Amalia Năstase, gata cu dietele! ”Nu am control, dar nici nu pot…”

Amalia Năstase  a renunțat la diete. Într-un interviu pentru Star Matinal fosta soție a lui Ilie Năstase a explicat de ce a luat această decizie, potrivit Spynews.ro.

Adevărul este că timpul joacă un rol foarte important. I-a fost mai ușor în pandemie, spune, însă acum are agenda plină. Soluția?

A renunțat la dietele clasice în favoarea regimului de tip fasting.

La greutatea dorită a ajuns însă cu ajutorul unui regim alimentar care i-a permis să scape de 30 de kilograme.  S-a luptat ani întregi cu kilogramele în plus, dar dieta  oloproteică i-a fost de mare ajutor. Despre dietă spunea că este ca un post și că dă rezultate.

Acum însă recunoaște că nu se mai ține de diete, ”după cum se vede”.

„Nu prea țin în momentul ăsta o dietă, după cum se vede. Mă rog, țin un fel de fasting, dar când ai foarte multe proiecte și muncești foarte mult, cam uiți de diete.

Le-am ținut în timpul pandemiei, de stăteam acasă! Acum nu prea am timp să mă fandosesc și cu diete! O să am timp și de diete, dar când o să termin munca. Eu, din păcate, când sunt stresată și când am multă muncă, cam scap în ele așa”, a mărturisit fosta soție a lui Ilie Năstase.

„Nu am controlul ăla de sine”

„Da, clar! Când ești în cel mai mare stres posibil te oprești într-o ciocolată.

Nu am controlul ăla de sine în care să zic: „Nu, acum mă duc și mănânc doi morcovi!”, dar când faci multe lucruri mișto și care te împlinesc, devine puțin secundar”, a mai adăugat ea.

Vedeta a recunoscut că își dorește să arate ca la 20 de ani

„Și mie mi-ar plăcea să arăt ca la 20 de ani, aveam 53 de kilograme atunci, dar nici nu-mi petrec toată ziua gândindu-mă că nu mai sunt ca atunci, pentru că am făcut multe lucruri de atunci care mă împlinesc.

Trebuie să și slăbesc, că nu pot să rămân așa!”, a spus aceasta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

 1. Asta da, stire de interes international!
  Mai vrem sa stim cum tin dietele si alte pitzipoance. Cred ca ar trebui sa faceti o rubrica permanenta pe aceasta tema.
  M-ar interesa in mod deosebit cum tin dietele cele foste 4 neveste ale lui Tariceanu, sau ,,fostele” lui Florin Piersic. Cu alea ale lui Florin Piersic va asigurati rubrica cel putin ptr un deceniu……[Rumburak]

 2. Așa pătZesc nevestele Cititorilor de Clasici Ruși (pe nerăsuflate, nemâncate, nedormite, nopți în șir) !
  Bietele femei se consoleaZă cu mâncarea, cu băutura…
  Până când găsesc pe unul care să le CITEASCĂ și pe ele (pe nerăsuflate, nemâncate, nedormite…)
  Nopți în șir, măRog…😜

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.