Ponta, dezbrăcat complet la Brăila!

Organizaţia Pro România Brăila a demisionat în bloc din partid, acuzându-l pe Victor Ponta de „politica pumnului în gură” și numindu-l Dragnea 2. Este vorba de organizația controlată de Mihai Tudose și vine la scurt timp după ce fostul premier a părăsit partidul condus de Ponta. Anunțul a fost făcut de Emilia Meiroşu, fost preşedinte al Pro România Brăila, care este unul dintre deputaţii ce au fost suspendaţi din funcţii după ce au votat Guvernul Orban.

„Comunicat de presă Pro România Brăila

In urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta(Dragnea 2).
În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia.

De ce plecăm?

Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea si optiunile să fie luate în considerare.
Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea in politică.
Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.
Așadar, rămânem aceeași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8517 Articole
Author

14 Comentarii

  1. Fiecare pasare pe limba ei piere! Olteanul de Ponta dupa ce a distrus PSD-ul, a distrus si Romania! Stati sa vedeti ce se va intampa in continuare! Guvernul Orban instalat cu votul tradatorilor cetatenilor din parlament va cadea! Nici dracu nu-si va asuma raspunderea sa guverneze Romania pe timp de iarna si cu un presedinte tip Johannis! Johannis, tartorul romanilor, ar merita o asfel de lectie din partea romanilor! Oricum Romania se scufunda incet si sigur la ordinul agenturilor straine! Numai Dumnezeu ne va salva!

  2. Niste slugoi. Ca prin coincidenta intreaga organizatie, 100% este de aceeasi parere cu seful ei…. Au demisionat sa se faca din nou pesedisti sau penelisti.

  3. Ahahahhah, mișto !
    Daca fac astia anticipate rămâne pieton, partidul e in curs de dizolvare si asta e evident.PNL se va intari negresit si cu astia.

  4. Sultanul spahiilor tineri fara minte, Dottore Victor Viorel Ponta organizeaza Oastea pentru Re-Cucerirea Portului Turcesc Braila cazut in mainile Tradatorului Pasa Tudose. Patriotii sint Constienti ca daca vom Pierde Lupta va trebui sa-i Platim Tribut Tradatorului. Pasa Tudose injecteaza Venim in mintile Luptatorilor nostri cu Propaganda Levantina Expirata „Mai Bine Tribut Mie decit Independenti Fomisti !”
    Ne mai gindim…

  5. Pai, de cand va spune Didos ca Ponta este terminat politic , dar el inca nu stie asta ? Se pare ca a inceput sa inteleaga , incet-incet, lucrul acesta ! Va aduceti aminte de Bastus din filmul „Columna” , cel care l-a tradat pe Decebal : ” in nimicnicia mea am muscat mana care m-a hranit ! ” ?. Ponta seamana perfect cu Bastus ! La fel va pati si Tariceanu ; va parca si el pe linie moarta ! Este soarta ,fireasca, a celor care si-au tradat colegii de partid ! Cine sa mai aibe incredere in ei ?

  6. Astora care au votat cu Sica Manelistu` ar trebui sa li se suspende dreptul la vot si la opinie. Sa se inscrie dreq in PNL-ul basist si sa nu mai incurce Lumea !

  7. @observatorul
    Tu zici bine cu o singura observatie:
    Dumnezeu NU ii va salva pe romani! Mentalitatea asta mioritica face rau romanilor de doua mii de ani. Doar romanii ii pot salva pe romani prin greve si demonstratii si vot corect.

  8. Daca cei din filiala Braila nu-l dau afara din organizatie pe mos Tudose, atunci este clar ca sunt 100% securisti si ei ca Tudose si Ponta.

  9. … desi, sa fiu sincer, cred ca vinul roşu e un fel de „sirop”, baut cu butoiul de persoana in cauza … Cit despre Ponta, nu va faceti griji, are viitorul asigurat ! McDo’ angajeaza si in part-time si la McDrive !

  10. Bun, toti il criticati pe Ponta, dar aici a fost o actiune de impotriva unei doctrine de stanga, prin sustinerea dreptei. Doamna care a tradat PSD-ul de trei odata cand a ajuns deputat PSD, apoi cand a votat motiunea si guvernul, in ce grupare/partid vrea sa fie? Nu pare ca mai este de stanga, deci ar fi firesc sa se declare simpatizanta PNL/PD-L si sa se inscrie in PNL, nu sa mai faca pe victima/scuzandu-si tradarea, penduland in stanga cand cere votul brailenilor si in de dreapta cand anumite interese personale i-o cer. Sa speram ca inteligenta alegatorilor este suficienta pt ca una ca ea sa nu mai ajunga in Parlament.

  11. Poanta a fost avertizat că vor cădea capete și vor fi surprize în actualul guvern dar din pacate barca sa scufundat. Acuma depinde ce va rămâne în urma scufundării.

  12. Păi dacă ați instalat un guvern al lui Iohannis, ce mai căutați în Pro Romania, stimată doamna?
    Mereti dragilor la pnl-pdl-eu și lăsați pro Romania că nu este de nasul vostru.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.