Ambulanță răsturnată: Şoferul a adormit la volan

Accident microbuz școlar

Un autoturism care îndeplinea atribuţii de ambulanţă privată, la bordul căruia se aflau trei pacienţi, s-a răsturnat vineri, pe drumul naţional DN 66, în zona oraşului Călan, şoferul şi cele trei persoane bolnave fiind transportaţi la unităţile de primiri urgenţe din municipiile Deva şi Hunedoara, pentru îngrijiri medicale.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara, în ambulanţa privată se aflau o femeie de 72 de ani şi doi bărbaţi de 54 şi 64 de ani, toţi din oraşul Haţeg. La un moment dat, autoturismul a părăsit partea carosabilă a drumului şi s-a răsturnat în decor.

Din primele investigaţii, accidentul ar fi fost cauzat de faptul că şoferul, un bărbat de 59 de ani, din comuna Ghelari, ar fi adormit la volan.

În ajutorul victimelor au intervenit pompierii militari din Simeria şi Bretea Română.

„Echipajele participante la intervenţie au acordat primul ajutor victimelor aflate într-unul dintre autovehiculele implicate. Persoanele rănite, conştiente şi cooperante, au fost transportate de ambulanţa SMURD şi de cele ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean la spitalele din Hunedoara, două persoane şi la cel din Deva, celelalte două persoane rănite”, a precizat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar de cercetare penală.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.