Warst du ein Kommunist?

„Anticomunistul” Iohannis îndoctrina copiii cu ideologia comunistă în 1987

În ultima vreme, Klaus Iohannis, aflat în campanie electorală, nu ratează nici o ocazie să-şi acuze adversarii că put a „comunism”, ultima sa declaraţie, cea de la reuniunea Ligii Aleşilor Locali ai liberalilor, fiind de-a dreptul obraznică: „Am cîștigat greu. Dar parcă așa un iz de comunism tot mai simțim când vorbim de PSD”!

Această declaraţie ne-a adus aminte de un document care a fost trecut pe nedrept cu vederea, întocmit în 11 iunie 1987, după o inspecţie la Şcoala generală nr. 2 din Agnita, judeţul Sibiu, unde preda fizica „tovarăşul profesor Iohannis Klaus Werner”, aşa cum se scrie în Procesul-verbal întocmit de prof. Bucuţa Ana Maria.
Klaus Iohannis era profesor de fizică în micul oraş Agnita, dar, aşa cum se consemnează în documentul de mai jos, era preocupat şi de „orientarea ideologică-politică în realizarea sarcinilor educative” ale elevilor de clasa a VI-a! În acest sens, „Tovarăşul profesor s-a evidenţiat prin interesul pentru realizarea unei concepţii materialist-didactice despre lume şi viaţă la elevi”! Din acest document mai aflăm că „tovarăşul profesor Iohannis” era nu numai dirigintele unei clase, ci şi „comandant-instructor de pionieri”:

 

 

„Tovarăşul profesor Klaus Iohannis” a primit nota 10 la inspecţia şcolară din 11 iunie 1987, fiind apreciat de inspectorul şcolar, recomandîndu-i-se „să acţioneze şi în continuare pentru perfecţionarea profesională şi politico-ideologică”!

Pentru cineva care era apreciat în 1987 că îndoctrina corespunzător elevii de clasa a VI-a cu ideologia comunistă şi cu concepţiile materialiste despre viaţă, atitudinea „anticomunistă” de azi pare, mai degrabă, o ipocrizie, căci nu Klaus Iohannis este cel mai îndreptăţit să acuze pe cineva că pute a comunism, din moment ce dumnealui nu a fost vreun disident anticomunist, ci, din contră, deşi era doar un profesor de fizică, se vede treaba că era şi un bun propagandist al ideologiei comuniste!

Ca să-l cităm chiar pe Klaus Iohannis, „un iz de comunism tot mai simțim” şi la dumnealui, mai ales că, în 2009, la Grivco, se pregătea să devină Prim-ministru, propus de PSD şi PNL, iar în 2014 se milogea de Victor Ponta, pe atunci şeful PSD, să-l numească vicepremier în guvernul condus de acesta!

Cu comunismul e ca şi cu usturoiul: oricît te-ai spăla pe dinţi, tot îţi pute gura. Aşa că, „tovarăşe profesor Iohannis”, lăsaţi-i pe alţii să vorbească de anticomunism, nu o luaţi pe urmele lui „Petrov”, că, uite, nu se ştie ce mai iese la iveală din trecut!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 31
Ion Spânu 1818 Articole
Author

67 de Comentarii

 1. Ce avem aici? Tovarasul joianis care tot mai pute a comunism? Si nu era mare profesor de liceu cum se lauda, ci un „amarit” de profesor de scoala generala, profesie foarta onorabila, dar prea mica pentru acest inchipuit arogant? Dupa apucaturi am stiut ca acest impostor mincinos are ramasite, in mentalitate, de comunist! Sa te prapadesti de ras, hotul striga hotii!

 2. La liceul unde am predat ca stagiar, prin 1987 existsau trei directori: directorul principal, directorul adjunct, si directorul responsabil cu UTC-ul. Toti erau membri de partid.
  DIRECTORUL RESPONSABIL CU UTC-ul TREBUIA SA-I CONVINGA PE ELEVI SA INTRE IN UTC, in vcazul oin care acestia nu erau inca, pt a se indeplini cifrele impuse de inspectorat.
  Articolul dvs capata consistenta, daca:
  a) se demonstreaza ca dl Iohanis era director cu pionerii. Aceasta functie ar fi trebuit sa existe, pt ca exista la licee.
  b) se demonstreaza ca dl Iohanis era membru PCR. Altfel cum sa dobandesti o functie politica.
  c) cum a reusit sa dobandeasca o functie politica si alta de conducere, imediat dupa absolvirea facultatii ?
  Intr-o funcitie din asta ajungeai dupa 35 de ani; si mai era si ‘concurenta’ serioasa.

 3. Presedintele nostru – un alogen impus de altii la conducerea tarii. Cel mai potrivit nume pentru el este – Ioan fara de tara. Ai Basescu era pe cai mari si acum a ajuns….. Petrov. Sasul nostru nu a inteles ca slugile au termen de valabilitate limitat, iar stapanii intotdeauna distrug servitorii care stiu prea multe…..

 4. inteles ca aplica metoda lui Petru cel care s-a lepadat de Iisus, toti comunistii avizii de putere s-au declarat anticomunisti precum Liiceanu si Sora, de ce n-ar face-o si un profesoras de scoala generala…poporul are doua proverbe:1. Hotul la hot cunoaste si 2. Lupul isi schimba parul, dar naravul ba. Cum totemul popoarelor germanice a fost lupul, animal de prada, organizat in haita, cam intelegem si ce spirit il mana pe domnul. De asemenea sa nu uitam studiul lui Mircea Eliade care afirma ca: tinerii din fratia lupului erau marginalizati de comunitate pt actele de violenta, erau proscrisi si indepartati. Ardealul se lauda cu Lupoaica si de acolo vin toate negurile peste tara…poate e o pedeapsa divina pentru ca si-au aparat fratii in WW I si II, cand batranii spun:”pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti”. Intr-o zi Romania se va mantui si vom scapa de povara fratiolor nascuti din Romulus ucigasul fratelui sau Remus…

 5. @RomeoB, bineinteles ca functia de Comandat de Pionieri exista in scolile generale si cel ce detinea aceasta functie trebuia sa fie 100 la 100 membru de PCR. Trecut pe la ceva scoli de cadre de partid. Era la mintea cocosului. Asa ca daca nu te-a lasat inca memoria si ai fost UTC, ai fost si pionier si-ti aduci aminte ca la momentul cand iti puneau cravata rosie de pionier la gat te scoteau in fata careului scolar, exista si un cadru didactic imbracat in camasa alba si cravata de pionier la gat si ceva fireturi auri pe el. Sunt imagini de arhiva la TVR si ale Studioului Sahia cu asemenea cadre in care apar si comandantii profesori de pionier. Daca nu ma insel, chiar si Poliana nevasta lui Nicusor Ceausescu detinea functia de Comandat de Pionier pe tara.

 6. Asta cu scoala , dupa mine , este cel mai mic pacat al lui ; asa erau vremurile si daca doreai un trai mai bun , te mai faceai frate si cu drk , mai pe blat , fara excese , mai piano . Urat , foarte urat , este sa-i injuri pe cei care ti-au dat cozonac sa mananci . De ce n-o fi tacut din gura si sa-si vada de ale lui (nu-i ca Sora , Doamne -fereste, sau Petrov ) ? Raul mare , mare de tot , il face din zilele in care-i ‘moţ’ si marioneta altora (tot pt un trai mai bun). Si n-are nici o treaba (de bine) cu aceasta tara . Asa-i cand dai briciul la maimuta ! Parerea mea !

 7. Cam incalcite consideratiile dumneavoastra , dar incerc sa dau eu un raspuns . Functia de ,,director cu pionierii” nu exista in liceele vremii , pentru simplul fapt ca liceenii nu mai erau pionieri . Cu mici exceptii toti erau utecisti , pentru ca fenomenul era la gramada , ba maimult nici nu interesa adolescentii pentru ca era formal . Cat despre ascensiunea Klausului e simplu , pentru ca se bazeaza pe acelasi tip de invarteala , ca si atunci cand dupa 7 ani de politica FDGRista (marunta dealtfel , dar promitatoare cum s-a vazut financiar) acesta ajunge ditamai inspector scolar general adjunct al judetului Sibiu . Nici nu prea e de demonstrat , ci mai mult de remarcat zicerea de ieri a lui Rares Bogdan cu schimbarile viitoare de prefecti , inspectori si sefi de deconcentrate etc , schimbari care se vor incadra perfect in ceea ce se numeste Romania de ieri , astazi si maine .

 8. In mod sigur Johannis este si el un Petrov mai mic agatat de Securitate pentru a-i spona pe sasii si svabii din Romania. Si tocmai faptul ca Johannis a ajuns primar si presedinte denota c-acesta a avut proptele la baietii din Baneasa. Si tunul de 10 miliarde euro dat cu averea Fontului Fascist German Roman dupa 90 cand era Primar al Sibiului a fost dat cu asentimentul SRI.

 9. Azi-maine aflam ca individul era securist ca Petrov! Dupa felul cum a avansat ca inspector scolar, nu m-as mira! Dar pentru sustinerea ca FDG este urmasa GEG, organizatie nazista desfintata prin lege si praduirea ilegala a patrimoniului fostei GEG prin „improprietarirea” FDG, cand va raspunde?

 10. am avut si eu profesor de fizica in generala si nu l-am auzit niciodata vorbind de ideologia vremii, in schimb ne-a vorbit universitati occidentale cu buget cat PIB-ul Belgiei, asa ca nu mai cauta scuze, iar propaganda se rezuma doar la ora de istorie contemporana…fiecare a ales, chiar si plimbatul in fiecare duminica la o biserica este un fals, dupa ce a semnat adeziunea prin care era de acord cu ideologia materialista, a recunoscut ca nu crede in Dumnezeu, nimeni nu te obliga sa intri in organizatia de pioneri, UTC sau PCR, era constiinta ta care renunta la Dumnezeu (daca l-a avut vreodata)…Ori calea lui Iisus ori calea banului si maririi. Nimeni nu ne interzicea sa avem o Biblie, sa intram in biserica, atunci am intrat mai mult decat azi cand a devenit o forma de a-ti nega apartenenta la ideologia marxista…

 11. problema lui Johannis, ca minte cum respira, nu este asa de grava cit este problema natiei din care provine si pe care el o are in singe- ,,RASA SUPERIOARA”. Romania este pentru specia degenerata ,, un spatiu vital”

 12. Cat de jos puteti ajunge cu imbecilitatile,banalitatile,cu gargara ieftina?Dl Spanu fura de pe camp la vremea aia,a facut si parnaie,deci era Dizident?Scoala nu a facut dl Spanu la vremea aia, cand trebuia,desi avea varsta, dovada ca nu cunostea sistemul organizatiei de pionieri:)))Disperarea anti-iohanitilor e mare …

 13. Poliana Cristescu ii era sefa lui M..EJohannis pe linia de indroctinare pioneristica a tinerelor vlastare ale patriei socialiste. „Poliana Daniela Luminița Cristescu (n. 26 octombrie 1954, Târgoviște, România[1]) a fost soția lui Nicu Ceaușescu după căsătoria acestora din 1983[2]. În 1985, Nicu Ceaușescu a introdus acțiune de divorț împotriva d-nei Poliana Cristescu.[3]

  Biografie Modificare
  A fost membră în Comitetul Central al Partidului Comunist Român până la sfârșitul regimului comunist. În 1989, la căderea regimului comunist, a deținut funcția de președinte al Consiliului Național al Organizației Pionierilor, în cadrul Comitetului Central al Partidului Comunist Român.[4]

  Poliana Cristescu a fost deputat în Marea Adunare Națională în sesiunea 1985 – 1989.”

 14. @brasoveanul: tu esti analfabet functional? parintii tai sunt frati de singe?

 15. Asta cu pute a comunism din gura lui Werner,e la fel cu zicala: “ Hoțul, striga hoțul …” Cred ca nu are nici un sens a demonstra cine-i sasul si ce-i poate pielea,ne-a demonstrat asta cu vârf si îndesat in ultimii cinci ani,adica un impostor ce s-a obișnuit cu viața tihnita de la Cotroceni.Vorbele lui nu valorează nici cât o ceapa degerata !

 16. 1987-Sasi,meseriasi,plecau pe rupte in RFG.pentru care acesta platea milione de Marci Vest lui Ceausescu.
  Dar pe ce sa dea o Marca Vest?
  Pentru un politruc ceausist?
  Pentru un rebut???

 17. Procesul verbal este redactat pt activitatea din Scoala GENERALA nr2. clasele a VII a si a VIIIa. Unde vezi tu LICEENI in clasa a VII?

 18. @gelu:Ceausescu ti-a fost si tie sef pana in 1989,deci esti foarte vinovat,comunistule!

 19. @Gollum: stimabile, bocancii germanilor se lustruiesc in Germania nu in Romania.

 20. @ RomeoB:
  1. depun marturie ca tov. iohannis era membru PCR.
  2. nu a existat nici-odata o functie numita director cu utc-ul sau cu pionierii.
  3. exista un ordin al CC PCR: trebuie sa existe reprezentanti ai minoritatilor con-locuitoare in toate functiile politice. iohannis s-a calificat inca de la facultate fiind membru UTC activ, fruntas.

 21. @TacacGollum hop la datore sa linga unde-i place mai mult pe cel care-l hraneste sigur in fiecare zi cu compost natural. Ce cretinosecurist zace in forma asta insipida de viatta, bleah ce taratura.

 22. Bai baieti ( vorba vine , ca bateti pe 70 de ani toti ) , hotariti-va odata …zilele trecute Johnnis era fascist , astazi l-ati gasit comunist ! Iar naucul de HA,HA,HA, L-A gasit si securist ! PS— Pe voi nu va verifica nimeni ?

 23. … infiferent de domeniul in care munceai, activai in acea perioada si au dat seama ca promovarea , dar mai ales obtinerea avansarii, si reaalizarii se face servind systemul, dar numai unii , jigodiile au apucat pe drumul satanei iar altii mai ambitiosi, orgoliosi si lipsiti de bun simt au impuns lucririle si mai departe devenindpropagandisti adica si au vandut sufletul diavolului.asta i ce ati aaflat dspre ins ..dar ce i secretizzat ?? acesta nu este un Petrov mai mic este un petrov mai nemernic..iar daca va fi ales in continuare ..daunele vor fi de neinchipuit.AMIN

 24. @Pensiile speciale ingroapa PSD-ul: Johannis e de cea mai joasa speta

 25. @ …zilele trecute Johnnis era fascist , astazi l-ati gasit comunist !
  Partidul nazist se pretndea a fi „partidul socialist muncitorilor germani” de stanga explicita.
  Geobels de exemplu, a facut stagiu ‘de formare’ la comunisti, dupa care a virat-o spre nazisti. Dar atat comunistii cat si nazistii erau atei, promovand valori anticrestine si care reprezentau stanga germana.
  E o gresala grava sa spui ca nazistii erau de dreapta.

 26. un lucru sa va fie clar : Romania daca nu este reprezentata?! Romania nu exista ! Animalul asta nu a reprezentat si nu o sa reprezinte niciodata interesele Romaniei.

 27. Cum e cu ciuma rosie, secera si ciocanul, comunistii din PSD? Marele prezident care asigura orele „cu un inalt nivel stiintific” (o gluma proasta, IQul lui demonstrat public ca fiind mai mic decat sandwich-ul meu de la pranz) este un comunist adevarat, un tovaras de nadejde al PCR. Evolutia aiuritoare catre culmile succesului multilateral dezvoltat (din profesor inspector, primar si prezident, desi cei doi neuroni inca activi sunt legati cu sarma si merg cu ceai de musetel-prietenii stiu cum si de ce) este un exemplu de urmat pentru miscarea #rezist, fanii USR si PNL, ai caror membri sunt anti-comunisti convinsi, anti-penali, anti-PSD, anti-securisti, anti-ciuma rosie, anti—- si anti—- samd inclusiv anti-creier. Parca se aud sunete de greieri, nu? Cri, cri, cri…

 28. @gelu: La mine la liceu, a treia directoare era numita „directoare cu UTC-ul”. Am ramas convins ca atributiile ei de conducere erau legate in primul rand de aceasta munca. Orice profesor diriginte, trebuia sa tina mai nulte caiete, care erau verificate de un inspector de la judet:
  Caietul de informare politica, caietul de invatamant politic, caietul cu pregatirewa premilitara, si inca doua care nu mai stiu ce contineau. dar sigur trebuia sa fie si procesle verbale cu sedintele utc. La mine directoare cu UTC trebuia sa verifice periodic daca caietele sunt la zi si complete, pt ca era la randul ei verificate de inspectori.

  Problema este alta: pt a fi sef cu pionerii trebuia sau nu sa fii si director ?
  LA MINE LA LICEU DA ! A avut dl Iohanis functie de diretor sau nu in calitate de sef al pionierilor ?

 29. Octavian Goga, in 1916 a spus ceva despre români, care vi se potriveşte la marea majoritate a comentatorilor acestei tâmpenii şi mai tuturor celor care au făcut parte din politicienii României post-decembriste:
  „Ţară de secături, ţară minoră, căzută ruşinos la examenul de capacitate în faţa Europei…Aici ne-au adus politicienii ordinari, hoţii improvizaţi astăzi în moralişti, miniştrii care s-au vândut o viaţă întreagă, deputaţii contrabandişti…Nu ne prăbuşim nici de numărul duşmanului, nici de armamentul lui, boala o avem în suflet, e o epidemie înfricoşată de meningita morală.”

 30. Cel mai tare si mai mult mi-a placut lucrarea cu intrebarea:” De ce este intuneric noaptea?”(Johannis). Raspuns:” Fiindca iarna nu-i ca vara!”(Petrov).Admis cu felicitari, nota 10 cu plus! Huuo panaramelor care o faceti pe desteptii!

 31. Trebuie sa ii iau apararea: si Adolf a vrut sa fie pictor, nu dictator! Si uite ce-a iesit…

 32. „presedintele nostru” este o „fantoma” care presteaza pentru altii!

 33. Cine facea meditatii la fizica la „Scoala generala nr.2 Agnita” ca sa primeasca bani pe meditatii acest MINCINOS si sa-si cumpere case in centrul SIBIULUI??? Nimeni!!! S-a dovedit ca acesta a falsificat documente pentru intrarea in posesia caselor din SIBIU. Acest NEONAZIST nu a facut nimic bun pentru aceasta tara in cei cinci ani de LENEVIE la COTROCENI.A pus numai piedici guvernului aflat la putere.Acum telefoneaza la CE pentru neacceptarea comisarului european propus de ROMANIA.Numai la noi se poate intampla asa ceva.Comunisti sunt in toate partidele politice aparute dupa LOVITURA DE STAT DIN 1989 si sunt cei care striga cel mai tare impotriva celor care au recunoscut ca au fost membrii de partid.Vedeti exemple ca LIICEANU,SORA,etc.

 34. era un banc pe timpul lui ceasca, explicatii pe poza la vizita lui ceasca la cap- tovarasu al treilea intre boi.
  se potriveste la o poza dela vizita tov.klawn la indagra2019 – plavanu al al treilea intre boi.

 35. Inspectorul scolar din ’87 ar trebui sa-i faca si-acuma o inspectie lui Johannis, constatând: ca nu stie sa vorbeasca româneste, nu se face-nteles, n-are logica si-i lipseste si bagajul stiintific, n-are shir: se jura ca nu fura, când, prin metoda materialismului stiintific, pe care acuma o neaga, da’ de care are nevoie, i s-a stabilit proprietatea asupra a 7 imobile la Sibiu. Care imobile n-au fugit, ca n-au picioare (si-asta Johannis poate oricând sa demonstreze), se pot identifica-n registrul funciar si-au fost platite din meditatii, el fiind la Agnita si facând naveta la Sibiu pe blat, ca numai blatu’-i permitea sa pun’-un ban deoparte, pentru zile si nopti negre. Sa mai constate inspectorul si dragostea lui Johannis pentru Sibiu, unde-n fiecare sfârsit de saptamâna se refugiaza, dupa sute de kilometri de la Cotroceni, într-o coloana uriasa de masini, platite din impozitele populatiei. Nu materialimul dialectic fiind problema, @Spânule draga, ci golul din capul lipsit de cromozomul 22 al lui Johannis, si brutalitatile. Tipul crapând daca nu da, din când în când, si câte-o lovitura de stat. Ca sa-nvete românii ce-i aia s-aiba la Cotroceni pe unul care-a furat nu numai case, ci si alegerile si având ferma intentie de-a le fura si pe-actualele, în scopul instaurarii definitive a totalitaritarismului, a dictaturii personale.

 36. materialist-dialectica scrie in facsimil. Va rog corectati!
  El oricum s-a specializat in materialism. Cu dialectica mai greu ca e prea batutu in bila…

 37. Spanule, poti sa vii tu cu probe ca a vandut copii la kg, ca bunica-su a omorat evrei sau romani, pentru Vest, Klaun Kaizer Kiolhanis, este tot ce le trebuie! Adica: unul care nu simte romaneste; unul care nu iubeste decit Germania(parintii lui sunt acolo); unul de religie protestanta, deci minoritara fata de religia crestin ortodoxa, dominanta; unul care nu a respectat, ca primar de Sibiu, Ziua Nationala a Romaniei; unul care s-a autodeclarat si apoi a obtinut si ‘confirmarea” justitiei ca este urmasul organizatiei fasciste, GEG; unul care a folosit acte false pentru a se imbogati; unul care a fost „condamnat” de mai multe ori de CCR ca nu respecta Constitutia;unul care foloseste saptamanal banul public pentru a merge in interes privat la Sibiu, pentru as vizita consoarta! Mai scriu? Da: unul care nu-i roman ca etnie; unul care nu gandeste in limba romana, ci traduce din germana/saseasca! Intrebarea este, de ce-l voteaza unii romani? Raspuns: pentru ca sunt robii propagandei de 30 de ani facute de Vest! Apoi, nu uitati STS!

 38. Securist,comunist sau altceva in primul și primul rând este NEAMT și niciodată ” săngele nu se transformă-n apă” o spun ca o UNGUROAICĂ din CLUJ-NAPOCA căsătorită cu un român și care iubeșc orașul, tzara și nu mă imbăt cu vorbe privind corectitudinea sau slăbiciunea unei natzii dar NEAMTU-I NEAMT pănă moare și UNGURII sunt descendentzii lui ATILLA…și gata.

 39. Mai neica ioane, cautashi mult si ce gasishi, ca Iohannis „conduce un cerc de electrica:” si a obtinut nota 10 la inspectzie, de fapt nota 1o a obtzinut din clasa I-a pana la terminarea facultatii, si asta arata ca sasu e „mare bolshevik” si „indoctrina copiii cu „idiologia comunista”; pai cu povesti din astea „cusute cu atza alba” nu te cred nici cei din trupa de protestatari a lu’ Florycica dansatoarea, aia cu protestu de la Cotroceni! Mai neca ioane, daca sasu a fost mare comunist, atunci Nea Nelu-kgb, Sasa Barladeanu, Brucan[Brukner], Dorneanu, Petrica Roman[?], feceorul de meletzian din Teleorman, Ady-4 case, nepotul Col. NKVD Naumovici, „Mele” etc. ce au fost?…propagandisti „imperialismului anglo-american….sau astia cu adevarat sunt strigoi bolshevici-kgb-secu?!

 40. Daca nu se remarca prin „merite deosebite”, nu il gasea Revolutia, peste numai 2 ani, si Inspector general si titular la Sibiu, din navetist la Agnita.Nu putem decat sa ii recunoastem performanta.

 41. „Adolf Hitler (n. 20 aprilie 1889, Braunau am Inn, Austria – d. 30 aprilie 1945, Berlin) a fost un om politic, lider al Partidului Muncitoresc German Național-Socialist (NSDAP), cancelar al Germaniei din 1933, iar din 1934 conducător absolut (Führer) al Germaniei.Ajuns la putere în 1933, Hitler, a transformat țara într-o dictatură monopartid bazată pe ideologia totalitaristă și autoritaristă a național-socialismului. Politica sa expansionistă agresivă este considerată principala cauză a izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, soldat cu pierderi omenești colosale. De numele său sunt legate numeroase crime împotriva umanității, printre care punerea în aplicare a unui plan naționalist și rasist de exterminare în masă a evreilor și altor „indezirabili” din Europa, PRECUM SI LICHIDAREA ADVERSARILOR POLITICI DIN GERMANIA. Hitler a fost ales „omul anului” în 1938 de către revista americană Time.””La 20 februarie 1920, Partidul Muncitoresc German a fost redenumit Partidul Național Socialist al Muncitorilor Germani (NSDAP, Partidul Nazist) și a existat până la înfrângerea Germaniei în al Doilea Război Mondial, în 1945. În perioada 1933 – 1945 NSDAP A FOST UNICUL PARTID POLITIC din Germania nazistă”.COMUNISMUL A DISPARUT IN Ro.,PARTIDUL MONOCOLOR PCR A FOST DESFIINTAT.DAR este pe cale sa apara vlastarul NEONAZISM ? CUM SE NUMESC Pozitia UE.,Germaniei,a lui KWI contra ROAMNIEI PRIN INCRIMINAREA NON STOP A PSD ca partid „comunist, ciuma rosie”? Actul arata ca LA vremea aceea ,KWI ERA un COMUNIST ACTIV CONVINS !IN PREZENT,CA PRESEDINTE,LEGEA SI REGIMUL POLITIC DEMOCRATIC-II PERMIT „URMARIREA” adversarilor politici? PS.Cerem verificri legate de respectarea ghidului finantarii campaniei sale electorale particulare.

 42. Poliana a fost o femeie de treaba. Modesta, cinstita si muncitoare.Nu a avut noroc in dragoste, asta nu este o vina.

 43. „pensiile speciale ingroapa PSD”, creti-Nelule, chiar nu pricepi tantalau bolsevic ca Centrul va repartizeaza pe „orientari”
  dupa conjunctura? Nazistii sefi au fost/sunt ILEGALI BOLSEVICI!!! Da, ca fiul unui sef din conducerea GEG e nazist acoperit
  la baza fiind bolsevic precum ta-su. Sunteti slugile unui ciumat rosu clasic.
  Cei care vorbesc de „Petrov” sa stie ca fac involuntar jocul Securitatii, ceacarul mongol fiind un inalt ofiter acoperit,
  altfel nu risca sinistra institutie sa-l urce si sa-l tina in Deal prin fraudari electorale repetate…

 44. Ce mai pierdere de timp! Cum isi imagineaza cineva ca johanis o putea duce bine-merci, cu avansari pe linie profesionala, DESI AVEA PARINTII IN GERMANIA, fara sa fi colaborat cu securitatea? Restul …”ie” vorbe de claca.

 45. Clar bree dintotdeauna. președinte nu poate fi decât unul șantajabil..Deci nu poate fi om integru, chiar de e competent in ceva, dacă nu ar avea frâiele la cei din mafia cu epoleți.. Simplu și vizibil,.

 46. Păi da. Normal. Ca să rămână integru, Johannis trebuia să lupte activ contra comunismului ! Să se retragă în munți și să reziste ca la Stalingrad ! Iar gloria l-ar fi însoțit peste veacuri !

 47. Dumnezeule, deci Revolutia la „prins” pe Joyannis profesor de fizica la o scoala generala si diriginte la clasa VI-B. Deci asta e nivelul omului. Si totusi o fi auzit si el in viata lui, ca de citit nu cred, de marii legislatori ai lumii, de marii filozofi ai elenismului, ai lumii romane sau bizantine. O fi stiind si el care este structura normei juridice, daca tot ataca intr-o veselie legile votate in Parlament, si ce este aceea o norma juridica. O fi auzit si el de Hammurabi, Napoleon, Iustinian, dar de Tacit, Tit Liviu, Suetoniu, Licurg, V.Dongoroz, C.Statescu, M.Lepadatescu, etc. Alo, Romanie, popor roman, e vai de mama noastra, mai nene..?!

 48. ai stimabile facut din pamant o logica gaunoasa. Nu inteleg cine te pune sa tot comentezi. Toate comentariile pe care le faci sunt inepte si, dupa chipul si asemanarea lui Johhi, doar acuze la adresa celorlalti. Ca sa iti intre bine in cap. Junele Johinel era professor la o scoala generala, nu la Oxford. Ce fcea acolo e mai putin important. Clar este ca nu a ramas nici in invatamantul superior, nici in cel liceal, nici in cercetare. Dupa 90 sa nu uitam ca toti idiotii au ajuns doctori, cu doctorate la musiu Oprea. Mai e putin si or sa ajunga si academicieni.

 49. daca era drogat de cineva are circumstante atenuante…sa fie intrebat in public ce explicatie are …sa vedem cite creativitate si improvizationism are tov president…

 50. Sasul ardelenesc este total depasit. In mod sigur vorbeste din vietile sale anterioare si le amesteca. Este o adevarata harababura in bibilica lui. Are nevoie de compasiune din partea romanilor.

 51. 1)maretul profesor de fizica(???!!!) era atat de pregatit in 1987 ca preda la scoala nr. 2 in Agnita ( nici macar la nr.1)unde probabil ca dadea MEDITATII !!!
  2)respectivul meditator s-a autodeclarat POLITRUC -gura pacatosului adevar graita !!! ANTICOMUNISTULE ??
  3) individul asta ce intelege DEINDATA : 0 ROMANIE N O R M A L A ?

 52. Acum se vede de ce a fost promovat atit de repede pe functia de inspector! O sluga umila a securitatii!

 53. Incredibil! Nu știam despre asta. Ce noroc pe noi că încă mai avem jurnaliști de investigație, adevărate faruri călăuzitoare care ne dau direcția și ne spun pe cine să (nu) votăm. Eu, de exemplu, de astăzi nu-l mai votez pe Iohannis. Da, mulțumită vouă, puteți chiar să vă felicitați în grup. Astăzi o votez pe proasta satului. Pe Iohannis o să-l votez de mâine încolo.

 54. Redușii mintal, cotidienii tâmpiți, spălații pe creier de către Antena 3!

 55. Măcar spălati in timp ce creierul tău este plin de glod ca nici turbo aspirator nu poate scoate mizeria din capul ce-l pleci ca ghiocelul in fatza trădătorilor de neam și tzară.

 56. Numele inspectoarei era parca predestinat : Ana Maria Bucuţa ! Pentru ca din articolul de mai sus se vede clar cum si inspectoarea dar si inspectatul, vajnicul anticomunist care „lupta” cu ode si omagii impotriva hidrei comuniste, pupau si partidul si pe secretarul general si pe bucuţa stinga si pe bucuţa dreapta !

 57. @Alcibiade.Braila Nu stiu despre ce a auzit Io Han Is, dar sant sigur ca stie despre tentativele stramosilor sai de a pune de un Reich in Ardeal: cavalerii teutoni,invitati de rege pentru apararea hotarelor regatului apostolic al Ungariei,si-au tradat juramantul si-au incercat sa-si impuna vointa in casa gazdei, care gazda i-a gonit; organizatia nazista care l-a sfidat pe Armand Calinescu zicandui ca ei sunt sub jurisdictia Reichului iar el a replicat ca suntem in Romania.Ati ghicit, este vorba despre antecesorul FDGR…Deci, acest Han cu ochi albastri, zguduit si impins inainte de porniri atavice isi construieste reichul sau pe spinarile docile ale aborigenilor hipnotizati. Acest individ, scos din joben de securitate pentru uz propriu si german, este un national comunist/nazist bolsevic, adica un PAGAN.Paganismul sau este cu mult inferior celui greco-roman, deoarece zeii sai sunt ADN si Materia.

 58. Am citit toate comentariile : dementa colectiva ! Spanule sa fii mandru de ceea ce ai declansat in mintile stricate ale nebunilor care posteaza : Iohannis e vinovat de ce faceau cavalerii teutoni …. !

 59. Bre chioflogitilor de samahonka , puteti sa lasati prostiile ? Puteti sa comentati urmatoarele ? Deficitul bugetar al Romaniei a ajuns la 30 septembrie de 2,6% din PIB ! Asta in conditiile in care guvernul Dancila amana de 3 luni rambursarile de TVA ! Intentionat pentru a nu se contabiliza la 9 luni ! TVA care este cam de 2 miliarde lei / luna ! Trei luni inseamna 6 miliarde lei , adica 1,2 miliarde euro ! Care 1,2 miliarde € inseamana o,6% din PIB ! Adaugat la cei 2,6% ajungem la 3,2% deficit bugetar ! Hopa ! Deci Romania sub guvernarea PSD a reusit sa depaseasca baremul de max. 3% deficit bugetar impus de UE ! Stiti ce inseamna asta : amenzi foarte mari ! Da’ nu mai conteaza , PSD isi pune palma-n tuhas si pleaca ! Prosti or fi astia pe care cade acum sa repare toate distrugerile PSD , sa nu infunde puscariile cu ei ! Si nici pentru voi nu conteaza , va excita pana la orgasm un proces verbal de inspectie scolara de acum 40 de ani ! Pe cine credeti voi ca prostiti cu tampenia asta , Iohannis comunist ! Sunteti in stare sa discutati probleme serioase ? Toti membrii PSD trecuti de 50 de ani au fost comunistii lui Ceausescu ! Si acum multi sunt milionari in dolari ? Care-i problema voastra ? Hai , dati-i drumul la comentarii cu tema : deficitul bugetar ! Sa va vad , creiere de gandaci coafati ! Sunteti in stare ! Mira-m-as !

 60. E bine ca impostorul mai are si niste jeguri cu ochii legati care nu vad realitatea(nu vor sa o vada)! Nu „e” multi, dar spalati bine pe creier!

 61. @Antigelu. Procurorii Lascu si Augustin Lazar se invartoseau sa le ceauseasca prin inchisori cu detinutii politici pe care Joiann ii multumeste cu decoratii si pensii nesimtite intimp ce se da anticomunist, cu romANA LUI ATAT DE ARTIFICIALA !

 62. Prostul moare de grija altuia ( a Pibului ) și găsește scuze cu cei peste 50 inregimentati ,păi omidă trăpăduse au fost multzi neinscriși in PCR și au trăit bine merci fără carnet roșu fiindca nu au visat la functzii .

 63. Sămânță lui este de Neamț obraznic, tupeist pana la DUMNEZEU , habarnist de politica interna di externa, dar are tupeul sa numească PSD-ul partid toxic impus de Germania cel mai mare dușman al ROMANIEI!!!!
  Sa plece odată acasă ca nu svem nevoie de unul care NU SIMTE RONANESTE DOAR I MIMEAZA CU NEVASTA-SA.
  Doi impostori care sa ss ducă acasă și sa lase locul unui președinte creștin, ortodox ca noi, iubitor de țara și neam!!!
  Are un tupeu extraordinar acest individ care prin Forumul democrați german a acaparat ilegal datorită unei judecătoare toate proprietățile de la Grupul Etnic German , o organizație nazista condamnata de Tribunsl internațional de la Nürnberg!!!!

 64. Pe hanul Io Han Is il va pierde dispretul sau profund fata de romani.La un moment dat i se va trage brusc covorul rosu de sub cizme.Vremea aceea se apropie. Incet,dar implacabil.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.