Glumă sau satiră?

Glumă sau satiră?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 21
Author

16 Comentarii

  1. As vrea sa-l vad pe Klaus in izmene, vopsit pe mutra si cu cercel in nas, zbierand pe scena ” Ialala, melala! „

  2. Februarie 2015: „Ucraina a recunoscut jurisdicţia Curţii Internaţionale de Justiţie de la Haga”.
    Dată fiind asta, Jale’nsky, Porkoșenko, Batalionul „Azov” trebuie acuzați de genocid împotriva propriului popor!

  3. Adica,ar trebui sa ne invadeze Rusia lui Putin in anul 2023 si Romania la Eurovision castiga PRECIS locul intai.!! PROBLEMA este ca IOHANNIS nu este „EVREU”, pentru a fi sustinut de SUA lui Joe Biden si Comunitatea Mondiala Evreiasca,iar un al treilea stat MARE Israel=Romania in Europa este prea mult.

    • Nu e evreu, dar este un sclavete al evreilor!

    • Ba este evreu suta la suta. Yohannes, fiul lui Gustav si Suzana.

  4. Poanta e tare. Mai nasol e ca altii ne tot baga la inaintare sa castigam Eurovision 2023 daca tot ne-au anulat voturile! Iohanis doar tace (ca asa stie el) si face!

  5. Mai este un Proverb American …”Deasupra oricărui Zăcământ de Petrol se află un stat terorist”

  6. @goguta. Dulapul stă, în același loc unde este deplasat. Cu efort, în funcție de greutate. „Nu face”, după cum bine știm, nimic. Doar influențe, pentru viitorul lui. Și pentru Maman.

  7. – Sistemele de apărare antiaeriană și de apărare antirachetă S-500 au început să intre în serviciu. „Astăzi, sistemele care combină funcțiile de apărare aeriană și de apărare antirachetă încep deja să intre în serviciu, acestea sunt sisteme S-500”, a menționat vicepreședintele guvernului rus.

    Lansarea în producția de masă a sistemului de apărare aeriană S-500 Prometheus nu înseamnă că sistemele de apărare antiaeriană S-400 din generația anterioară își vor pierde cumva semnificația. Prometheus este un sistem antirachetă, iar S-400 este încă pentru apărarea aeriană.

    S-500 este, de asemenea, proiectat să lupte cu avioanele americane de vânătoare F-22 și F-35 din a cincea generație, precum și cu aeronavele stealth B-2. În plus, „Prometheus” va putea lovi avioanele cisternă.

    – Complexul laser „Peresvet” a început să fie furnizat în serie trupelor

    Complexul este capabil să împiedice sateliții de recunoaștere pe orbite de până la 1,5 mii km.

    – Armata rusă folosește o nouă generație de sisteme laser de luptă în Ucraina

    Forțele armate ruse folosesc arme laser în timpul unei operațiuni militare speciale în Ucraina. Acest lucru a fost anunțat pe 18 mai de viceprim-ministrul Iuri Borisov. De exemplu, Borisov a numit complexul laser Zadira, capabil să lovească o țintă la o distanță de până la cinci kilometri.

  8. Chiar cu un astfel de ‘sprijin’ Romania lui Johanis ramane una dintre cele mai antipatice tari pentru europeni. N-ar vota nimeni pentru Romania de azi. Mai mult, de cand Petrov si Claus au reprezentat-o a reusit performanta de a nu mai avea prieteni nicaieri in lume. Romanii maturi isi amintesc de prestigiul si simpatia cu care era inconjurata in lume Romania lui Ceausescu. Dar el era roman.

    • Atit de apreciati si prestigiosi au fost ceasca&academiciana incit inainte de a fi ciuruiti , faceau autostopul fugind din fata poporului iubitor .

  9. Daca merge Joianniss si cinta „Batuta „lui Gheprghe Mutu’sigur cistigam…

  10. Nene Scorilo, nu-i de ras, zi Doamne fereste! Dar putem fi linistiti, numai sa ridice tipul dintr-o spranceana si-ai nostri „viteji” o si iau la sanatoasa! Dar vezi matale nene, ce oameni de nimic, au ajuns sa le iasa ochii pe castigul baietilor alora…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.