A ajuns în țară criminalul ”din Olanda”. Ce spune Alina Gorghiu

Marcel Șerbuc a ajuns în țară. Bărbatul este acuzat de uciderea unei fetiţe de 12 ani. Cu privire la inculpat, măsura arestului preventiv fusese dispusă în lipsă. Potrivit procedurii, el va fi prezentat la instanţă pentru confirmarea acestei măsuri.  

Alina Gorghiu a avut o primă reacție. Ea spune că ”nimeni nu se poate sustrage răspunderii în fața justiției”. 

Ministrul Justiţiei a mai adăugat că potrivit procedurii, acesta va fi prezentat instanţei pentru confirmarea măsurii arestului preventiv. „Rămâne să vedem ce va decide instanţa şi, mai departe, continuă actele de urmărire penală, procedură care nu este publică”, a mai precizat Gorghiu.

„A aterizat avionul care îl aduce înapoi în România pe inculpatul Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei fetiţe de 12 ani. Cu privire la inculpat fusese dispusă, în lipsă, măsura arestului preventiv. Potrivit procedurii, el va fi prezentat la instanţă pentru confirmarea acestei măsuri. Rămâne să vedem ce va decide instanţa şi, mai departe, continuă actele de urmărire penală, procedură care nu este publică”, a scris Alina Gorghiu, marţi pe Facebook.

„Nicio persoană nu este mai presus de lege”

„Nimeni nu se poate sustrage răspunderii în faţa justiţiei naţionale. Aceasta este normalitatea într-un stat democratic. Vă asigur că Ministerul Justiţiei va depune în continuare toate eforturile legale pentru ca fugarii să fie aduşi înapoi in România. Cooperarea judiciară internaţională în materie penală este esenţială pentru combaterea infracţionalităţii. Mulţumesc tuturor autorităţilor române şi olandeze pentru buna colaborare!”, mai spune Gorghiu.

Bărbatul suspectat că a ucis-o pe fiica de 12 ani a concubinei sale, cadavrul a fost găsit în lada canapelei, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei, Bărbatul a fost prins în Olanda, după ce fusese dat în urmărire internaţională, pe numele său fiind emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

Bărbatul are 38 de ani, este considerat periculos și se afla pe lista celor mai căutaţi fugari din Europa. Un tribunal din Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus săptămâna trecută predarea inculpatului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Sikkktir, fa, am vazut pe micile ecrane inclusiv eliberarea pe cautiune a criminalului Cioaca despre care nu scoti o vorba.

  2. Alina Gorghiu are momente in care seamana atat de bine cu Udrea, incat se confunda. Grotesc.

  3. „O ce veste minunata”! Alo „saltelutza”da cu „cremenalii”fiscali si de-adevaratetele din „colonie”ce faci ? Sau ai poale ca la „gitane”si-ii ascunzi ? Viitori”sponsori”la pdnl ?Da Spiru H, ala din zona Tecuciului ce a reformat invatamantul romanesc ce zice ? Nu ala unde ai studiat tu.

  4. prevenție. nu mândria de a readuce intară criminali, infractorimiliardari fugiti la londra, monaco, miamy bochy, tel aviv, italia, românia, dosarele lui SIIJ ascunse in sertarele parchetelor??hai vorbeste??

  5. Tu vorbesti edit ca nimeni nu e mai presus de lege? Ai uitat de cei 500.000 euro palmati de Isar de la banca unde lucra si plasati tie dupa care imediat v-ati despartit sa ramaneti cu banii? Inca primesti somatii de plata de la banca? Nimeni nu e mai presus de lege …hai sictir

  6. familia pascu si cei ca ei inclusiv tu pescarusho sunt mai presus de lege

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.