Clotilde Armand: S-a folosit metoda Suveica

Suntem în a cincea zi după alegerile locale, iar primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, cere în continuare renumărare si lansează acuzații. „Am făcut plângere penală împotriva membrilor Biroului Electoral Sector 1 pentru abuz în serviciu și falsificare a documentelor și evidențelor electorale.
Avem probe din care rezultă că fraudele electorale au fost mușamalizate la nivelul BES Sector 1, la indicațiile reprezentantului PSD. Nu vorbim de simple erori, sunt fraude electorale grosolane, într-o singură secție am găsit zeci de buletine de vot în plus, în urnă, față de numărul de persoane care au votat.
PSD și PNL au folosit într-un mod organizat metoda Suveica cu buletinele de vot neștampilate care au dispărut din datele centralizate și care sunt de negăsit pentru autoritățile din România”, a transmis vineri primarul pe pagina sa de Facebook.
Anterior, edilul a scris ca 110 de procese verbale au fost falsificate și urcate în platforma AEP.
„Am solicitat STS să pună la dispoziție toate înregistrările care demonstrează acest jaf.
Așa vor Ciolacu și Ciucă să câștige, așa vor să pună mâna pe bani și să fure în liniște. Printr-o fraudă electorală demonstrată de mine matematic, factual. Este foarte clar că în Sectorul 1 rezultatul a fost viciat și nu are nicio legimitate”, a sustinut Armand vineri pe pagina sa de Facebook.

Biroul Electoral Central (BEC) a respins, ca neîntemeiată, cererea de anulare a alegerilor locale din Sectorul 1 formulată de către Clotilde Armand. BEC arată că „sesizările petentului nu cuprind alte motive şi nu sunt însoţite de probe în dovedirea acestora”.

George Tuţă, care, conform ultimelor rezultate provizorii, a câştigat mandatul de primar al Sectorului 1 al Capitalei, i-a transmis edilului în funcţie „solicitarea oficială de a demara procesul de preluare a mandatului”, care va avea loc efectiv în toamnă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

19 Comentarii

 1. Saraca, asta recunoaste frauda facuta de ea la alegerile anterioare, dar nimeni nu se prinde s-o aresteze! Sunt tari aia care au trimis-o in misiune aici, d-aia nu reactioneaza organele statului la asemenea marturisiri.

 2. ‘Reai a dreacu de toanta, tot urli hoață naibii pe oriunde prinzi o camera cu microfon live, in loc să găsești soluții de rezolvare! Dar în 2020 cand tu ai furat cu usr-istii voturi, înșelând cetățenii escroca naibii, de ce nu urlai, de ce nu scoteai niciun sunet când cetatenii urlau pentru a se face dreptate? Credeai că urciorul merge la fântâna de cate ori ai tu chef? Marsh fă toanta naibii in țara ta.

 3. Avem cel mai rapid net din lume si cel mai tamp sistem de vot. Si grecii aia antici aveau masinari complexe de vot acu 3000 de ani si nu saci de rafie. Votau pe baza de jeton din lemn iar jetonu ajungea prin sistem complex de tuburi din lemn exact in urna dorita de tine.

 4. PSD foloseste metoda Busola – Busonu la fraudare, au incercat-o acum cu Clotilda, i-au supt toata zama femeii

 5. „Problem la sexy de votar”, a zis creatura care a pacalit totusi foarte multi prostovani care au votat-o

 6. Fara Exitpli grecii reuseau in timp real sa aibe favoritii in alegeri i scriau cu var pe tablite de piatra. Noi nici dupa o saptamana nu stim . Daia imi anulezvotul iar editia viitoare vom fi dubli…

 7. DUPA CE A PIERDUT PRIMAFIA, REGINA SOBOLANILOR DA ACUM CONSULTATII-CONTRA COST:
  Cum scapi de sobolanii usr care rod voturi?
  Care este cea mai buna otrava? – Sobolani – Botanisti
  Cum scap se soareci si sobolani din curte si din casa?
  Cum scap de sobolanul agresiv din primarie?
  Solutie de porc pentru eliminarea sobolanilor agresivi

 8. Caricatura asta CA CAricatura, dar cum pot fi catalogati șleahta de bucuresteni care au votat, în număr mare, aceasta caricatura?

 9. Caricatura asta CA CAricatura, dar cum poate fi catalogata șleahta de bucuresteni care a votat, în număr mare, aceasta caricatura?

 10. Si duamna Clotilda cum a castigat mandatul de 4 ani de șobolănie la Sectorul 1 prin metoda Sacul cu voturi antevotate?

 11. @ Bă e simplu, domnul Greblă să ia înregistrările de la votare și să vadă dacă numărul de voturi exprimat corespunde cu numărul celor ce au intrat și au ieșit de la secțiile de votare , când s-a votat, ?

 12. Moroiene, ia piranda, ia puradeii, vinde tot ce aveţi şi huşşşşş în Franta că vă beleşte securistu’! – LA CÂTE GĂURI A LĂSAT PIRANDA ÎN URMA EI NU VĂ VĂD BINE!

 13. Orice primar poate fi lesne demis. La romani n-a fost demis vreunul, desi au nemultumit pe toata lumea. Deci, sa nu va mai aud ca va plangeti !

 14. O Clotilda-Cruella de Mol care-și permite cercei, eleganță, prosperitate în România și bogăție cărată în Franța de pe pielea cățeilor USR-iști și a fraierilor care au votat-o data trecută. Acum e turbată că nu a mai mers jaful cu sacii și a rămas de caleașcă. Macron se străduiește să spună prostii mai mari decât pe Zelensky și nu a mai avut vreme de ea. Totuși adversari pe interese la Bruxelles Germania cu Franța când este de ocupat și muls România solidaritatea germano Fritz -franceză Armand funcționează puternic.

 15. În 2020 ciordilde a folosit cu succesuri metoda guadelupeză de furat/înlocuit voturi cu sacii, după cum s-a văzut la TV. Autoritățile s-au făcut că nu văd. Acuma, pentru că a pierdut, hoața guadalupeză are tupeul să strige hoții.

 16. Rade ciobul UReRist de oala sparta dar comasta. Sau plange. USRistlor li s-a infundat n-au mai fost in stare sa fure alegerile altii s-au pus din vreme pe munca si le-au luat-o inainte si-au castigat alegerile.

  P$NDL au fost mai vrenici si le-au luat fața USR

 17. Fie-vă milă de ea, are șase copii de crescut acasă, mai dați-i un mandat!

 18. Acume nu mai est de vina antena3? Ciordilde nu intelege cum de sacii de vot nu au me ajuns la baietii si vetele cu rucsac in spate? Clar a3 est vinovat.
  Apropo, cum mai merge ‘ancheta’ de acum 4 ani?

 19. Daca alegerile au fost castigate corect in Sectorul 1, si 2. De ce nu sunt de acord sa renumere voturile?
  Daca n-ai nimic de ascuns, de ce nu doresti sa arati acest lucru?
  Se vede clar ca ceva nu este in regula.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.