Emisiunea-scandal a Antenei 1, amendă uriașă!

Controversata emisiune Acces Direct a Antenei 1 a încasat cea mai mare amendă din ultimii trei ani, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului de marți, respectiv 30.000 de euro, anunță paginademedia.ro.

Câteva ediţii controversate ale emisiunii au adus cea mai mare amendă din ultimii ani! Una este emisiunea în care cei din platou nu au luat în serios ameninţările aruncate de un individ la adresa concubinei sale – „Aşa se iubesc ei”, zicea Sorin Ovidiu Bălan despre cei doi invitați. „Ramona și Irinel, dragoste cu năbădăi!”, au titrat cei de la Antena 1.

Femeia avea să fie ucisă câteva luni mai târziu, alături de fiul său, de către individ! (foto).

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

12 Comentarii

  1. Aceste gunoaie de televiziuni ar fi inchise in timp record intr-o societate normala si intr-o tara suverana. Dejectiile pe care le revarsa zilnic, insulte la adresa oricarui telespectator netrepanat, sunt un buboi purulent pe fata si asa murdarita de coruptie si obedienta a presei zise romanesti (de fapt romaneasca numai cu numele si servind cat se poate de clar interese din afara).

  2. Acestea sunt „emisiuni”? Adica mizeria morala si civica poate fi categorisita ca fiind „emisiune”? Toata mizeria umana exhibata in filmulete absolut gretoase il excita oare pe inegalabilul, mare, infinitezimabilul PROFESOR INFINIT DOCTOR DAN VOICULESCU pentru a permite astfel de „productii” la ceea ce va deveni WCANTENA?

  3. Asta este ” excelenta ” profesorului de invarteli securiste Voiculescu. Antena 1 si Antena Stars, alaturi de Kanal D si ProTv inunda ecranele televizoarelor cu gunoi moral si subcultura. Iar Latrina 3, lipita cu limba de tuhasul CNN, e o platforma de dezinformare si cancan politic. Porumbelu`, fecioru si numerologu` sunt un trio toxic, R.Tudor un individ gretos si fudul ca un curcan, iar gurnalista Ciuca e culmea nesimtirii.

  4. O imitatie a emisiunilor numitului Jerry Springer. Nimic nou sub soare, doar audienta poate.

  5. Daca 30.000 de euro reprezinta amenda maxima pe care o poate lua o televiziune pentru asemenea mizerii, e de inteles degradarea continutului oferit de televiziunile din Romania. Suma este probabil o zecime din ce a incasat Antena ca publicitate pentru emisiunea respectiva si nu va descuraja pe nimeni sa repete astfel de jeguri. Intr-o lume normala, realizatorii trebuiau sa fie cercetati in justitie pentru favorizarea infractorului si complicitate. Au avut semnale ca se pregateste o infractiune grava (asasinat, in cazul de fata) si nu au sesizat organele abilitate.

  6. Jegurile acestea de studiouri TV ar trebui bombardate de aviatia de pe „Kogalniceanu”; producatorii si realizatorii de tip antena 1,protv ,digitv,prima,kanal, b1 si celelate TV manelizate trebuie trimisi in exil cat mai departe de granitele romanesti. Niste tzigani de top care se cred capitalisti in massmedia! Niste imbecili care s-au imbogatit producand si difuzand pe cablu prostilor divertisment, crime, breikingnius, socuri samd. Binenteles aceste kanale de dejectii mediatice fac parte din retele implementate de investitorii straini ” prieteni ai Romaniei”

  7. Televiziunile oferă ce se cere, nu au rol educativ. Apetitul pentru morbid, suburban descrie foarte bine starea poporului și are echivalentul în teren la Sectorul 1.

  8. NU MĂ UIT LA ANTENA1, PROTV, KANALD CARE SUNT TELEVIZIUNI DE CANCANURI. MĂ MAI UIT LA ANTENA3 DOAR LA EMISIUNI FOARTE SERIOASE ȘI NU LA TOT FELUL DE PROSTII ȘI TÎMPENII CA EMISIUNEA CĂTĂLINEI PORUMBEL CU NUMEROLOGII.

  9. Si ne mai miram ca ataca nebunii cu bolovani prin platoul „emisiunii” ??!!

  10. Si la SH masina saracutei Mirela Vaida valoreaza mai mult, asa ca drama ei nu e chiar atat de mare, cum poate crede cetateanu de la bloc, ce-i vizioneaza emisiunea! Poate doar a sotului ei care i-a cumparat-o , ca sa se asorteze cu ranch-ul in care isi duc amandoi toate zilele si toarna la copii! PS Daca nici dupa aceste acuzatii cusute cu ata alba, biata Mirela nu se prinde de ce e nebuni,lasati liberi sa se plimbe in preajma ei, acum ceneeaul, tot in pielea goala, care arunca, si el, cu bolovani in ea- eu nu ma mai uit la emisiunile educative de la a unu

  11. NAZISTII LUCREAZA LA JAF SI CENZURA.Deja se vede cu amenda asta uriasa de 30.000 de euroi ca guwernul nazist si-a pus seful lor la CNA si a inceput sa inventeze mmasiv pricini absurde ca razbunare pe cei care i-au dat in vileag in hotzii de 16 ani incoace,dar degeaba,ca cretinii „dragi romani” i-au votat de cate doua ori pe Tartorii de clan nazist,Petrov si Palton-voda,care si-au protejat infractorii lor care au jefuit tzara si la putere si in opozitie.In cazul pe care il invoca gasca nazista majoritara de la CNA,cum ca „trebuia sa ia in serios” pai nu ei sunt cei care nu au luat in serios,ei punand pe ecran ceea ce au fost solicitati de un reclamant,ca nu sunt ei nici mafalde ca sa stie ce se intampla in viitor si nici organele puturoase ale lui Catzu si Iohannis care alea trebuia sa se ocupe de rezolvarea unor amenintari,ca nu posturile de televiziune au prerogative de arestare ci cei de la organele de partid,presh. si stat care nu au facut nimic chiar si atunci dupa ce,in alt caz,au vazut atacul cu pietroiul in direct spre M. Vida.Amenda ar trebui platita mai degraba de organele pe care nu le intereseaza sorta cetatenilor amenintati,de la capusele si sobolanii primaritzei mafioate,lasata sa-si faca de cap,pana la amenintarile in direct,sau clare si filmate, ale infractorilor,dar platita si chiar de cei de la CNA care,daca organului i-a fost lene cu gandul la salarizare si vacantze viitoare la mare,ei trebuia sa denunte amenintarea nebunului aceluia,ca doar lor nu le scapa niciun fass care apare in orice clipa pe tv ca sa traga amenzi,mai ales pe Antenele lui Viculescu,care nu am auzit sa aiba ala politie si procuratura privata.Si uite asa,de la a arunca invinuiri pe altii,multe absurde sau inventate,si pana la hotzul care striga hotzii,de aia este Romania varza si cu nazisti in frunte niciodata nu va fi o tzara ca afara.

  12. Ultima noutate la Latrina 3, primita probabil tot de la CNN: sa nu ne mai spalam cu apa calda, pentru ca fiecare grad in plus la apa menajera afecteaza climatul. Televiziunea asta puteeee!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.