ALDE cere demisia Liviei Stanciu de la conducerea Înaltei Curți de Casație și Justiție

Reprezentanții ALDE îi cer demisia șefei Înaltei Curți de Casație și Justiție, Livia Stanciu, după ce aceasta a declarat că nu i se pare normal faptul că la alegerile locale au fost votați candidați cu probleme penale, conform b1TV.

Într-un comunicat de presă, prim-vicepreședinte ALDE, Steluța Cătăniciu, precizează că, din punctul său de vedere, rezultatul alegerilor reprezintă reacția românilor la anchetele cu conotație politică demarate de DNA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.