A furat lemurul

Caz… ciudat în Călăraşi, Un tânăr de 18 ani a fost reţinut, fiind suspectat că a furat un lemur din incinta Grădinii Zoologice din Călăraşi. Animalul a fost găsit în viaţă, legat de picioare, într-o clădire abandonată din apropierea locuinţei tânărului suspectat de furt.

”Din verificările efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că persoane necunoscute, prin tăierea lacătului cu care era asigurată boxa animalelor, ar fi pătruns în interior şi ar fi sustras o maimuţă, specia Lemur. Cercetările desfăşurate cu operativitate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Călăraşi, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Călăraşi, au condus la identificarea persoanei în cauză, respectiv un tânăr, de 18 ani, din municipiul Călăraşi. De asemenea, în urma căutărilor efectuate în zona unde locuieşte persoana în cauză, maimuţa a fost găsită într-o clădire abandonată, fiind legată de picioare”, transmit, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Călăraşi.
Tânărul suspectat de furt a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Călăraşi.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Or fi si lemurii vreo delicatesa pe la Calarasi. O fi avut colegi de munca de prin Asia si olteanul a invatat gastronomia de prin zona lor……[Rumburak]

 2. Cit pe ce ! … Zarzavatul de supa, morcovii, varza si cartofii erau deja taiati si pregatiti … Urmeaza leul (care deja la Zoo Calarasi seamana cu o pisica mai mare, jigarita) si rinocerul, e adevarat ca ceva mai tare la fiert si mai fibros !

 3. Din seria „romanul fura orice, dar asta nu!”- Inca un jalon doborat!
  Suntem cei mai buni!

 4. La foamea asta o sa avem in curind informatii de la Institutul medico-legal sau de pe la spitale, semnalind cazuri de canibalism, de genul : „A furat femurul !”

 5. @ Probabil că e cu lemne, ”le mur” , franțuzisme, Clotilde, probabil pe sistemul lui Traian Băsescu care afirmase că a polititizat tot , cu influențe maghiare, ”Toth” , concluzia fiind probabil că lemurul ar putea fi mâncat, ca și lebedele, cu canibali de la Cătălin Avramescu și Valeriu Stoica, probabil o specie în pericol, lemurul, ?

 6. @ Probabil, ceea ce a fost cu lebede ar putea urma și despre lemur, ca ăi la PDL despre care CTP ar putea probabil spune și că a făcut ”cameleonism” , probabil despre evoluția lemurilor s-ar putea evalua și cu pdl-iști , ?

 7. @ Dacă au înlocuit lebăda cu lemurul e cu ”furat de copaci de pădure” și nu mai este cu păsări de lac, baltă, deltă, altele sau merg cu ”activități” paralele, că zic ăștia și de ,,state parelele”, ?

 8. prahovenii fura lemn, clocotitii voteaza sobolanisti, godeii „frig” batranii ptr a le fura apartamentele=bani de pusculita de campanie electorala,iar prostii fura lemuri ..
  geniul neinteles ne urmareste peste tot

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.