A lovit intenționat cu tirul un bărbat

Un şofer de TIR din Sălaj este cercetat pentru lovire şi distrugere după ce a lovit intenționat cu autotrenul un şofer din Bihor, scrie bihoreanul.ro.

Incidentul a avut loc în Vama Borș II.  Potrivit sursei citate, şoferul din Sălaj n-ar fi la primul scandal. De altfel, în noiembrie 2021, tot în urma unui incident în trafic, poliţiştii i-au anulat permisul de conducere, invocând o afecţiune psihiatrică. Ajuns acasă, bărbatul s-a prezentat, din nou, în faţa comisiei medicale, care l-a declarat apt să revină la volan.

 

sursa foto bihoreanul

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.