oprit de la comercializare aproximativ 1.000 de kilograme carne de cal şi au aplicat amenzi de 25.000 de lei.
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.