Alexandru Cordoș: Lăzăroiu nu are legătură cu ministerul pe care îl conduce

Ministrul muncii, Sebastian Lăzăroiu, nu a dat curs unei solicitări a Senatului de a-şi prezenta viziunea cu privire la ministerul pe care îl conduce, spune senatorul PSD Alexandru Cordoș. Mai mult, declaraţiile publice ale acestuia, contradictorii, nu par să aibă vreo legătură cu portofoliul pe care îl deţine, susţine senatorul. Singurul rost al oficialului de la Muncă ar fi, în opinia lui Cordoş, „propovăduirea părerilor președintelui Băsescu”.

„Imediat dupa numirea în funcția de ministru, în calitate de secretar al Comisiei de Muncă, familie și protecție socială din Senatul României, i-am solicitat domnului Lăzăroiu să se prezinte în cadrul Comisiei pentru a ne spune care este viziunea Guvernului cu privire la acest minister. Din păcate nu am primit niciun răspuns, iar domnul Lăzăroiu nu s-a prezentat în fața noastră pentru a ne spune ce intenționează să facă. Astăzi, vedem și de ce.

Pentru că pur și simplu ministrul Lăzăroiu nu are nici cea mai mică legătură cu acest portofoliu, iar declarațiile sale sunt în continuare contradictorii, însă fără să ofere nici o soluție pentru numărul de șomeri în creștere din România, spre exemplu. Am văzut mai nou, că îl preocupă probleme care țin de Ministerul Economiei, și anume problema CET-urilor. Problema subvențiilor la căldură trebuie discutată, însă într-un alt minister”, a declarat Alexandru Cordoș.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.