Coronavirusul a ucis 51 de români în 24 de ore

Autoritățile anunță că în ultimele 24 de ore, în România, s-au înregistrat 1.111 cazuri noi de COVID-19, iar 51 de persoane au decedat.

Potrivit Grupului de Comunicare Strtegică (GCS), până marți, pe teritoriul României, au fost confirmate 105.298 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.111 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2.

Până marți, 4.236 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, 51 de decese fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. Este vorba de 28 de bărbați și 23 de femei, pacienți internați în spitalele din Alba, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Călărași, Caraș-Severin, Covasna, Dâmbovița, Giurgiu, Hunedoara, Iași, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiș, Vâlcea, Vaslui și Municipiul București.

Un deces a fost înregistrat la categoria de vârstă 30-39 de ani, unul la categoria 40-49 de ani, șase decese au fost înregistrate la categoria de vârstă 50-59 ani, 15 decese la categoria de vârstă 60-69 ani, 14 decese la categoria de vârstă 70-79 ani și 14 decese la categoria de peste 80 de ani.

49 dintre decesele înregistrate sunt ale unor pacienți care au prezentat comorbidități, un pacient decedat nu a prezentat comorbidități și pentru un pacient decedat nu au fost raportate comorbidități până în prezent.

În spitale, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 6.881, dintre acestea, 460 sunt internate la ATI.
Până marți, la nivel național, au fost prelucrate 2.110.024 de teste. Dintre acestea 21.049 au fost efectuate în ultimele 24 de ore, 12.767 în baza definiției de caz și a protocolului medical și 8.327 la cerere.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

  1. Minciuni! Deci nu mai moare nimeni din cauza altor boli.Toti de covid. Bravo!

  2. Huoooooo! Comorbiditati nu inseamna coronavirus sau virus mortal, bai mincinosilor! Misto, nu? Fals in inscrisuri oficiale este practica guvernarii pnl! Se sesizeaza cineva?

  3. Deci au murit si doi romani fara comorbiditati, adica sanatosi inainte de infectare, ticalosilor de la guvernare!
    Sa nu mai vorbim si de ceilalti din sistemul nenorocit, platiti regeste!

  4. @parere…
    Daca ai comorbiditati, atunci infecteaza-te sanatos cu covid, ca n-ai sa mori de covid ci de comorbiditati, daca asta te multumeste. Da-i inainte si infecteaza-te. Suntem curiosi ce va urma, daca scapi sau nu.

  5. chiar nu intelegi? unul in faza terminala care zace de luni sau ani, care-i casectic moare pt ca i-a venit vremea, nu ca are Covid.
    Leucemia nu ea ”omoara” ci scaderea imunitatii face ca sa nu mai reziste organismul in fata unei infectii chiar banale, la fel ciroza despre care tratatele dadeau maxim doi ani de la aparitia ascitei…
    Tanar sau in varsta fiecare avem sau nu un sistem de aparare si o longevitate inscrisa in ADN…ea poate decurge normal sau poate fi ameliorata sau agravata de mediu si predispozitii familiare.
    Insa in ansamblu apar doua directii.1. Credinta in Dumnezeu si atunci fiecare pleaca atunci cand ia venit vremea.
    2.Lipsa credintei, atunci moartea este o crima a personalului medical sau datorata unui agent patogen, in cazul de fata Covid, singur sau ca amplificator a unor factori de risc.
    Scuze de cand cu Covid am inceput sa observ obezitatea, pai tu crezi ca o astfel de persoana are venele curate sau pline de grasime si altele? Cum crezi ca respira, cum se misca sau cat de greu ii este totul…

  6. Necropsiile sunt interzise. Sa declari decese din cauza covid este abuz in serviciu si trafic de influenta la care sunt obligati medicii de catre oms. Plus cronicii care nu au acces in timp real la spital ci doar dupa o testare cu eroare fals pozitivă acceptată oficial de plus 30 de procente. Asta e crimă cu premeditare .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.