Lazăr, în corzi: „Nu avea cum să nu-l cunoască” pe disident

Asociația 15 Noiembrie 1987 cere, într-o scrisoare deschisă, Societății Timișoara să retragă premiul „Speranța” acordat procurorului general Augustin Lazăr, pe care îl cataloghează drept „un procuror de tip comunist, implicat în acțiuni represive”.

Societatea Timişoara a anunţat, însă sâmbătă, că nu intenţionează să-i retragă premiul „Speranţa” acordat lui Lazăr, motivând că premiul a fost acordat „unui om pentru atitudinea lui corectă şi fermă în apărarea justiţiei”.

Președintele Asociației 15 Noiembrie 1987, Marius Boeriu, a explicat, sâmbătă că membrii acesteia îl cunosc personal pe disidentul anticomunist Iulius Filip și tocmai de aceea au redactat o scrisoare deschisă adresată Societății Timișoara, pentru a-și arăta solidaritatea.

„Noi, cei de la Asociația 15 Noiembrie 1987, îl cunoaștem personal pe Iulius Fillip și având în vedere relația foarte bună din cursul anilor, a fost deținut politic, este amicul Asociației 15 Noiembrie 1987, noi suntem solidari cu dânsul. Dacă dânsul a pățit ceea ce a pățit, noi ne solidarizăm cu Iulius Filip. Societatea Timișoara se remarcă cu celebrul «Punct 8 de la Timișoara», iar ei au acordat premii unor personalități importante ale societății civile, printre care trebuie să-l reamintim pe Regele Mihai. Nu cred că este îndreptățit Augustin Lazăr să stea alături de Regele Mihai, plus că a făcut parte din vechiul sistem”, a declarat Marius Boeriu corespondentului Mediafax.

De asemenea, președintele Asociației a susținut că procurorul general Augustin Lazăr „nu avea cum să nu-l cunoască” pe Iulius Filip, în condițiile în care persoanele care se revoltau împotriva regimului comunist puteau fi numărate pe degetele de la o mână.

„Domnul Augustin Lazăr declară că nu-l cunoaște pe domnul Iulius Filip. Credeți-mă că nu avea cum, mai ales în funcția dânsului, nu avea cum să nu-l cunoască, să nu uităm că totuși Iulius Filip a primit medalie de la președintele polonez, nu avea cum să nu-l cunoască. În perioada când era arestat, deținuții politici se puteau număra pe degete, deci nu erau pușcăriași de drept comun. Cei care se revoltau împotriva comunisului, credeți-mă că nu au fost așa mulți. Deci, în perioada aceea era Iulius Filip, era Radu Filipescu, deci chiar pe o mână puteam să-i numărăm pe cei care au fost. Acolo nu pot să comentez că are vreo vină Augustin Lazăr, că Securitatea stabilea, nu-i acord nicio vină, dar putea să spună adevărul: «da, știam cine este, dar dicta Securitatea» și era foarte ușor, foarte simplu. Și noi am fost condamnați în 1987, ca urmare a evenimentelor de la Brașov, a fost un proces care nu avea nicio treabă cu procurorii sau judecătorii care au participat atunci la proces, pentru că procesul a fost comandat politic, ei doar au citit niște foi care le-au fost puse în față”, a detaliat Marius Boeriu.

Totodată, președintele Asociației 15 Noiembrie 1987 a adăugat că nu crede că Societatea Timișoara îi va retrage premiul „Speranța”, acordat lui Augustin Lazăr recent și astfel își va pierde din „credibilitate”.

„Nu cred că Societatea Timișoara îi va retrage acest premiu, deși ar trebui, sigur. Este o treabă destul de delicată la ora actuală. Augustin Lazăr a fost cine a fost, dar noi ca organizație susținem demersurile din justiție, și noi cerem libertatea justiției. Este delicată, foarte delicată problema. Acest scandal îi pică bine lui Tăriceanu și lui Dragnea, cred că dau din coadă, pe mine nu mă bucură. Eu sunt pentru justiție și pentru fără penali în sistemele de conducere ale țării. Cred că va fi afectată imaginea Societății Timișoara dacă nu retrage premiul, societatea civilă o să intre sub un semn de îndoială, credibilitatea Societății Timișoara și este păcat, pentru că mai aveam un reprezentant al societății civile, dar se pare că societatea civilă din România a cam murit”, a precizat Marius Boeriu.

Ce a cerut Asociația 15 Noiembrie 1987 Societății Timișoara

„Statutul dumneavoastră, al ”Societății Timișoara”, prima asociație civică născută pe baricadele Revoluției anticomuniste în primul oraș-martir al României are ca scop ”promovarea democraţiei, apărarea drepturilor omului, informarea corectă şi nepărtinitoare a opiniei publice interne şi internaţionale, exprimarea liberă a opiniilor, stimularea gîndirii libere şi critice în întreaga viaţă politică, economică, socială şi culturală din România”, principii care caracterizează majoritatea organizațiilor societății civile din România. Ceea ce particularizează însă de la bun început demersurile Societății Timișoara sînt obiectivele dumneavoastră, și anume ”promovarea principiilor cuprinse în Proclamația de la Timișoara din 11 martie 1990”, cu precădere a ”Punctului 8” al Proclamației, cu care ”Societatea Timişoara” se confundă practic, arătînd că ”rămîne fidelă principiilor acestuia”, cu o intransigență care v-a caracterizat întreaga activitate de pînă acum”, se arată în scrisoarea deschisă adresată membrilor Societății Timișoara, semnată de președintele Asociației 15 Noiembrie 1987”, Marius Boeriu, vicepreședintele Dănuț Iacob și de Lucia Hossu Longin, realizator TV, autoarea serialului ”Memorialul Durerii.

Reprezentanții Asociației 15 Noiembrie 1987 arată că membrii „Societății Timișoara” s-au manifestat, de-a lungul istoriei, drept apărători constanți ai pozițiilor anticomuniste, promotori ai reformei morale a societății românești.

„Acesta este și temeiul solicitării noastre, de a vă cere să retrageți premiul ”Speranța”, pe care l-ați acordat recent Procurorului General al României, domnul Augustin Lazăr. Am crezut și credem cu tărie, ca și dumneavoastră, că România ar fi avut o cu totul altă soartă, dacă în politica românească s-ar fi aplicat prevederile lustrației. Viața politică românească nu ar fi fost atît de contaminată de foștii activiști ai partidului comunist, care au construt o ”democrație originală”, bazată pe păstrarea și promovarea în funcții a celor care au făcut parte din sistemul de represiune, de la securiști și magistrații obedienți poliției politice, la informatorii și ”tehnocrații” regimului comunist. Din păcate, toate demersurile dumneavoastră, de susținere a Legii lustrației au fost sortite eșecului, tocmai pentru că magistrații Curții Constituționale au desființat-o imediat după adoptarea ei, în 2010. Ar fi fost, foarte probabil, unii dintre ei lustrabili. Ceea ce a demostrat încă o dată capacitatea de supraviețuire și adaptare a fostelor structuri comuniste și a moștenitorilor lor”, potrivit sursei citate.

Asociația 15 Noiembrie 1987 transmite că a aflat cu stupefacție, la o zi după acordarea premiului ”Speranța” procurorului general Augustin Lazăr, că și acesta este un magistrat din aceeași categorie a lustrabililor, „un procuror de tip comunist, implicat în acțiuni represive”.

„A respins de două ori cererile de eiberare condiționată a disidentului român Iulius Filip. Domnul Filip fusese condamnat pentru transmiterea unui mesaj către congresul de înființare a ”Solidarității” poloneze, care a făcut atunci, în 1981, ocolul lumii și a arătat că în România demnitatea nu a murit. Pentru curajul său de a fi salutat înființarea ”Solidarității” a fost decorat, după căderea comunismului, personal de președintele Poloniei, Lech Walensa. Aflat însă în anii ’80 în penitenciarul Aiud, condamnat pentru actul său de curaj, lui Iulius Filip i-a fost refuzată atît în 1985, cît și în 1986 eliberarea condiționată chiar de către procurorul Augustin Lazăr, pe atunci un executat al ordinelor Securității, care îl consindera pe dizidentul roman drept un ”anticomunist nereeducabil””, se mai arată în scrisoare.

Reprezentanții Asociației 15 Noiembrie 1987 cataloghează acțiunea de atunci a actualului procuror general ca fiind neîndoielnic, în mod direct și nemijlocit una de poliție politică, incompatibilă cu principiile „Societății Timișoara”.

„Înțelegem că i-ați acordat Premiul ”Speranța” lui Augustin Lazăr fără a cunoaște trecutul său întunecat (așa cum a făcut cu Iulius Filip, poate că a procedat și cu alți dizidenți anticomuniști, încarcerați pe atunci la Aiud). Acesta este și temeiul solicitării noastre, care nu privește doar retragerea unei distincții acordate unei persoane, ci respectarea propriilor dumneavoastră principii, care vă definesc activitatea și vă caracterizează propria istorie instituțională. De aceea, în numele crezului nostru comun în valorile democrației și ale bunului simț, sperăm că vă veți respecta principiile, dovedind că ”Punctul 8” de la Timișoara nu a murit, ca spirit al unei reformei morale a societății românești. Sînteți primii datori să îndepliniți aceste norme de moralitate. Sperăm că, respectîndu-vă Statutul, care își are rădăcinile în ”Proclamația de la Timișoara”, veți retrage neîntîrziat premiul ”Speranța”, care nu poate onora un fost procuror care s-a dovedit unealtă obedientă a Securității”, potrivit sursei citate.

În finalul scrisorii, reprezentanții Asociației 15 Noiembrie 1987 le cer membrilor „Societății Timișoara” să reflecteze la personalitățile ilustre cărora le-au fost acordate premiul ”Speranța” de-a lungul anilor.

„Ne gîndim la Majestatea Sa Regele Mihai, la Seniorul Corneliu Coposu, la Monica Lovinescu. Credeți că ar fi acceptat să le fie alăturat numele lor, cu cel al unui procuror comunist?”, se arată în finalul textului.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a primit recent primi Premiul „Speranţa” al Societăţii Timişoara pe anul 2018, iar ministrul Justiţiei, Tudorel Toader – Premiul „Secera şi Ciocanul”

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 7
Author

25 de Comentarii

 1. Care punct 8 tovarasi? Cel calcat in picioare de ultima „speranta”? Daca si Timisoara a fost penetrata ce pretentii sa mai ai la alte asociatii, societati, onegheuri care lupta pentru adevar, libertate si progres? Interesul personal primeaza, scutirea de impozite, improprietarirea cu terenuri si imobile, rente viagere etc, asta conteaza. Daca si Societatea Timisoara decoreaza tartorii ce sa mai zici de agentuirili straine! Huuuuo!

 2. Tare ma tem ca nici „Societatea Timisoara” (cea cu art.8 al Proclamatiei) nu mai e ce-a fost si ca securistii de rit nou au penetrat si aici. Altfel nu-mi explic cum unei astfel de societati, profund anticomuniste, i-a treacut prin minte asa o geniala idee de a premia un procuror eminamente comunist (caci nu avea cum fi altfel, conform varstei). Adica, zic, daca aceeasi asociatie l-a penalizat pe fostul procuror comunist Tudorel Toader (ceea ce nu e neaparat corect d.p. meu de vedere insa e in linia lor ideologica, deci e ok) nu inteleg cum il poate premia pe un alt procuror comunist care a mai si lucrat in „lagarul” de la Aiud? (sa nu-mi spuneti ca n-au stiut asta sau ca la un asa nivel nu au avut macar curiozitatea de a verifica..). Sekuritatea stie tot si, cu siguranta, tocmai de aceea l-au si impins pe Lazar pe o functie atat de inalta.

 3. Premiul „Speranta” primit in baza Solidaritatii…? BĂ,astia traiau cu speranta ca vor rezista si nu se va descoperi nimic de ei pe baza solidaritatii,sau,cum spunea Lazar:”loialitatea fata de…”,desi au facut orori solidarizandu-se! Hai cu „speranta solidaritatii” la bulau! Merita acelasi tratament toti fostii solidari plus bipezii,30 din fata bruxelessului! S-au impartit si dezbracat sa ii vedem,singuri?!

 4. Straduiala mare de tip securistic ca sa-l compromita pe procuror. Se vede ca Hantana 3 lucreaza dupa metodele KGB. La mai bine de 30 de ani de la revolta „profesorul” puscarias aplica metodele bolsevice de denigrare, franturi de adevar, fabulatii multe si minciuni sfruntate. Singurul scop in viata al acestei aratari numite Varan este razbunarea, iar acest Lazar il impiedica sa-si indeplineasca planul bolsevic-stalinist.

 5. Nu va mai imbatati cu apa chioara. Judecati DUPA FAPTELE timisorenilor, NU DUPA VORBE!

 6. @Singur, care fapte?! Alea cand ies timisorenii s-o sprijine pe penala Kovesi?! Ca asta inseamna „penal” in conceptia Liderului, sa ai dosar penal. Sau cel puti a insemnat pana nu i s-a deschis si lui unul.
  „Utilizarea termenului penali de către preşedintele României, Klaus Iohannis, reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate a persoanelor care se află în procedură judiciară fara a fi condamnaţi, potrivit art. 2, alin. 1, si art 15. din O.G. 137/2000, republicată. S-a aplicat amenda contravenţională în cuantum de 2000 lei”, a decis CNCD”
  Stii ca si Iohannis are dosar penal ptr. casele alea, dosar bazat pe o sentinta definitiva a justitiei, nu pe o delatiune?! Care e diferenta intre cei ce-l sprijina pe Dragnea si cei ce o sprijina pe Kovesi (Iohannis)?! Avem penali rai (ai lor) si penali de bine (ai nostri)?! Crezi ca acuzatia lui Kovesi ca este atacata politic nu s-a spus si despre DNA-ul condus de ea cand le facea dosare adversarilor politici a presedintelui?! Pe atunci justitia era independeta, acuma cand ea are 18 dosare penale nu mai este?!

 7. Chiar esti dus cu pluta. Unora,vorba aia, poti sa le fluturi si-un tramvai.

 8. Inainte de 1989 numai cei cu dosare aprobate de securitate erau numiti in functii de conducere.Dupa1989 ,gasca securistior s-a sustinut si raspandit in Toate directiile.Daca s-ar intoarce roata..sa vedeti aglomeratie si justificari! Ce zici taica?

 9. Alo, „anado tauriga”, chiar tu esti… ?! Atunci se intorc in morminte milioanele de romani terorizati fizic si psihic, ucisi in temnitele si lagarele comuniste sau deportati in Baraganul Brailean dar bunicii si parintii nostri ramasi cu gospodariile goale, dar pline de copii, dupa colectivizare. Aveam alte pretentii…?! Ce tu esti asemenea blestematilor de pe forum care nu stiu ce sa mai faca in al apara pe tortionarul infam recent „descretizat”. Cati crezi ca mai sunt in stare de „conserva” tinuti la „secret” care ne-au distrus si nenorocit ca tara si ca popor ?! Sper sa nu fii tu !

 10. Nus dc ma duce gandul ca Timisoara a fost un mediu propice pt aceasta miscare de trezire civica contra totalitarismului ceausist ce fu exploatata dar si creata de mintile unora din „intelligence-ul” de sorginte bolsevica pt a instaura Marele Jaff National de acum. Cata vreme ii impusera urcarea pe tronul Romaniei forte externe conditionandu-l sa creeze o economie solida, aparent el fu credibil noua ca „patriot” in realitate trebui sa scoata la munca romanii din case cu noaptea in cap, sa isi duca bebelusii la crese si camine la ore cainoase pe ger pt a putea ei apoi ajunge la locul de munca inainte de 6 dimineata, in timp ce toasii mergeau comod la biurouri de la 7. Niste putori bolsevice privilegiate ce nu facura nica pt popor. Si „patriotul” Ceausescu dp inundatiile din `74 de la Satu Mare cauta tehnici de inrautatire a traiului romanilor si incepu declinul. Imi e sila. Mereu fura defapt lupte intestine, tata spunea ca in anii cand facea armata se luptau pe strazi ca gangsterii in USA bolsevicii intre ei, inarmati pana-n dinti, ca nu se stia pe care-l apuca strechea si folosesc armele ei intre ei, armata impusca secu si invers. Acum e cu catifeaua dosarelor lupta asta dementa. Nu refacerea tarii, doar lupte in an electoral? Acum apar bombite, petarde…

 11. Poate ar trebui sa castige alegerile acel partid ce realizeaza practic o lustratie de mult necesara, iar nu gen condamnarea fasss a comunismului de catre fostii comunisti cum ne servi abil pe tava un basau, o bomba mediatica. Au contorsionat tot ce au avut la dispozitie ca factor uman dp exterminarea elitei poporului roman in puscarii politice, lagare de munca, etc, au indoctrinat si pervertit pe cei ramasi, o plastilina in mainile lor pe golul creat odata eliminate mintile si inimile nationale, acum nu-s oameni curati sa se faca marea primeneala, lor nu le e necesara.

 12. Unde este „mai rarut ca-i mai dragut” poreclit „number one” care-si rupe hainele de pe el in direct si la o ora de varf si arunca si cu batistuta in cainii rosii, unde este Angi Serban care se tavalea in chinuri pe covoarele din palatul poporului si facea spume la gura cu ciuma rosie in gura, unde este Malin Bot si Ceausescu care vopseau usile de la Ministerul Justitiei cu bulion? Ori li s-a terminat bulionul si nu au mai primit bani pentru droguri si bulion de la Soros? Huuuo ipocritilor care de fapt sustineti ciuma rosie in frunte cu Joahannis!

 13. Ramai acolo, în funcție, ciudatule, ca să facă implozie tot corpul de procurori din subordine, pe care ii conduci, că să reacționeze oamenii împotriva voastră, nedreptilor procurori!
  Ar trebui ca toți suspecții să NU recunoască ordonanțele voastre de reținere sau inculpare!
  Sunteti toți la fel, e nevoie să fiți Filtrati, DAȚI afară, că distrugeți, ca în trecut, chiar principiul democratic și umanitar.
  Ramai, augustien, rămâi să arăți lumii ce JUSTIȚIE AVEM!
  SPER CĂ NU ÎNTRA „NUFĂRUL” DE LA CSM ÎN PRIZA cu delegările lor securiste și netrebnice?
  Sau… faceți – o, că doarme Politicul și așteaptă alegeri! Hahahaha, implozie eee!

 14. Alegeți, prin referendum, dacă e nevoie, cu adevărat, un procuror general pentru Țară!
  Asta schimbare. Sa ancheteze servicii laolaltă cu președinte sau șefi de partide, dacă au încălcat legea!
  Atunci va fi democrație și justiție…
  Până atunci, spălați-vă unii pe ceilalți, mai ales magistrații cu ale lor forme de amânare, tergiversare, returnare… Abureala!
  RĂSPUNDEREA UNDE ESTE, MAGISTRAȚILOR, PE CÂȚI ATI PEDEPSIT?
  ATI CREAT INSTRUMENTE DE CONTROL(IJ), pe care le Anulați cu decizii judecătorești sau ale secției de procurori.
  Voi sunteți justiție, vă curățați?!
  Vai de voi!
  Și luați atât de mulți bani tocmai prin INJUSTITIE!
  DAR… poate

 15. Vad ca faceti sondaj daca trebuie demis Lazar. NU trebuie demis, ci arestat si judecat pentru crime impotriva umanitatii. Locul lui e la puscarie, impreuna cu al tuturor fostilor tortionari. Iar odraslele lor sa fie inlaturate din functii publice, ca au aceeasi mentalitate ( a se vedea cazul Pleshu ).

 16. Unde este Monica Macovei? Unde este Pruna? Unde este Danilet cel cu SIPA? Unde este Timmermans, Junker, Weber, Johannis, Weber, Soros, Obama?Unde sunt magistratii rezistenti care defilau pe scarile justitiei impotriva ciumei rosii cu roba pe mana stanga si periuta de dinti in mana dreapta cand de fapt ei sustin ciuma rosie? Huuuuo ipocritilor!

 17. Cata greata sa mai fie cand o”Speranta”asa-zis luptatoare a „anti-comunismului”se umple de rahatul refulat de tocmai premiantii lor!BA,OTREPE,VA JUDECA NATIUNEA,NOI CE AM RAMAS,NU LIMBRICI CA VOI,LINGATORI DE FUNDURI PUTREDE!Sa sustii un tortionar,predicator al drepturilor si libertatilor,in cu carca de detinuti politici pe constiinta trebuie sa fii injectat cu hipnotice!Bun,lasa-i cocoratia,fac pe ea ca si pe tine,nulitati colaborationiste ce sunteti!aug,lazar o poate folosi ca hartie igienica ca oricum el a calcat peste cadavre!Ce ramane?E ca sunteti pleava cea mai josnica organizatie cameleonica,sub paravanul pompos va ascundeti ca niste mizerabili!Timisoara,Timisoara,plutesc sacii plini de oameni ucisi,pe care-i am si acum in imagine!Si pentru ce?Pentru niste orgolii?MARSH,MA,NEOAMENILOR!

 18. Dacă CNSAS n-ar fi pe mâna cu securitatea, multe s-ar schimba în bine.
  Dar cine este acolo, nu pentru adevăr, dreptate, sunt în funcție.
  Păcat!
  Dar vom face, încet, „step by step”, ordine peste tot!
  Merită Țara!
  Avem atât de Multi oameni deștepți și vigilenți…
  Stai numa’!

 19. Nu uitați cine l-a propus, cărui mediu aparține prună, și de ce a făcut mizeria asta, la comandă, serviciul respectiv?
  Au jurat pentru Țară și Patrie, iar ei aduc injustitie și putere arbitrara?
  Rușine, intelighentie necontrolată și parșivă!
  Nu vă deziceti de trecut, servicii infractoare!
  Aveți oameni exact acolo unde legea interzice.
  Voi sunteți primii infractori care dați tonul la dezastru statal.
  Ar trebui să întrați în pământ cu așa slujire mafiota, „deștepții societății”!

 20. Macovei, Danilet, Kovesi, armata de protestatari de pe diversele trepte ale justitiei, Lazar, Tarcea si inca alte cateva sute de „magistrati” ce au abuzat cu dovezi clare nu sunt comunisti sau securisti ci numai niste fripturisti capabili sa-si vanda tara pentru avantaje materiale. De aceea trebuiesc anticorpi seriosi care sa verfice si sa elimine aceste tumori.
  Fara o constiinta profesionala perfecta, avantajele materiale conferite de pozitia de magistrat, in societate, trebuiesc eliminate iar faptuitorii eliminati.

 21. S-au infiltrat securistii si in asociatiile de dizidenti compromitandu-le. Ale caror jocuri le faceti mai disidentilor in limitarea voastra cu ochelari de cal?! Augustin Lazar este procurorul in al carui mandat Ion Iliescu a fost trimis in sfarsit in judecata pentru crime impotriva umanitatii, si voi vreti sa il dati jos pe procuror! Se invart in morminte detinutii politici plecati deja in lumea celor drepti cand vad ce prostii si ce jocuri faceti!

 22. Ma raliez si spun,unde sunt rahatii astia care au intoxicat publicul prin isteria lor?Se sterg la fund dupa cufureala cuprinsa?Se stiu,lumea ii cunoaste,nu-i nominalizezez ca nu merita minim de bagare in seama,unde-i „ciuma rosie”,tocmai in ograda lor?Tavalugul a pornit si ati reusit sa iritati,toti oamenii vremurilor,nu bolboreseli haotice si obsesive,nestiind nimic despre securisti si comunisti,cei afiliati functiilor,cu drept de viata si moarte!Ati intrat intr-o zona pe care n-ati fi vrut atinsa,dar adevarul,nemilos ii aduna si ii condamna prin alte cai decat cele protejate!Puiului galbejit vopsit,nici minima mea atentie n-a avut,nestiind de dl.Filip,dl.Munteanu,dl.Scaletchi si cati oare prin curaj,acum sa spuna dupa teroarea suportata!Trebuie ani sa se vindece,pe ei nu-i vindeca nimic,poate familia!Si fiecare zi de-acum incolo,iti spun,tie,iohannis,cat vrei sa intinzi coarda?Vrei referendum pentru justitie cu tortionari executivi?Baga-te,hombre in rahatul „fratesc”colaborationist,pentru mine tot santajabil,complice si la mana lor esti!Onoarea?La gunoi,stimabile!

 23. @mihnea,pitifelnic inodpat,nu stii,nimic,nici pamantul care te sustine se revolta,o facatura de proces,anchete,pe sistem securist,cu un tortionar echidistant?Cat de sadic poti fi,sau juvenil,caut pe fb informatii?Pune-ti neuronii sa functioneze,intelege si apoi exprima-te,cu astfel de opinii esti sub nivel!Daca ai o cauza lupta pentru ea,nu fii baliga mirositoare!Nu cred ca ai vrea ca un securist,nou sau vechi,sa-ti puna lampa sub ochi!Casca ochii ca inghite mintea!

 24. Ba „diliule,de ce ai scris interzis la libertate pentru om? Tu care „latri” ca respecti drepturile omului fie si in gand sau vis!

 25. Cine chiar crede ca dinspre Timisoara s-ar putea scurge vreun STROP de MORALITATE este or NAIV, or … angajat. Stie el al cui.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.