Annaliese Drăgan, calificată în finala

Annaliese Drăgan, singura reprezentantă a României în concursul de gimnastică ritmică de la Jocurile Olimpice 2024, s-a calificat, vineri, în finala de la individual compus a Campionatelor Europene de la Gimnastică ritmică,

Annaliese Drăgan, care ocupa locul 22 după calificările la primele două obiecte (cerc şi minge), a ocupat locul 20 la finalul calificărilor, cu 92,750 puncte.

Ea a fost a 23-a la cerc (31,250), a 30-a la minge (29,550), dar vineri a avut o evoluţie mai bună la măciuci (a 12-a, cu 31,950), dar nu şi panglică (a 50-a, cu 25,500).

Christina Drăgan a fost a 31-a la individual compus (89,900 puncte), după ce a primit a 27-a notă la măciuci (29,850).

Andreea Verdeş a evoluat doar la panglică, primind a 20-a notă (29,450).

În clasamentul pe echipe, România a ocupat locul 11 (din 19), cu 237,600 puncte. Bulgaria a ocupat prima poziţie, cu 269,150 puncte, urmată de Italia, 267,350 puncte, şi Germania, 265,500 puncte.

România a dominat întrecerile junioarelor, obţinând patru medalii de aur, pe echipe (Amalia Lică, Lisa Garac) şi în finalele pe obiecte, prin Amalia Lică (cerc, măciuci şi panglică).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Bravo Annaliese!!! Bravo Amalia si Lisa!!! …..Rusine @maxtor care sigur nu esti roman si in natia ta de tradator sigur nu exista performanta si frumusete…rusine!!

  2. Ca de obicei, aceeasi aversiune constanta fatza de romani. Daca s-ar fi numit Piroska Fekete, ce ai mai fi laudat-o!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.