Curat deontolog! Moise Guran a recunoscut

Moise Guran a recunoscut că a lucrat la programe ale USR și PLUS din toamna anului 2018, susținând că nu este un conflict de interese. Asta în vreme ce oficial poza în jurnalist. Pe la spate dădea consultanță politică.

“N-am considerat că este un conflict de interese dacă lucrez cu ei și din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS”, a spus Moise Guran la Digi24.

Astfel, întrebat cum s-a produs apropierea de USR, Moise Guran a răspuns că USR și PLUS i-au făcut, în 2018, o ofertă de a coordona campania: „Ofertă pe care am refuzat-o, n-am considerat că este un conflict de interese dacă lucrez cu ei și din toamna lui 2018 am lucrat cu ei la programe, separat, și cu USR și cu PLUS. Programele lor sunt compatibile, precum roțile dințate. M-am gândit că cele două partide ar trebui să aibă programe compatibile tocmai în vederea fuziunii lor”.

Guran a anunțat miercuri că renunță definitiv la presă și intră în politică, respectiv în USR.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8517 Articole
Author

12 Comentarii

  1. Draga Ioana, intreaba-ti sponsorul, sti tu Nicolicea ala de la pesede , daca e al lui radio galaxy. De gradul la secu nu e cazul sa-l întrebi..

  2. Bombastic!Fantastic!Urmeaza reconstituirea !Itic Guran va fi dus la locul faptei si DIICOT preia dosarul…

  3. Tovarasul Dan Barna a fost internat de Urgenta la Spitalul Floreasca dupa ce a suferit o serie puternica de Lovituri cauzatoare de Moarte aplicate cu Precizie NATO de catre Americanca Cosette Chichirau de la Iasi.
    Chichirau este cunoscuta FBI si CIA ca Extrem de Periculoasa cind vine vorba despre Bani si Putere. Cosette este Dezgustata de „performantele” celor foarte inalti sau foarte grasi ( grei ) incepind cu Florian Coldea si terminind cu Marele Alb zis Moise Guran. Rugam pe Doctorul Mircea Beuran sa nu foloseasca alcool pentru preimbalsamarea tovarasului Barna.

  4. Da, Moise Guran,aici ai dreptate,te duci la USR unde sunt toti sustinuti de ONG-uri SOROS-iste,fara scoala,fara o doctrina in acest partid,fara un program de guvernare , fara nici o viziune.Bai voi mai sunteti ROMANI??? Nu cred.Cred ca sunteti toti niste tradatori.Vai de aceasta tara.Ai ajuns sa te duci in politica dupa ce ai sustinut pe NEONAZISTUL KLAUS WERNER IOHANNIS,pe toti muciosii de la USR si pe alti tradatori ai acestei tari.Foarte mult te-am apreciat ca om de presa,dar vad ca m-am inselat.Esti de aceiasi factura,dar nu de plata ca si RARES BOGDAN,care a fugit la alt pardid care nu mai este NATIONAL,ca pe vremea BRATIENILOR,I.G.DUCA si alti liberali adevarati,care cunosteau doctrina,aveau un scop in viata.Voi ce scopuri aveti??? Sa mai furati ceva.

  5. Toti flămânzi ăștia care se cred și buricul pământului sunt promovați în calitatea lor de slugi in functia de portavoce a unor trădători de țară în conducerea partidelor pe care le capuseaza.

  6. Comportamentul cameleonic este trăsătură crucială de caracter pentru politicienii români. Din păcate, au fost contaminați și jurnaliștii. Grav, jalnic, jicnitor și catastrofal pentru cei care încă mai au încă, așteptări de la ei!

  7. Lacomia, face dintrun om o mizerie de caracter, bata-i focul! Parca in comunism copii erau invatati sa tipe din ficat cu zambetul pe buze ceea ce practica acest biped cu seninatate!

  8. Încă o petarda SRI-ista s-a detonat cu fas. Sunt sigur că tata Leana de la Cucuieti e in culmea fericirii!
    Nu este decât un alt latrau care speră la bani si trai bun pe latrat si trandaveala.

  9. Agitator, activist de partid, diversionist,. Insă totuși, de ce USR, de ce nu un PNL ?? USR e cu Coldea la butoane, In șoroșistul cioloș, sau ridicolul mincinos danbarna, cu alde ăștia să defilezi ?? Prea de tot.. ce fel de interese oculte, ce sfori il trag pe acest guran inspre ceva puturos..

  10. Gurane, sunt absolut convins că munca ta întru propășirea USR și PLUS nu a fost benevolă.
    Ai fost plătit la greu fix ca un mercenar, dar în tot acest timp tu te dădeai de ceasul
    morții că ești ziaristul lu’ Pește, care voia, șaize, să-i lumineze pe românii mai puțin
    pricepuți într-ale politicii. Grețos de-a dreptul, du-te învârtindu-te, Gurane, doar gura
    e de tine!!

  11. Ciurda bursierilor sorosisti au raspuns chemarii de inregimentarea sub sigla partiduletului dirijat de „patrioatarda” bagheta a serviciilor scolite intru manipularea politicii si democratiei (vandute licuricilor cu banul gros). „Deontologicul” Guran (inspirat de alti latrai parveniti politic) nu putea sa ramana cu eterna foame in gat si cu creditele bursiere restanta – alte explicatii sunt detalii nesemnificative (a sunat adunarea orcilor, ce urmeaza pentru tara?).

  12. Moise Guran, alta sageata securista de doi lei, genul daca-i ordin, cu placere!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.