Maria Grapini, implicată într-un accident rutier

Maria Grapini a fost implicată, luni, într-un accident rutier în Bucureşti, taxiul în care se afla europarlamentarul fiind lovit de o altă maşină în trafic. 

„Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtăşesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniştesc, o fac! Azi când mergeam spre televiziune (…) am avut parte de un accident! Eram în taxi şi brusc, o maşină a vrut să întoarcă pe loc nepermis şi ne-a lovit în plin!Taxiul a fost făcut zob! Nu ştiu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi şi la cap!”, a scris Maria Grapini, pe Facebook.

Europarlamentarul susţine că a plecat către sediul televiziunii cu maşina unui bărbat aflat în trafic.

„Am plecat la emisiune cu maşina unui domn care era în trafic, nu ştiu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care a trecut dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post! Vă doresc seară bună! Doamne ajută!”, a completat Grapini.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Se poate sa nu fi fost o simpla intamplare…… Dar bine ca s-a incheiat asa!

  2. Doamne fereste, si la cap…unde oricum aveati destule probleme…

  3. VAI CE SHMEKERA A FOST lili. Cu siguranta a fost atacata de niste romani „de bine” care NU SUPORTA CA O ROMANCA SA NU ATACE ROMANIA LA BRUXELLES, CI DIMPOTRIVA SA O APERE. Asa ceva, romanii, rasa de kko, NU SUPORTA. Ei trebuie musai sa linga dosuri straine.

  4. Dumnezeu v-a semnalat ca sa nu mai mergeti sa vorbiti publicului deoarece o intreceti pe VIORICA VASILICA DANCILA la penibilitati, grozavii, bazaconii etc

  5. Stimata doamna Grapini, poate cititi acest comentariu sau va spune cineva, AMPLASAREA CAMERELOR VIDEO IN CAPITALA ESTE IMPERIOS NECESARA, nu numai pentru acest gen de accident dar si pentru fluidizarea traficului si aplicarea sanctiunilor pentru cei care fac astfel de manevre. Daca era camere, sigur individul nu intorcea in loc nepermis pentru ca era ars la buzunar…Nici automobilistii nu ar mai intra si bloca intersectiile pentru ca ar fi amendati. Asa este afara si acesta este „respectul in trafic „, impus de aplicarea stricta a legii.Poate ia masuri si d-na FIREA si trece la treaba ca nu a facut nimic pt traficul din Bucuresti

  6. De fiecare data bietii romani au ghinion si cine ar trebuii sa moara scapa si mor alti oameni buni si nevinovati.

  7. A fost doar un avertisment. Ori închide gura, ori închide ochii!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.