Anchetă federală pe moartea lui Matthew Perry

Agențiile federale americane s-au alăturat anchetei cu privire la moartea lui Matthew Perry.

Administrația pentru aplicarea drogurilor din SUA, Serviciul Poștal și poliția investighează moartea actorului american Matthew Perry, care l-a jucat pe Chandler Bing în serialul TV Friends (1994-2004), scrie Portalul TMZ.

Los Angeles Times a raportat anterior că Biroul legist din Los Angeles County a deschis o anchetă și că aceasta va dura câteva luni.

Potrivit TMZ, poliția și Drug Enforcement Administration au început investigațiile în urmă cu câteva luni, după ce o autopsie a stabilit că Perry a murit ca urmare a efectelor acute ale ketaminei. Serviciul poștal s-a alăturat recent anchetei și verifică dacă actorul ar fi putut cumpăra droguri prin poștă.

Potrivit rezultatelor toxicologice raportate de TMZ, Perry a primit terapie cu ketamină pentru probleme de sănătate mintală cu mai mult de o săptămână înainte de moartea sa. Totuși, potrivit unui expert medical, ketamina găsită în sistemul său nu provenea din tratament.

Cadavrul lui Matthew Perry, care a murit la vârsta de 54 de ani, a fost găsit pe 28 octombrie la domiciliul său din California.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.