Încă un atac liberal la Voiculescu: „Insistă să se facă de râs”

Președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, lansează un atac dur la fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu.

Alin Nica a scris pe Facebook, că ar avea motive să scrie zeci de postări despre prestația lui Vlad Voiculescu, dar se va opri asupra ordinului de carantinare a Timișoarei, despre care fostul ministru a spus că a fost dat de directorul DSP, care ar fi închis localități cu administrații locale USR, ceea ce, dacă nu e manipulare, „mă înfioară”.

„Vlad Voiculescu insistă să se facă de râs și după ce a fost dat afară din Guvern. Deși ar fi motive să scriu zeci de postări legate de prestația ministrului destituit, mă opresc asupra ultimei aberații lansate, aseară (vineri – n.r.), de Vlad Voiculescu. Conform spuselor sale, Timișoara a fost carantinată la inițiativa directorului DSP Timiș, care ar fi închis localitățile cu administrații locale USR. Dacă nu a mințit cu scop de manipulare, afirmația lui mă înfioară, deoarece face dovada faptului că a condus un minister esențial fără să aibă habar despre ceea ce se întâmplă în subordinea lui. Propunerea de carantinare a Timișoarei și a zonei periurbane a fost inițiativa primarului USR, Dominic Fritz, colegul domnului ex-ministru”, spune Alin Nica.

El spune că înainte de carantină, el și Fritz au început o acțiune comună, inter-instituțională, de informare a populației, pentru a convinge cetățenii să respecte regulile, astfel încât să scadă rata de infectare cu sprijinul populației.

„Două zile a durat această campanie, apoi primarul mi-a cerut să ne asumăm împreună carantina, fără o analiză de impact și fără indicatorii care să ne arate eficiența măsurii. Departamentul de specialitate al DSP Timiș a elaborat analiza de risc, care a fost asumată de directorul DSP Timiș, în conformitate cu atribuțiile sale legale. Acel document împreună cu avizul INSP au fost luate în considerare în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență. Bonus, la prima ședință CJSU, cea în care s-a stabilit carantina pentru Timișoara și zona periurbană, a participat și șeful DSU, care a susținut (ca să nu zic: a pus presiune) pentru carantină. Desigur, fără argumente scrise, măsurabile. Concluzia? Majoritatea membrilor CJSU au votat carantină pentru Timișoara și alte 4 localități, două cu administrație PNL, una cu administrație PSD și una USR. Nu directorul DSP dă carantina”, precizează Alin Nica, președintele CJ TImiș.

Acesta afirmă că după prima tură de carantină pentru Timișoara și zona periurbană, INSP-ul aflat în subordinea lui Vlad Voiculescu a făcut atât recomandări de continuare pentru trei localități, cât și de ridicare a carantinei pentru celelalte două.
„Repet, INSP-ul de la Bucuresti era în subordinea Ministerului Sănătății. Deci implicit a fostului ministru Vlad Voiculescu. DSP Timiș, prin directorul și aparatul de specialitate, a făcut analiza prevăzută de lege și a acționat conform atribuțiilor. Cu alte cuvinte, ex-ministrul a dezinformat. Directorul DSP are temei legal să îl dea în judecată pentru defăimare pe Vlad Voiculescu. Sper că declarațiile fostului ministru al Sănătății au fost doar niște triste încercări de a distrage atenția de la managementul dezastruos pe care l-a avut în aproape 4 luni de mandat”, mai spune Nica.

Președintele CJ Timiș îi transmite lui Voiculescu să explice de ce a tăiat bugetul pentru Terapie Intensivă, în plină pandemie.
„Astăzi la prânz (sâmbătă – n.r.), într-o intervenție tv, vicepreședintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă a confirmat că sub conducerea lui Vlad Voiculescu a fost tăiat consistent din bugetul pentru terapie intensivă, în plină pandemie. Era mai bine, poate, ca fostul ministru sa fi explicat cum a fost posibil acest lucru, în loc să inventeze lupte politice”, mai spune Nica.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

10 Comentarii

  1. nicio zi fara Voiculescu, Navalnii si Biden, sa nu-i uitati pe aia care fac nimic, deh, prostismul, bate-o vina de ideologie !

  2. Adverbul „inca”merge mai bine cu „baiatul din cocina” Voiculescu si zicerile lui!A latrat neobosit la Luna PNL de cand a fost dat afara pe usa din dos a ministerului si, culmea,amicii politici,masonii Lojei Aspen ,il scot intr-un sondaj absolut de kkt,citez:” Un sondaj realizat de Biroul de Cercetari Sociale in perioada 30 martie-11 aprilie arata ca Vlad Voiculescu era considerat de respondenti cel mai potrivit pentru a conduce Ministerul Sanatatii. De asemenea, Vlad Voiculescu era ministrul cu cea mai buna imagine”:)))))
    BCS este al masonului Bruno Stefan, scolit prin anii 90 la Grupul de Dialog Social aka Cloaca Maxima

  3. Manelistul asta de Alinutz sare la beregata altui incompetent ca el. Vroia el si fritzul sa-i convinga informational pe ‘nemtii’ lui Carpaci sa se disciplineze si sa respecte regulile???!!! Parohia fritzului a sprintat puternic in ultima luna, deja este ca numar de decedati la vreo zece de Bihor si la cinci- sase de Suceava care a tinut primul loc de la bun inceput in clasamentul pe judete. Iar fraierul asta zice ca manelistilor sai nu le trebuia carantinare.

  4. Romanii au facut din idioti si prosti conducatori si acum se mira de ce totul merge prost in tara.

  5. Nepotelul Vladut a pierdut ocazia de a privatiza Spitalele de Stat, asa cum primise misiune de la neamurile personale securistoide, cu ramificatii in SUA (vezi poza si interviul cu un grasan buhait Roth american) care-l pupa pe Vladut si-l lauda – ca ce dastept si intelijant e loaza Voiculescu ! Nenorocita creatura ex-ministru, se pusese pe privatizat spitalele de Stat, ca au fost edificate de ma-sa si de tac-so. Atacase – fara succes, ca n-a mai avut timp, chiar Spitalul Fundeni echipat super, cu bani europeni. Nenorocita creatura Vladut asta…..

  6. Cand ai adus la putere vacarii si porcarii satului, cand le-ai oferit șansa să gândească și să acționeze cu dosul si sa-si trimită bezele cu limba, rezultatul nu poate fi decât acesta.
    Ps. Cine a fost porcar se comporta precum porcii, iar cine a fost vacar, precum vaca care da cu piciorul peste vasul de muls, plin cu lapte. De, cand vrei o tara ca afara nu e obligatoriu să ti-o doresti numai pe cea din cartierele rău famate, înțesate cu prostituate, prostituati, imbecili, criminali, traficanți de carne vie si halucinogene. Poate ar trebui să priviți, puțin, si spre cartierele aristocratice, asa ca să vedeți de unde se propagă mizeria globalista ca să nu va mai inchinati ei ca si cum ar fi singurul Dumnezeu în fața căruia merita s-o faceti.

  7. Atentie: ce se intampla intre cei 2-3(barna, citu si orban) plus cativa, nu este altceva decat, pe neve se face sondaj pro sau contra pentru ramanere sau schimbare in functie, sau santaj intre ei!

  8. unde-s stirile zilnice despre navalnicul beutor de metilic, ce-l mai doare, mai reuseste sa nu manance, cate kg a slabit, de unde are cantar, e din ala de bagaje, plange mama lui ? Atatea intrebari si niciun raspuns.

    Dar Joe Somnorosul ce mai doarme ?

  9. Și se pregătea să distrugă și spit. FUNDENI. Ce caracter infect are acest gunoi analfabet. Pe mâna acestei catastrofe ajunsese sistemul sanitar pe vreme de pandemie. Tara a ajuns pe mâna unor incapabili, diletanți agresivi, habarnisti si aroganți, mult mai paguboiși ca ceilalti foști la cârma. PS: Cine Doamne ne mai poate ajuta sa iesim din situația asta !?!

  10. „Cine Doamne ne mai poate ajuta sa iesim din situația asta !?!”

    Ai intuit bine, Domnul Simt al Umorului !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.