Ancheta privind oroarea din Mureș, preluată de DIICOT

Ancheta în cazul azilului din localitatea Bărdeşti, judeţul Mureş, unde oamenii erau cazaţi printre grămezi de moloz, pe saltele pline de fecale, urină şi sânge, a fost preluată de structura locală a DIICOT.

Biroul Informare şi Relaţii Publice al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism a anunţat, vineri, că, în urmă cu o zi, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş au fost sesizaţi de Prefectura Judeţului Mureş cu privire la situaţia înregistrată la un azil din localitatea Bărdeşti.
”Cauză a fost înregistrată pe rolul DIICOT – Serviciul Teritorial Târgu Mureş, în vederea stabilirii situaţiei de fapt şi de drept”, a precizat sursa citată.
Vezi detaliile

Azilul groazei din Mureș: Fusese controlat de instituțiile statului de trei ori în iulie!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

8 Comentarii

 1. Ce? L-au preluat diicot? Si, ce pot face daca in legislatie e haos facut intentionat de politicieni prin legi date pe banda rulanta fara norme de aplicare sau cu dedicatie? Sunt peste 20 ani de legi peste legi date in timpul jocului si tot pentru mentinerea haosului in Romania, sa nu ai cum sa te agati de o lege pentru dreptate! Nu exista un proiect dectara, o lege clara valabila pentru 10 ani in afara de cea cu pensiile speciale si decontare cheltuieli pentru sedii de partid! Scuze, mai e si legea care aproba abuzul in functie facut de cei din primarii, toti sunt lingai politic. De ce am crede ca nu se va ajunge la suspendare cu drept de continuare afaceri din puscarie sau de acasa? Este lege aprobata!

 2. Unde sunt japitele mafiote din USR si AUR? Acum nu mai urla cat ii tin bojocii de mila acestor amarati? Pai aia din Voluntari erau la 5 stele comparativ cu nefericitii astia. Este dovada certa ca acestor lichele politice din USR si AUR li se rupe de batranii si suferinzii tarii. Pe ei ii intereseaza doar lupta electorala josnica si viitoarele lor afaceri.

 3. Organizarea nu este buna prin lege.
  Toate azilele, sanatoriile trebuie sa fie si spitale. Cu autorizatie si organizare tip spital . Cum sa dai oameni neputinciosi si fara discernamant pe mana rechinilor din politica si din primarii. Min7sterul sanatatii sa se ocuoe si sa i se dea bani de la guvern. Conducete medici specialusti nu interlopi care impart banii cu mafia politica. La puscarie….

 4. ‘ Caracatița’ duce mult prea sus dacă 3 controale ‘ n-au descoperit nimic ‘. Deviza zilei : ‘ Luptăm luptăm dar … nu să câștigăm ‘. Procesele, care vor fi, se vor termina … ‘ după ani și ani ‘ ! In topic : Ciucu, primarul sectorului 6 București, a demisionat sau are dosar penal în acest caz ???

 5. „MInisterul Public-Parchetul de pe linga Curtea de Apel Tg.Mures
  PRINCIPII DE ORGANIZARE
  Activitatea Ministerului Public este organizată potrivit principiilor Iegalităţii, imparţialităţii şi controlului ierarhic.
  a) Ori de câte ori sunt întrunite condiţiile prevăzute de Iege pentru a acţiona în vederea protejării unui interes public, procurorul trebuie să acţioneze în modul şi prin mijloacele prevăzute de Iege.
  b) Potrivit principiului imparţialităţii, în spiritul prevederilor art.16 din Constituţie care statuează că „Nimeni nu este mai presus de Iege”, procurorul, în calitatea sa de reprezentant al întregii societăţi, de apărător al ordinii de drept, al drepturilor şi Iibertăţilor cetăţenilor, are obligaţia să-şi exercite atribuţiile cu obiectivitate, indiferent de calitatea persoanei cercetate sau de apartenenţa sa social politică.
  Aceasta emfatica afisare este pe siteul Parchetului de pe linga Curtea de apel Tg.Mures.-
  -cauza este cercetata de sesizatul DIICOT-teritorial,- de catre Prefectura Judeţului Mureş,Mara Togănel, prefectul jud. Mureș care HABAR NU ARE DE UNDE PROVIN CEI #( DE REZIDENTI DINTRE CARE SI COPII-TINERI ADUSI DIN SECT.5-6 Bucuresti de o anume Oana !
  -politiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Râciu au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că, la subsolul unui imobil, din Bărdeşti, mai multe persoane sunt ţinute în condiţii improprii”, a transimis, joi seară, IPJ Mureş-IPJ Mures iarasi habar nu avea –
  -Distanta de la Bardesti-la Tg Mures la aceste colosale institutii este de 9 km facuti in 11 minute cu masina-

 6. … și încă un azil al groazei (ilegal) descoperit în ‘parohia’ lui Pandele adicătelea în Voluntari.

 7. Cristina Dumitra: Am fost de i-am făcut lu ăla buletinul, că nu avea buletin, ca să dau la Autoritatea Tutelară. Trebuie să vină de la Autoritatea Tutelară să-i facă ăăăă…, apartamentul și să ne dea acceptul, ca să poată să vină Nae, să facă poze, să-l mărităm
  Doamnă: Îhî! Îhî!
  Cristina Dumitra: Na, e cu trei camere, două băi, îți dai seama, că nu l-as da pentru nimic în lume, că am doi copii.
  Doamnă: Unde e? Unde este?
  Cristina Dumitra: Ăăăă…, pe Gârleni, unde e bre!? Ieși încolo înspre Bragadiru, în Ghencea. (…) Cică e vreun 80.000.
  Doamnă: Bine, mă, fetiță!

  -asta o stiam!

  -voi nu vreti nici macar optiunea pedepsei cu moartea
  cand de fapt mult mai multi ar trebui pedepsiti,
  „că am doi copii” !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.