Accident la Bujoreni: Patru persoane, printre care un minor, au murit (VIDEO)

Foto: Captură de ecran

Patru persoane, printre care un minor, au murit, în noaptea de joi spre vineri, 7 iulie, în urma unui accident rutier produs pe DN 7, în localitatea Bujoreni, şi în care au fost implicate un autoturism, un microbuz şi un camion încărcat cu piese auto, au informat autorităţile din Vâlcea.

„Din primele date, se pare că ar fi avut loc o coliziune între trei autovehicule, şi anume un autoturism, un autotren şi un microbuz care transporta persoane, pe DN 7, kilometrul 182 + 100 m, în localitatea Bujoreni. În urma impactului a rezultat decesul a patru persoane, care se aflau în autoturism”, a transmis purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vâlcea, Loredana Sandu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea au precizat că în microbuz se aflau şase persoane, care însă nu au fost rănite. Teafăr a scăpat şi şoferul camionului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.