AUR și Simion – pîinea propagandiștilor

      Prinde viteză o campanie din ce în ce mai intensă împotriva lui George Simion și a partidului AUR. Cine se face că nu vede este chior sau de rea-credință. AUR este „pictat” ca fiind principalul inamic al partidelor politice, al  Comisiei Europene și al  partenerului nostru strategic. Implicit, AUR și SIMION sunt ținte alte  televiziunilor și site-urilor  subordonate acestora și SRI. Nici nu pot  să-mi imaginez cum cei de la G4 Media ar putea scrie AUR fără să adauge „partidul extremist”. Orice menționare a  numelui  AUR este urmată de sintagma „partidul extremist” de parcă AUR ar fi copiii legionarilor și ai  Gărzii de  Fier și ei s-ar opune în toate felurile compromiterii „Strategiei naționale pentru prevenirea  și combaterea  antisemitismului și xenofobiei” (denumire prescurtată), dărîmării de statui și înființării de muzee.

Alexandru Florian și  Alexandru Muraru  (despre care Wikipedia spune cu o generozitate exagerată că „este un politician, politolog și istoric, specializat în problematica memoriei, istoriei Holocaustului și comunismului, istoriei ideilor, mentalităților și istoriei intelectuale românești din secolele XX-XXI”) și acoliții lor ar muri de  foame și de plictiseală dacă n-ar umfla pericolul AUR.

Și G4 Media și toți combatanții de fațadă ai antisemitismului sunt și propagandiști externi și ai USR de parcă România ar fi într-un mare  pericol de incendii  etnice. În fapt, G4Media și Digi24 luptă la greu pentru minimalizarea AUR și pentru compromiterea lui George Simion din jocul politic. Scandalul de mai ieri-alaltăieri este încă unul montat să țină sus și la vedere  ștampila de extremist. Este al nu știu cîtele și n-aș putea ști cît vor mai urma. Dar, cu siguranță, se pregătesc destule, poate chiar dosare penale pentru al bloca și pe Simion și  AUR pe  drumul  ascensiunii electorale.Si pe măsură ce se chinuie să-i  dezumfle îi ajută să crească în sondaje.

Atacurile împotriva AUR și asupra lui George Simion au aerul unei strategii de mare bloc. Combatanții și operatorii par a  fi bine pregătiți și instruiți și că ar urma o strategie și ar excuta o comandă. Și luptă de parcă s-ar agăța de pantalonii și de pulpana principalului dușman al amărîților gălăgioși de la USR, parcă ar lăsa PNL-ul fără mandate și PSD-ul fără învîrteli. Parcă ar amenința butaforia democratică de la București care trebui ținută în picioare măcar pînă ne intră  fondurile europene.

Toate montajele cu rușii (pînă la proba contrarie) țin mai degrabă de oamenii care ascultau de Hellvig.

Cum naiba să-i iasă în stradă unul care să înceapă să strige: “Cum e să țineți cu rușii, cum vă simțiți?’’

Secvența te duce ușor cu gîndul la jurnalistele care strigă „E adevărat că ați făcut …(nu știu ce?)“ sau la întrebările zăltate ale lui Mălin Bot și Marian Ceaușescu.

Și încă un lucru!  Și George Simion o caută cu lumînarea. I-a răspuns cam în același registru: „A venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii’’.

Mă tem că și AUR și George Simion sunt obligați să își revizuiască reacțiile și limbajul. Au izbutit să atragă atenția, să facă valuri și să cîștige susținători.

Ar cam fi  vremea să demonstreze coerență, strategie, limbaj și soluții pentru problemele României.  Altfel, oricît ar explica George Simion că n-a zis și n-a făcut nimic, oamenii vor zice: Da, da, dar omul a rămas la nivel de galerie și este  agresiv, periculos și nu se poate conta pe el!

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 31

109 Comentarii

 1. cu cit propaganda e mai in floare, cu atit frica e mai mare… nimic nou, sclavii fac ceea ce au facut mereu pentru cei care ofera gratzii… pai daca ii incurca asa de rau, ar fi bine sa aducem partidul unic la putere, macar sa testam cit de negru este dracul…are si aur niste conserve care probabil sint bine infipte si la un moment dat e posibil sa produca implozia… daca nu de dusmani, macar de creator… deocamdata sintem la faza de steaua fara nume, floarea din gradina…sau antena va apartine…

  on va voir cum zice togolezu din tata-n fiu…

 2. Asa e , e vizibilă campania, dar nu fac decât să l victimizeze și să crească aur mai mult. Psdnl merg pe.scenariul PRM dar aur nu e PRM , iar electoratul e diferit. Nu mi-ar fi mirarea sa avem un președinte dat de aur

 3. Multiculturalismul inseamna atacarea nationalismului a patriei a poporului a culturii traditiei limbii, familiei…inseamna o babilonie satanica de stergere a identitatii popoarelor de catre iudeomasonii globalisti satanisti care se cred dumnezei si…”alesi”…prin „crizele” lor fabricate, pentru ca popoarele sa fie transformate in populatii de animale controlate si manipulate cu cip si card si paine si circ, pentru a fi bagati in lagarul digital mondial si coborati mai jos decat animalele, alaturi de demoni in iad!

  „Oamenii nu vor schimbarea decat in caz de necesitate si vad necesitatea doar in situatii de criza” – debiteaza fara jena parintele babiloniei sataniste nromarxiste UE jean monnet !

  TREZESTE-TE! Alogenii paraziti au ocupat toate institutiile tarii, ca lupii imbracati in blana de oaie si au intrati cu viclenie minciuna si „valori” occidentale iudeomasonice in stana de oi !!!
  Trezeste-te !!!
  Ridica-te de sub asuprirea alogenilor paraziti !!!
  Nu mai da putere alogenilor paraziti iudeomasoni folosind cardul bancar, inselaciunea „banilor” digitali, pe card, momeala „vaucerelor” lor digitale intrand in lagarul lor digital! Foloseste numai banii cash, fizici sau troc pentru a fi om liber !!!

  „Statul acesta îi apara pe straini de noi. Ca-n colonii” – Petre Țuțea

  ROEXIT URGENT !

 4. AUR este un partid necesar in actuala conjunctura in care se afla Romania. Partidul este deci binevenit dar fara George Simion in fruntea sa mai ales ca a reusit sa-l transforme intr-un partid personal pe model Vadim Tudor. Dar el nu este deloc Tribunul Romaniei Mari. Este un caraghios semiincult cu ifose de intelectual. Nici un roman de valoare recunoscuta public nu va fi incantat sa devina subalternul unui astfel de inchipuit. Partidul nu a crescut electoral datorita lui ci datorita dezastrului national produs de restul partidelor care au fost si sunt la guvernare. Daca Simion vrea sa dovedeasca ca-l intereseaza doar interesul national atunci sa faca un pas in spate. Poate fi util partidului si de acolo. Daca nu-l face ramane un simplu profitor si oportunist.

 5. AUR și Simion, pâinea și circul propagandistilor. Nu sunt un mare fan AUR, dar de aici și pana la țânțarii anofeli lansați în spațiu public de securiștii neomarxisti lgbtiqisti, grupurile clismatice și verzii uscați e cale lunga. Vai Doamne, urla conștiința in grupare antinationale G4 media aritmetica, Degetul 24 lipsa la inventarul femeilor, marele Pricopsit Pri copiator de documente sorosisti, Morsa adormita și tranchilizanta, urmele de piele de pe emisferele lui Pieleanu, sora lui Bula, Bulai cu implanturi de silicon în zona Bazedow, psdistii cu arma pupincurismului la picior, primita cadou de la americani și ucrainieni, liberalii cu plagiatorii MACiuca progresista obeza si butoiul damigeana de Bode ruda cu fostul ginere a lui Băsescu au sărit ca arși la buzunarul în care își țin moștenirea genetica și cer cu mic cu muștar și cu mare cu maree bolnava de sifilis capul lui Moțoc. Se vede treaba ca singurul lor gând care-i frământă ca să le dospească mintea s-a cantonat în zona AUR. Ca sa nu li se mai zăresca rahatul de pe buze, luat de la partenerul NATO, lgbtiqistul UE și cerșetorul Zelensky, clantanele revolutionare și manipulatorii, fără jena, mizând pe ideea ca toată lumea e asemeni lor, adică parsiva, slab dezvoltata intelectual și fără raționamente logice se dau în bărci în pielea goala și se prostituează pe altarul democrației alterate din cauza încălzirii globale și adevărului întrat în putrefacție.
  PS. După tot circul făcut ieri, așteaptă aplauzele,telegrame de felicitare și cadourile în porci castrați și berbeci cu coarne in forma de secera și ciocan. Încă nu s-au gândit la baross, picamar sau bila, dar sunt sigur ca vor apărea în spațiul public și acestea ca sa demoleze partidul AUR din temelii.

 6. Cea mai mare tâmpenie care putea să o facă AUR este ”acţiunea de la deschiderea anului școlar la SNSPA”. Înțeleg că ai o problemă cu Pârvulescu și Pricope, dar ce ai cu studenții? Stropește bă Sinioane cu benzină SNSPA-ul și dă-i foc, marchează-i cu SNSPA pe mână pe toți cei care și-au făcut studiile acolo. Fă mă și tu ca bolșevicii în 1945 și arestează-i pe toți și bagă-i la temniță, deși nu cred că sunt 1.000 de studenți acolo. Sunt curios ce părere are academicianul Ioan-Aurel Pop sau profesorul Marga despre atitudinea ta. Ai lăsat corporațiile în pace, i-ai lăsat pe toți în pace și ai început războiul cu o mână de studenți, păcat, ai dezamăgit o groază de oameni…

 7. De data asta nu mai ține vrăjeala ,vreau să spargem mafia PSD PNL si EU ȘI FAMILIA MEA VOM VOTA AUR 🇷🇴✌️

  • ha ha aur e vc-ul PSD…Ciolacu cu (editat) simion la alegeri ca Iliescu cu wc tudor

 8. ” … ma tem ca si aur si simion … ” , de unde atita teama ?

 9. Nu va grabiti la concluzii definitive pentru alegeri! Vor scoate de sub masa alt catindat mai aiurit decat cei expusi, exact cum l-au afisat direct pe functie pe plavan, si iar teapa de milioane. Nu se lasa stelarii asa usor pe mana acestor politicieni si vor planta alt lepra.

 10. Din ce în ce mai rău. Dacă Simion este candidat la prezidențiale, înseamnă că România chiar este pe butuci. Temerile domnului Nistorescu sunt puerile față de temerile mele.

 11. Se activează propaganda. De parca PSD și PNL sunt Maica Tereza . Chit că probabil și aur aredestui infiltrați și politică în Romania nu se poate face fara servicii,că în oricare alta democrație,poate găsim alte personaje mai demne sau poate că aripa securista care iisustine nu este așa de pupătoare de dos licuricesc sau este de partea evreilor buni,daca exista așa ceva. Oricum , că sa mai salvam ceva din tara asta este nevoie de o aripă naționalistă oricâtă greata ar avea unii. Țara este a tuturor românilor. Cred că a fost destul ciolan pentru leprele PSD PNL . Așteptăm o poziție mai tranșantă din partea aur față de toate acuzațiile care i se aduc precum și poziția față de situația ECONOMICA a țării și cetățeanului român.Atentie aur,te bati pentru o țară care nu este săracă. Condiția este sa nu furi și să nu vinzi pe doi lei ce a mai rămas din ea. In rest numai de bine.

 12. AUR e un partid extremist ,care pute a legionarism!
  Cititi si :”Activitati subversive ale serviciilor speciale rusesti in Romania. Raport de la Kiev, nume grele: Dan Voiculescu, George Simion, Dan Puric, Cozmin Gusa, Diana Sosoaca”

 13. Cum să găsească ei soluții? Când au propus ceva concret? Niște mahalagii la fel ca ăia de la USR!

 14. Parafrazandu-l pe marele cronicar Miron Costin putem spune acum: nu vremurile sunt sub conducatori ci conducatorii sunt sub vremuri. AUR nu are profesionisti de anvergura pe domenii, capabili a elabora programe care sa scoata Romania din rahatul in care au bagat-o borfasii din guvernele MELE. Daca Romania nu s-ar afla in aceasta criza generala profunda, baietii astia mediocri si poate integri o pot tine pe linia de plutire dar situatia catastrofala in care se afla cere interventia unor specialisti de exceptie. Pana acum Gica cu trupetii lui nu au reusit sa aduca astfel de profesionisti de calibru in partid. Si nici nu vor reusi sa-i aduca.

 15. Aș vrea să văd o poză a ilincai, poate are monoclu, de culoarea prunei.. Mă întreb care va băga cuțitul în celălalt prima,.. căci ai sunt de genul…De altfel câtă încredere are polimea in politic, cam la fel e și viceversa,.Iar un aur e clica de violatori și jantajisti a justiției și a borfașilor polițisti, vizibil..In mod normal erau de pus la murat in cămară, cu toții..Unul normal nu se încurcă cu din ăștia..

 16. PNL e cancerigen.
  AUR sau alte partide sa mearga la cei afectati de guvernul PNL si PSD, sa-si spuna povestea de dezastru produs de partidul unic.

 17. Problema noilor propagandisti e că se adresează unei mase asumat idiotizate căreia cred ei că îi poți îndruga orice. Poate nu e total fals dar asta arata disprețul lor superior fata de oameni. Astfel, în loc de dovezi și argumente, aplica etichete și epitete pe care le repeta obsesiv în buna tradiție a manipularilor mișcărilor totalitare. Pentru ca tot vorbind în numele democrației, de fapt vor sa confiște tocmai liberul arbitru care sta la baza conceptului de libertate. Cine e in spatele acestei mașinării diabolice ? Nistorescu menționează dar ar fi nevoie de câteva volume de dezvăluiri. Oricum triste vremuri pentru conștiință.
  PS – Ați observat că latră toți sincron ca la un semn ?

 18. Publicitatea de orice fel va face ca AUR să obțină un scor bun la alegeri, asta nu presupune că va guverna vreodată, exploatarea filonului naționalist acum în plină epocă a globalismului ‘gândit’ de WEF nu dă bine la subordonata sa UE. In topic : AUR are aceleași șansă de reușită ca și ‘ România cetățenilor ‘.

 19. Asistăm, după părerea mea, la începutul frământării aluatului electoral. Și în funcție de gradul de emancipare al babuinilor civici se va veni cu drojdia intelectuală din gama „muiepesede” pentru ca aluatul să dospească și să-l ridice pe cel trimis (de providență, bineînțeles).
  Dacă rețeta asta a dat roade de atâtea ori, de ce să o schimbi?

 20. USR si presa progresista vorbesc limbi straine pentru necorporatisti neumblati pe afara cel mult la munca, de-aia a si prins vaccinarea, Nicusor Dan si toti primarii USR la aia care are sens ce zice propaganda de SNSPA pe la digi24, g4media, hotnews.

  Ei nu stiu sa vorbeasca romaneste, daramite sa se mai si faca intelesi.
  Digi24, g4media, hotnews este pentru aia cu vize de America in buzunare, compatibili cu Bucuresti, Brasov, Cluj si Timisoara. Si cam atat. La restul merge si AUR, BRICS etc

 21. AUR e partidul lumpenproletariatului ,al sfertodoctilor care isi imagineaza ca sunt „telectuali”si ,in principal, al bisericosilor pacatosi si prostiti de autosatisfactie
  Un partid dupa chipul si asemanarea partidului putinist,creat de nazistul rus dupa ce s-a laudat in fata activului FSB in anul 2000″am penetrat presedentia Rusiei”

 22. Felicitari domnului Nistorescu pentru un articol obiectiv! Nu cred ca este un suporter AUR dar a sesizat corect manipularea cu falsul extremism. Si manipularea cu „legionarii”. La romani daca le zici ca sunt unii legionari imediat se inspaimanta si isi inchid copiii in casa. Doua cuvinte ingrozesc romanul pana la prostire totala : legionarii si drogurile! In rest romanii pot fi supravegheati, controlati, furati, lasati fara resurse naturale, fara cash, fara lideri politici bagati in puscarie si nu vor avea nicio emotie. AUR creste masiv in sondaje si devine un pericol pentru partidele slugi la sistemul sorosist si de aceea s-a trecut la tactica defaimarii murdare.

 23. @din diaspora, stai tu linistit, simion e doar clopotul care cheama lumea la biserica, altii vor fi cei cu deciziile. oricum AUR e singura varianta de incercat. ceilalti si-au aratat „compententa” cat s-au perindat pe la putere si stim deja ce ne asteapta daca ajung din nou sau raman acolo, mai ales ca acum umbla cu manusi pentru ca se apropie alegerile!

 24. Forta AUR !! Dar atentie, George Simion, Nistorescu are dreptate: sunt destule lucruri in comportament care trebuie urgent revazute si corectate !! Lipsa de experienta si de discernamant isi spune cuvantul, cel putin deocamdata.

 25. Incidentul de la Festivalul Micilor de duminica 1.octombrie a post PROVOCAT intentionat de MAIMUTOII-MITOCANI membri din partidul USR (6% in sondaje)si # rezist: Marian Petcu (cel care facea semne obscene in mod insistent),Ioana Popescu si Alexandra Iordachescu. JEGURILE astea fac parte din partidul lui Catalin Drulă USR,care azi are 6% optiuni de vot si perspectiva ca in anul 2024 sa nu mai ajunga in Parlamentul Romaniei.
  AUR este partidul national-roman care se opune „desmatului” UDMR din judetele Transilvaniei si „iredentismului” maghear, care isi permite actiuni sovine si anti-romane cu cereri IDIOATE de Autonomie Teritoriale in Covasna si Harghita.
  Numai partidul AUR este viitorul de guvernare al Romaniei si de aceea cheama toti tinerii romani sa se alature proiectului de RECASTIGARE a DEMNITATII NATIONALE.

 26. Propaganda rusa „ukrani: nazisti.
  Asa si?

  Propaganda USR-ista AUR extremisti legionari cu Putin.
  Asa si?

  Propagandistii sunt pr0sti cu asemenea argumente si dau singuri autogol.
  Sa le vorbeaca la Moscova rusilor. Sau pe la Bruxelles vestului si la Washigton americanilor.

  Cand n-ai argumente bati campii. Absenteismul o sa ramana la fel.

 27. @Eduard M😜tZ ot CZern😜witZ spune:
  03 OCT. 2023 LA 9:40

  Uitasi sa schimbi limbajul de lemn de la academicianul Tapalaga.

 28. Cei mai grav pentru clasa politică ce conduce actual România e că AUR e susținut masiv de diaspora. Segmentul de alegători care dădeau „vână” PNL și USR se îndreaptă covârșitor spre AUR și de aici panica presei așa zis progresiste, de fapt o mână de rătăciți modelați de servicii interne și externe binențeles în numele interesului național (care a ajuns o temă fără conținut).Toți acesti „salvatori naționali” spun AUR VOR FACE numai lucruri rele (fără dovezi dar asta-i altceva) uitând că ei sunt la putere de 30 de ani și au făcut tot nelăsând nimic să fie pionierat la AUR, dar când ai o presă aservită ,un popor amorțit crezi că reușești tot. Sigur vor exista surprize, retorica asta agresivă se va accelera și amplifica, problema e cât efect are și cui va ajuta. Când disperarea o să cuprindă pe toți acești „patrioți” să vedeți reacții și urlete deci înarmațivă cu răbdare căci ce urmează va fi cu adevărat palpitant.

 29. Faptul ca AUR este pictat, pe nedrept, drept partid extremist de dreapta, face rau Romaniei insasi! Adica va mai fi un cui la UE/CE pentru a ne imputa niste chestii inexistente! Intrun cuvint, a propaga constant si cu virulenta ideia ca AUR este partid extremist, de dreapta de factura fascista, nu este de bun augur si nu va aduce voturi propagndistilor, dar nici bine Romaniei! PS. S-a vazut in Italia ca partidul lui Meloni, cu „radacini” adevarate in MSI si Partidul Radical al lui Panella, a castigat alegerile si UE nu i-a dat afara, din contra!!

 30. PNL, USR si mai nou PSD daca vin cu argument educatie de gen, 🌈,🏳️‍🌈, non-valori europene globaliste, mai mult isi fac antireclama.
  Merge in America, Europa, Bucuresti, pe la altii o sa-si ia „mai mult hate” cum vorbesc aia plecati pe-afara plimbati de multinationale „în bulă”.

 31. @Mihai…:
  Gresit! Este manipularea care inca mai tine pentru invrajbirea cetatenilor! Diaspora reala nu voteaza pentru Romania! Sa va fie clar tuturor! Cuvantul ‘Diaspora’ e folosit ca slogan in comunicarea manipulatorie mincinoasa de politicieni si stelari! Li se atribuie aberant in folosire ‘Diaspora’ celor care lucreaza 3-6 luni in strainezia si celor care sunt turisti la alegeri! Adevarata dispora nu voteaza, nu se implica in treburile tarii pentru ca: nu traiesc in Romania, nu locuiesc si nu muncrsc in Romania! Intelegeti oameni buni despre ce este vorba la modul real si nu prosteala minciunilor cu care se manipuleaza! E exact ca la pensii: urla ca sunt peste 5 milioane pensionari, cand de fapt, pensionarii reali cu drept de pensie pe contributie, sunt in jur de 2 milioane, restul sunt ajutorati de guvern din fondul de pensii a contribuabililor. De ce nu se spune adevarul crunt? Pentru ca, minciunile coplesesc adevarul si minciunile repetate pot deveni adevar peste noapte.

 32. cam multe ii cere toata lumea lui Simion..
  O fi si el un om acolo, ca noi toti.
  Asa ca, mai bine am pune cu totii umarul. Daca ne mai certam mult, pe langa ca si rad in barba fratii Muraru si sleahta lor, o sa patim ca si cu Mihai Viteazu – ramas singur intre mercenari.
  Vedem ca electoratul nu intelege demersul civic pe care l faceti, cu trupa de la Cotidianul. E cam subtil pt. nivelul majoritatii alegatorilor. Nu trebuie sa ne lamentam ci sa luam lucrurile cum sunt. Marga este prezidentiabil, dar ii trebuie expunerea si militantismul celor de la AUR. Asa ca sa lasam fandoselile si sa vedem ceea ce ne uneste.
  Simion e prea tanar sa fie presedinte de tara. Daca AUR il promoveaza pe Marga, va capata greutate si va castiga si un electorat mai matur.

 33. Aveti perfecta dreptate
  Intr-adevar, Simion nu se ridica la nivelul intelectual necesar si este o frana in afirmarea acestui partid.

 34. Hai sa- i incercam si pe astia….hai sa le dam si lor o sansa….a venit si rand lor…o sa fie bine…nu o sa fie mai rau ca altii…au furat altii destul sa mai fure si astia…

 35. „Mă tem că și AUR și George Simion sunt obligați să își revizuiască reacțiile și limbajul”

  Decand pseudo-legionarismul tine de limbaj ? Cand ai intrat in vizorul statului Israel si al Departamentului de Stat al SUA, este sfarsitul. Inconstienta se mai manifesta prin limbaj !

 36. La articolul cu muzeul exilului, cineva care semneaza cu „din diaspora…”, spune ceva de genul cine sa gandeasca, „Gloata asta idioata numita popor in nici un caz, impartita inte mall si distractie continua…”?
  I-as raspunde ca este un timp pentru toate dar, „mintile luminate” ale poporului, sunt chemate sa analizeze, sa discearna intre bine si rau. Poate ca „justinianus” de la 10.04 are dreptate. Judecatile plecand de la cunoasterea istoriei, greselile si urmarile lor, judecati obiective, in afara politicului, pot fi salvatoare pentru un popor.

 37. Sa atragi nemultumirile celor din pandemie,ca sa.i tii linistiti,si sa.i folosesti ca sa aduci ,,suveranismul,,la putere folosind aceiasi votanti,sau sa.l folosesti pe ,baiatul de AUR, sa piarda in fata Candidatului Principal,sant scenariile care le.am inteles cam multi.Cine sant initiatorii,finantiatorii,ideologii,AUR?DACA V.A INTERESA Ca AUR sa fie o putere,de ce au fost inlaturati ,,Georgescu si Sosoaca,alti adunatori de VOTURI asa sa intram in retorica voastra?Stim ,romanii sant o buna parte manipulabili Dar din ce in ce mai putini.Ve.ti vedea Ca la vot Vor veni 30%din totalul de ,,votanti,,Daca in Romania s.ar face politica ,nu de dragul neosecuristilor ma al cetatenilor,aia care pentru voi,sant niste animale de folosit la jug.atunci ar fi,Ceva.Oricum va votati voi intre voi ,de ce mimati ,Prost,Ca faceti Ceva?Dati.va DRACULUI cu toata baraka voastra de degradati farà merite.

 38. Nu este prima dată când exaltații așa-ziselor partide onorabile și venerabile se coagulează neprincipial și chiar neconstituțional, vezi coaliția anti-natură a PSD cu PNL, împotriva partidelor naționale, sau chiar naționaliste. Ne amintim de frontul național și de zidul Berlinului mioritic construite în turul II de scrutin prezidențial în jurul bătrânei șandrama staliniste, Ion Iliescu, împotriva pericolului cosmic al PRM-ului lui Vadim Tudor și a candidaturii sale la președinția României. Măcar acela, comparativ cu Simion de la AUR, și el asaltat de forțele progresiste din Cloaca Maxima a politicii românești, avea și umor și erudiție enciclopedică.

 39. Domnu Nistorecu,cand a vorbit vreodata serios Simion?Se vede intotdeauna ca.i impins de la spate ,nu numai ca nu are tact dar lui chiar nu.i place sa lucreze si dac.o face e al naibii de stangaci.E un agent politic de pesima factura,ca persoana fizica i.ar sta bine intr.un bar la banc.

 40. „Cei mai grav pentru clasa politică ce conduce actual România e că AUR e susținut masiv de diaspora”

  Asta-i minciuna care se va sparge in 2024. Popalaii in slujba SIE, care coordoneaza dezorietarea romanilor intr-o tara straina, pe care n-o inteleg, au primit deja ordinul de stanga-imprejur, tipic romanesc (23 August 2024).

 41. Cu asta Nea Cornel si-a dat de-a binele cu TIFLA…Blestem clipa cand mi-am exteriorizat banuiala ca SeMe Yohn a fost pregatit special pentru a fi absorbit de Noua Miscare, adica de Noul Grup de Dialog Social/CU CETATENII PROSTOCRATI!!! Prezenta de vineri
  a sefului de galerie sovietica la Sindrofia desteptocratilor PROFI de SOCIALISM „stiintific” capata azi prin Nea Cornel ratiunea
  pe care putini au banuit-o…Ca orice MISCARE necesita in afara unor PROFI specializati in Heidegger, IDEOLOGUL NAZISMULUI si o
  GALERIE, o GOARNA, nu numai o platforma media!!! Cum adica, numai ODRASLELE de nomenclaturisti dejist-ceausiti sa aiba un loc sub
  soare? Doar si legionarii sefi au fost COMINTERNISTI…Daca flacaii nominalizati erau istorici autentici si nu PAZNICI ai tinerii
  sub OBROC a CRIMELOR COMUNISMULUI, la ora aceasta ADEVARUL scos de mine la iveala era trecut in cartile de istorie si in MEDIA…

 42. Raul a fost facut .In clar la TV toata Romania a auzit spusele .Cineva se pare ca ii doreste functia .Rolul lui Simion in AUR se poate opri aici . La cite procente are Simion nu mai corespunde postului .Albirea la fata a Partidului se poate face doar o data cu plecarea lui Simion .Dealtfel imaginea incepe sa ii devina usor nepotrivita iar atitudinea deja provoaca pierderi electorale .Oare Simion nu se putea abtine ? Nici vorba!? El doar pregateste drumul .

 43. Propaganda USR, PNL, Reper nu bate pana la electoralatul AUR/PSD ca nu are cum si pe unde.
  In lipsa de USR, PNL, Reper, propaganda ramane fara audiente.
  La ei nu conteaza cine voteaza, sacii cu voturi vor fi importanti la numaratoare. Cum de altfel a putut si castigat USR Sectorul 1, frauda este numa la PeeSeeDee. La USR nu se poate ca ei e cu UE.

  Mos Biden cum o fi castigat in fata lui Trump. Sau Macron.

 44. Aha… Incepeti iar cu Dezbinarea ,,Diaspora,,. asa.i ca.i frumos si interesant sa manipulati?😁.Pai aia din Diaspora nu vad ora sa va vada in dificultate dupa cate le.ati facut timp de 33 de ani,a fost deajuns cat i.ati maltratat,in timp ce voi furati banii cuveniti unui trai decent al cetatenilor, sa v.a lafaiti Ca vip.urile grandomane.Voi meritati viata vesnica imbuibata si plina de toate transgresiunile,dupa ce v.ar umple Putin de substante Radioactive.

 45. Din ciclul legionarului in natura: 1945 -> la comunisti, 1965 -> la ceausisti, 1990 -> la taranisti si retur. Cercul perfect, asa inoata „pestisorul”, pe marginea bazinului, sa creada ca inoata la infinit. Doar „rapitorul” sta oriunde in bazin, caci orice problema de mecanica se rezolva printr-o translatie (in centrul bazinului) si o rotatie cu jumatate din raza, deci, viteza periferica dubla. Deci, problema „cum rapitorul il inghite pe pestisor” este rezolvata prin metoda „inteligentului”. Oare asta se preda la filologia din Cluuuj ?

 46. Daca „nu se dorea” ,nu se infiinta acest partid! 🎯🎯 AUR scopate la suprafata toate gunoaiele umane care vorbesc romaneste,rusofile 🎯 si extremiste, qed

 47. Daca „nu se dorea” ,nu se infiinta acest partid! 🎯🎯 AUR scoate la suprafata toate gunoaiele umane care vorbesc romaneste,rusofile 🎯 si extremiste, qed

 48. Decand auristii au aflat ca fac 14%, au lansat zvonul ca PSD (42%) face guvernul cu ei, nu cu PDL, deci, ajung la guvernare. Rasul parshului ! Auristi impurificati cu avocati, cu terhesi sau cu actori la pensie care mimeaza tineretea, vor fi lasati la europene, sa-i trezeasca pe romani si sa se scuze la Brxls pentru iesirea de pe shine: „nu-i de la Noi, e de la Ei”.

 49. Atât timp cât presa manipulează și face propaganda politica plătită din banii noștri, nimic nu va merge bine în România. Am mai spus de câteva ori ca aceasta Constitutie trebuie revizuită. Chiar atât de fraieri suntem sa dam bani din bugetul tarii pentru propaganda partidelor politice? Ce deontologie? Ce mass-media? Aceasta este cea mai mare nenorocire, nicidecum dulăul democrației.

  • Foarte corect. !!!
   Trebuie desființat. CCR.
   300. Parlamentari.

 50. @justinianus

  etichete, mon cher, se lipesc etichete peste tot. de exemplu, in magazine, ca sa nu vezi ce scrie, se lipesc etichete cu un scris atit de mic ca trebuie sa fii vultur sa le poti citi… in politica se practica fezandarea dupa reteta. daca reteta pentru un partid este extremist, fascist, etc. inseamna ca asa a prescris seful bucatar… frica… si stii cum se zice: de ce iti este frica, de aia nu scapi… am putea sa-l ajutam pe bucatarul sef sa-si infrunte fricile…

 51. Poporul , abuzat permanent de putredele psd-pnl , va fi adus la disperare si va vota masiv AUR ! MAI ales ca pina la votare se vor intimpla lucruri !

 52. „Atât timp cât presa manipulează”

  Presa nu manipuleaza, ea este doar curea de transmisie, adica preseaza … dupa cum ii este numele.

 53. Nu conteaza ca o mare parte din mass-media romaneasca se face de kko scuipand tot ce este romanesc, sustinuta de o parte dintre alogeni, cozi de topor si analfabeti functional, scopul propagandei imbecile pregateste frauda ce va urma in 2024. Nu conteaza ca romanii s-au desteptat si se revolta impotriva hotilor, prostilor, impostorilor si tradatorilor, media vanduta ii arata cu degetul tot pe romani. Pentru reducerea fraudei e nevoie de numaratoarea paralela a voturilor, altfel „inteligenta artificiala” ne va baga pe gat tot jeguri politice care au condus si conduc Romania de la lovitura de stat. Se screm globalistii cu atacuri incepand de la membri simpli ai AUR, conducatori, partidul in ansamblu, votanti sau simpatizanti pana la traditii, biserica, bun simt romanesc si la tot ce e normal intr-o comunitate demna. Diversiunile vor continua cu infiltrarea cartitelor care vor comite infractiuni puse apoi in „carca” partidului, cu acuze si poate dosare penale impotriva conducatorilor, cu atacarea principiilor si programului AUR, dar nu prea mai tine „spalarea creierelor”. Ideea de suveranitate si nationalism va ramane cat vor exista romani demni.

  Diaspora voteaza AUR! 🥰 Nu generalizez, unii nu vor putea merge la vot.

 54. Securitatea voteaza gitanii, ca s-a desteptat ! Viata poststudenteasca a cremei utecistilor ceausisti are vise din aur.

 55. Desi este mai putin dotat intelectual si…nitzel cam bronzat, Simion a infiintat acest partid .Intr-adevar , ar trebui sa lase la conducere persoane mai dotate intelectual, asta spre binele partidului se spune..Propunerea prezinta insa riscul dezbinarii interioare a formatiei politice si cred ca asta se si doreste.

 56. Mătușile Tamara ale domnului Nistorescu, ce părere haur?

 57. Niciodata Nea Cornel nu a muscat cu atata pofta din „painea propagandistilor”, intotdeauna s-a rezumat la a-i altoi pe cativa din preferatii sai, Varanul pentru ca l-a „suspendat” de doua ori pe Mongol, FIARA Fierea crezand naiv ca este dintr-o retea de-a lui Dragnea, FIARA fiind din RETEAUA BASOIDA a COMINTERNISTULUI DE FAMILIE Del Ponte, Dragnea pentru ca NU ERA PATRIOTUL CARE TREBUIE
  ocupand NISHA pregatita pentru altii/AI MOSTRI…AUDIENTA acordata PROFI-lor mi-a starnit numai mie suspiciunea ca se pregateste ceva urat PENTRU ASIGURAREA CONTINUITATII…Doar si USR-ul/uniunea studentilor romani-sörosisti susura la fel de viclean ca in trecut despre „nevoia de innoire a clasei politice”, ba chiar de „inlocuirea cu cadre tinere” care promit…Si iata ca de trei ani se face propaganda PE TOATE CANALELE MEDIA unui tanar, aproape imberb, dar extrem de vocal, COMINTERNIST!!! Asa ca FLITUL cu
  „sarmanul Dionis” atacat de „SISTEMUL securist” se dovedeste lamentabil, SeMe Yohn/Ivan fiind O CREATIE A PROPAGANDEI dupa ce a fost trimis in strada, cot la cot cu „micul Ceausescu”…

 58. Noi – eu, familia și prietenii ! – votăm pe Domnul CLAUDIU TÂRZIU și partidul nostru de suflet , AUR. Dar numai dacă dispare din fruntea partidului actualul ”față de criminal”

 59. Dacă-l înjură atât înseamnă că e bun! Trebuie că e ceva de capul lui din moment ce-l înjură hoții cu spume la gură. Poate-l votez!Să mă uit la ce are-n program…

 60. România de una singură nu are cum ieșit din această situație tristă. Aur ca și PRM și PP-DD este creația sistemului. Trebuie canalizată nemulțumirea undeva. 😂Cum s-a ajungă în fruntea unui partid naționalist un om care nu a muncit o zi, nu a făcut în viața lui ceva semnificativ. Comparati-l cu Orban sau cu liderii Poloniei. E de riscul lumii😄

 61. Don Nistorescu, dumneata jocul cui-l faci? Ca prea periezi (frumos) extremismul hAUR. Ei prin cimitire, matale prin presa cantati acelasi solfegiu. 🙂

 62. SeMe Yohn/Ivan s-a lansat printr-o propaganda gregar-legionara fiind acompaniat de flacai si fatuci cu care a IDOL LATRAizat pe cei mai reprezentativi CRIMINALI CONTRA UMANITATII LEGIONARI, incepand cu COMINTERNISTUL DE FAMILIE , Seful Garzii de Fier NAZISTO-mistice si terminand cu COMINTERNISTUL de Saint Cyr, Antonescu!!! Oare Nea Cornel a uitat reactiile Organizatiei Evreilor din Romania si a Israelului in faza respectiva cand AGENTUL SOVIETIC il bagase la inaintare, la ordin, pe „Calin file de poveste legionara”” Georgica Escu despre care gurile rele spun ca e din familia lui Teohari, un companion cominternist al Anei Pauker-
  Ibarruri? Dar de „IMPACAREA IN FOC DE ARTIFICII” cu Israelul? Ma refer la ramura sovietica…Si am uitat o alta febletze a lui Nea Cornel, legionara loiala ShoshoTroaca care a fost indepartata pentru ca STRICA NOUL CLISEU, sionist!!! De-abia acum pot s-o spun clar, ca tot s-au dat VALURILE jos, intelesesem de ani de zile fixatia lui Nea Cornel cu „romanii nu sunt antisemiti” ca fiind de acoperire a unei realitati vizand un nucleu dur de cateva zeci de mii de ANTISEMITI, nepoteii lu Iorga si AC Cuza…
  DA, POPORUL ROMAN NU E ANTISEMIT, dar aici e vorba de PROPAGANDISTII acestui CURENT „nationalist extremist” de la sfarsitul sec XIX pana in anii 1940-1950…

 63. „Da, da, dar omul a rămas la nivel de galerie”
  Am studii superioare la o universitate bună, de prestigiu. În viața, m-am învârtit prin toate mediile posibile, de la șantier până la cel academic și pot spune fără nici cea mai mică urmă de îndoială că în „galerie” (peluză de fapt) am întâlnit cei mai valoroși, caractere ,verticali, conștienți , bărbați, puși pe fapte, fără o fisură pe coloana vertebrală, culți de multe ori oameni!
  Dacă e să mă întrebi, „să rămână la nivelul de galerie” ar fi cel mai bun lucru care s-ar fi putut întâmpla. Însă în politică trebuie să înghiți broaște și Simion s-a transformat, s-a…. PSD-izat.

 64. Ca sa vezi,d-nul Nistorescu a facut greseala ca nu te-a intrebat pe d-ta ce si cum sa scrie.

 65. Nea cornele ….ignorind ca Romania are 44 la suta analfabeti functionali TE miri de ce simion si aur Sint manipulati de …specialisti ..imbecilizarea romaniei Este aproape completa cu holocaustul predat in scoli

 66. ” abuzul va fi pedepsit ” – Asa este ! PSD-PNL , se teme de AUR . Dar se teme si de reactia poporului la un moment dat . Nenorocirea lor este ca nu sunt capabili de actiuni politice , adevarate , economico – sociale ! Nici fizic , nici intelectual .

 67. UE scade ca importanta, la nivel mondial devine nimeni in drum de cand si-au taiat craca de sub picioare cu taierea emisiilor si taierea gazului de la rusi.
  Gazele de la rusi si le-au taiat europenii singuri.
  Pamantul nu sta sa astepte dupa UE dolar sau conflictul din Europa pe care altii nu dau doi bani. India si China au profitat de gazele si interzicerea relatiilor cu RusiA, interzise in Europa. Se stie prea bine.
  UE urmatorul urias cu picioare de lut care sta sa se prabuseasca in derizoriu si anonimat. Furtuna din paharul cu apa romanesc nu mai conteaza.

  Europa nu exista singura s-a decis s-a decis sa ajunga la asta.

 68. Simion a gresit replicand in felul acela si lovindu-i telefonul provocatorului. Mai bine profita de ocazia de a fi live pe internet si explica faptul ca a fi nationalist nu inseamna ca tii cu rusii, ci ca tii cu patria si cu poporul tau.

 69. Eu sunt pe jumătate evreu si votez AUR. Asta cu extremismul și legionarismul este o poveste. Probabil că printre membri AUR și simpatizanți sunt și extremiști și simpatizanți legionari, dar eu nu am auzit pe nimeni din conducerea partidului să aibă atitudini extremiste. Desigur, rămân cu frica să nu fiu violat, fără să vreau am văzut la TV că la AUR e cu violuri.

 70. mai degrabă decât ‘oamenii lui’, cei care l-au incolțit pe Simion sunt oamenii de care a fugit Hellvig. Mă ROg, sunt Oamenii Clickbait si toți CEO la orice e liminal și subliminal în internetul autohton, balcanic si moldovenesc; fără căuș la metacarpiene pe Metarussia, oameni care măsoară intensitatea lui ї din ucraiini la fiecare promovare de pagină business, funcție de comportamentul individual. Că zice Simion _’un prost’, e că probabil erau beți și sărbătoreau punerea pe piață a doi mici cu muștar semiconductor a ginerelui unui opinent meritocrat cu adevărul la subraț.

 71. Lumea care vrea schimbare va vota AUR…nivel, nenivel, vad AUR la cel putin 25%….daca nu 30%… AUR trebuie sa fie super-vigilent la numararea voturilor…e momentul ca romanii sa arunce la gunoi 2 x mortaciuni: PSD si PNL…votati AUR sau SOS…sintem pe avarie…

 72. ca aveti criterii inalte de masurare a valorilor umane, dar oare Iohannis, Basescu, Canstantinescu au fost remarcabili? Credeti ca nu se poate slefui asa cum s-a intamplat cu dl Iliescu? Ceea ce nu vreti sa remarcati este ca toti sunt INCEPATORI, nu s-au cizelat in viclenie si altele, dar desi sunt lucruri condamnabile sunt folositoare in negocieri si ei inca nu stiu sa negocieze, sa ne prosteasca precum comunicatorii Guran, Vranceanu, Traila sau Boc. Nu stiu sa convinga ca negru e alb si chinina dulce. Poate au respect si inteleg ca nu suntem fara IQ cum ne cred politicienii si RTV, A3, etc. presa in general. Credeti ca tot ce se scrie si in Cotidianul trebuie acceptat fara a trece prin filtrul mintii? si acest articol incearca un sondaj de opinie sau de orientare a cititorilor. Sper, poate sunt un idealist ca in AUR sunt sau vor ajunge specialisti si ca vor pune umarul la ameleorarea situatie Romaniei nu numai economic, dar mai ales diplomatic. „Caciulindu-se”in UE ca niste marionete actualii spun:”da sa traiti, am inteles sa traiti, orice sugestie o vom transpune neabatut in lege, chiar daca vom distruge tara, nu conteaza, esentialul sa va facem pe placa” Nu am inchis noi sistemul energetic cand Polonia si-a prelungit functionarea pana in 2045, iar Germania si-a redeschis sistemul pe carbune si din cand in cand mai ajuta economia ”scotand” MWh la pret incredibil de mic, ieri chiar cu 22 de euro. Ei pot pt ca ei nu au uitat ca au o tara, o casa/familie de care trebuie sa aiba grija. Noi inca nu am gasit oamenii care sa inteleaga ca si protejarea pasnica a poporului este un act de eroism. Si lupta de idei poate fi grea, dar poate fi de folos daca este data de oameni buni

 73. „Noi – eu, familia și prietenii ! – votăm pe Domnul CLAUDIU TÂRZIU și partidul nostru de suflet , AUR”

  Eh, strangeti 100 de voturi de pe forumul acesta. Noi succesuri, noi, nu voi !

 74. Pe principiul rezistilor, „sa votam ceva nou, nu aceeasi clasa politica corupta”.

 75. Oamenii acestia, dna Diana Sosoaca si dl George Simion sunt convingatori, sunt vii, pentru ca sunt animati de idei in care cred; adica soarta poporul roman cu ceea ce inseamna familie, drepturi, traditie, credinta, identitate nationala etc…
  Nu urmaresc sa acumuleze pentru ei sau pentru cei apropiati lor bunuri materiale, sinecuri, etc…
  Cind vorbeste dna Diana Sosoaca pur si simplu o admir pentru cite stie la subiect si pe dl George Simion, pe ambii pentru convingeri, altruism si perseverenta.
  Politicieni tineri, care pot influenta intelegerea rolului pe care il are un ales: de a fi in sluja cetateanului.

 76. Părere”. Eu zic că tu greșești (dar asta e părerea mea) ,oricum asta mai puțin contează, însă o să vezi la europarlamentare ce spun eu. Nu zic că e bine sau rău, zic că nu ne mai poate surprinde nimic, cei ce conduc România de la revoluție ne-au obișnuit cu tot , ăștia nu mai pot inova nimic.

 77. Chiar acum aparu in Cotidianul stirea noptii cu Cioalacu .Chiar daca este o investigatie de felul CAN CAN este nevoie de o desmitire ca si aparitie imediata din partea actualului Premier .Viata celor care se pun in slujba statului trebuieste cunoscuta de noi toti daca si numai daca impactul unor dezvaluiri este obiectiv si adevarat .PSD are mari probleme de imagine aparute o data cu intimplarile de la Crevedia si cu cele ce tin de flagrantul lui Buzatu si acum cu aceste noi dezvaluiri asemenea partidului AUR ce marcheaza negativ evenimentul cu violul si cel cu „ maninca ma micii ” . Daca si pe la AUR apar ceva „amantlîcuri” cine stie de care fel atunci cele doua partide isi pot lua adio de la cistigarea alegerilor .Pe la USR nu apare inca nimic iar pe Ciuca nu il prea vedem mare amator de aventuri nocturne. Poate ar fi normal sa cunostemm, si noi„ pulimea”macar familiile celor care doresc a deveni presedintii neamului romanesc . Sa fie facuta oare diferenta doar prin aparitia acestor dezvaluiri ? Mie imi pare ca da .

 78. bha albilor, nainte de 1989 nici nu visati cor sa jungeti la nivel de romani and romaniea. Darar grindina cu chachat paste casele voastre de tatari spurcati nespalati manelisti de teleorman.

  https://en.wikipedia.org/wiki/Auschwitz_concentration_camp
  The number of victims includes 960,000 Jews (865,000 of whom were gassed on arrival), 74,000 non-Jewish Poles, 21,000 Romani, 15,000 Soviet prisoners of war, and up to 15,000 others.[7]

  regula de trei simpla, cateta pa ipotenuza, nu intrati an Schengen ca la austrieci nu le plac romani.

  adica cate Nobel Prizes au austriecii an Fisica, Mathematica etc, si cate aveti voi, romani??

 79. Crocodilul este o creatura ancestrala ramasa pe aceeasi treapta a „evolutiei” de milioane de ani, fapt care demonstreaza ca e un neevoluat disfunctional, dar si infirma monstruozitatea „scientist-marxistoid-darwinista” cu „omul maimuta”…Vorbeam de FOSTI, FOSTI EVREI, FOSTI ROMANI, FOSTI DE ORICE NATIONALITATE SAU ETNIE rezultati printr-o spalare pe creiere marxistoid/bolsevicoid/
  nazistoida…Ei bine, exista si FOSTE CORCITURI, de exemplu crocodilul satul core care ba e roman cuplat cu un evreu, ba mai nou
  juma FOST evreu, juma un FOST de origine necunoscuta…Nu stiam ca in Balta Brailei exista crocodili, acum cand vuiesc dronele sovietice…Ma gandesc cu groaza la soarta Batracienilor…

 80. Mă charlie, părerea mea e că tu rsri un portavion ancestral pentru muștele de căcat komintetniste, iesite la produs ca racul, sub deviza Tot înainte, tovarăși,… Tot înainte era mai bine…

 81. Numai serviciile Romane puteau inventa un partid si un personaj precum Aiur si prietenii,o adunatura de incompetenti faliti

 82. studiile? unde?
  locul de muncăpână la 36 de ani?
  de e se imntitulează scriitor? ce-a scris?
  după calin georgescu si diana sosoacă, are un cartonas rosyu țși pt el??

 83. EX-CEP-TI-O-NAL editorial! Mântuirea după cumplita rătăcire! Dna Sosoaca a „băgat” AUR în Parlament, via Teodosie Șpagoveanul, Sosoaca avocat la impostor! Urla Șpagoveanul la enoriași, votați AUR și veți fi în Rai! Acum AUR este un „gigantic aspirator” de deșeuri sociale! Garcea, blonda Varanului cu veceul de Particulară la Drept, Mitică Coarna din Vlad Țepeș Călărași care a băut 2 miliarde de Hectolitri de vin roșu demidulce, copchilul lu Vadim!
  Eu Nu mai pui „botul”! Politicul ” exclus total” din Economic! Îl scoți pe Ciordache din Consiliul Legislativ, cu 16 000 de Euro net pe viață, îl pui pe Dumitru Coarna de la AUR, via PSD? Ce caută Politicul în Economic, Zgonea ales pe viață cu sinecura de 17 000 de Euro net lunar? Pute „acum” AUR mai ceva ca Latrina Gării de Nord! Și i-am votat! Să nu iasă PNL! Cancerul cum apare în corp? Lipsă apoptozei celulare, dezvoltare necontrolată celule! Cancer în societate? Angajare pe posturi publice fără examen, fără nimic! Inginer ZOO la Nuclear Electrica? Simion? Un prostalau, suptpozitor la Neosecuritate! Bravo Coarna, Bravo! Electrician de forța ingropat cabluri blocuri, plutonier Grădiștea Călărași, Dreptul la veceul Romano Americană , șef sindicat politie, deputat PSD, deputat AUR! Să vomit, să emigrez?

 84. Sosoaca cu un Veceu de Facultate Particulară la Drept, la Tăriceanu în Ogradă, a învățat Puliticul din Rrromanistan! A văzut că Teodosie Șpagoveanul e la „grea suferință” cu DNA și s-a oferit benevol avocat din oficiu!
  A dat șase- șase cu ideea! Astea sunt surse ” beton” din interiorul Aur! Surse BE-TON! Sosoaca a bagat AUR în Parlament prin „discursurile” (?) lui Teodosie Șpagoveanul către enoriașii cu 2 clase! Votați AUR și întrați în RAI! Iadul e la PSD-PNL! Spălare pe creier precum Jim Jones cu Templul Popoarelor, cu 1000 de morți în 1879 în Guyana Franceză, cu butoiul cu otravă de 209 litri! Acum ce e AUR? CE e? Un semianalfsbet care ‘ m-a driblat” niște gunoaie sociale care poluează partidul! Ce mi-e Ciordache, ce mi-e blonda Varanului de la Prezidențiale! Totul e putred, infect în România! TO-TUL! Analfabeți, Gunoaie Sociale, puturoși, canalii certate cu munca…

 85. Cred că ” Manipularea Maselor” la proporții gigantice a fost eternă în România! Citesc din Tudor Arghezi citez: Din bube, mucigaiuri și noroi/ Croita-am frumuseți și preturi noi! Citesc din Legile lui Murphy citez: Efectul GIGO, Gunoi Introduci, Gunoi Obții! Cum a apărut AUR ca salvare din cloaca numită Politica din România? Cum? A întrat în Parlament „deoarece” Diana Sosoaca a fost avocatul lui Teodosie Șpagoveanul( sursă beton din AUR) contra DNA! Șpagoveanul a ” driblat” cortexul enoriașilor imbecili! Votați AUR întrați in Rai, Votați PSD și PNL întrați in Iad! Tâmpit sunt ca om, tampit! Și speranțele sunt ucise in Romania,..

  Elementar dragul meu Watson! Parcă sunt bătut în cap! Posomorât , trist, abătut! Parcă trăiesc într-un Perpetuum Mobile de speță 2 al tâmpenii, Hoției, Imposturii! Toți o apă și un pământ! Lepre cu lipsă de chef de muncă! Prostim proștii! AUR? Încă un instrument de lene, îmbogățire, râs și voie bună! Cârpe Diem pw spinarea proștilor din Privat! Blestemat popor…

 86. Apoptoza celulară există într-un ” corp sănătos”! Adică extirparea celulelor bolnave și a celor care se divid necontrolat și dau cancere! Există în România apoptoza politică pentru ” politicieni proști, idioți, hoți”? Există diviziunea necontrolata în Aparatul Bugetar al curvelor, nevestelor, copiilor? La Vaslui a fost cancer în Aoaratul Bugetar sau Apoptoza Politică? Votăm ca să iasă Ciordache de la Consiliul Legislativ și să între Garcea, nevasta lui Dumitru Coarna? Emigrați, scuipați în urmă, salvati-vă sufletele… Dacă de 34 de ani e tot „așa”, acum pe praful ăsta va fi „altfel” ????

 87. AUR, Simion și Șoșoacă vor beneficia din plin de campania electorală, facută de G4 Media, DiGi 24, Hotnews. Fără să miște un deget, și pe gratis.

  Cu cât se ambalează Tăpălagă, cu atăt votanții AUR vor mai ferm conviși că alegera făcută este ieșirea la liman. AUR punctul nevralgic al regimuluj liberal.

 88. Băiatul lui Buzatu’ Senior, Buzatu’ junior spune că e efectiv ” socat” de suma din șpagă primita de Senior, 1,25 milioane de Lei! A fost prea mică? A zis la Antena3 Cnn că DNA a ridicat plicuri cu bani de la Buzatu’ Senior, bani din vânzarea porcilor! Să râzi, să plângi? Vasluienii sunt porci când dădeau ” plicul” contra favoruri? Trăim in Kafka, în Honolulu? Bani de porci, din vânzarea porcilor? Nu a fost Pesta Porcină și în Vaslui? Ciolacu a făcut post de Ministru Secretar de stat pt Buzatu’ Junior cu zero experiență, zero ani pe Cartea de Muncă! Ferma Animalelor din 1958 a lui George Orwell cu porcii la putere este ” perfectă” pentru România anilor 2023! Dumitru Coarna de la Aur cu 2 miliarde de sticle de vin roșu demidulce și blonda Varanului cu veceul de facultate particulară obscură de Drept, fosta la Partidul Umanist a Varanului, scoate România din Criză! Mugur Mihaescu, viitor Europarlamentar AUR, se tăvălește pe jos de râs! Circul Globus, ferma de vaci Belciugatele e politica din România… Votați fata lui Vadim Tudor, Votați Dumitru Coarna și Teodosie Șpagoveanul vă duce în Rai! Diana Sosoaca i-a fost avocată contra DNA! IATĂ rețetă a succesului! Elementar dragul meu Watson! Proști Doamne, da’ mulți! Capu’ lu’ Moțoc vrem!

 89. Parlamentul? O adunătură de lichele puse pe căpătâiala! S-a întâlnit prostul cu hoțul la barieră! Ăsta e șpilul dezvoltării unei societăți! Neimplicarea totală a politicului în economic! Votez AUR ca să fie in locul pesedeului în CA la Nuclear Electrica, Consiliul Legislativ, Eximbank pe 20 000 de Euro net lunar? Combinari de n luare câte k! Aceiași proști, aceiași lătrai, aceiași hoți! Mântuirea după cumplita rătăcire….GIGO! Gunoi Introduci, Gunoi Obții în Parlament! D-le Murphy, perfect adevărat!

 90. Teodosie Șpagoveanul a „:driblat” DNA cu ajutor de la Sosoaca! Rezultatul? Șpagoveanul a driblat românii prin intrarea AUR în Parlament! Votați AUR Votați Rai, Votați PSD Votați Iad! Cine se gândea! Cine? Un semianalfabet, noul Mesia al României? Șpagoveanul a fost „artizanul” întrării AUR în Parlament! Cine se gândea? Cine? Aprinzi o lumânare la morți la biserică și votezi AUR? ȘOCUL vieții mele! Totul este jeg , manipulare! S-a întâlnit la barieră hoțul cu prostul…

 91. Sunt un bou, un idiot! Stau în ger, stau în ploaie, votez Dumitru Coarna de la Aur pt viață dulce de tot in Parlament, ferit de jeg, sărăcie, șomaj,
  grija zilei de mâine , votez blonda Varanului cu dinți de plastic alb și un Veceu de Facultate Particulară la Drept la Parlamentare! Votez Mugur Mihaescu de la AUR la viață dulce de tot, Europarlamentar la Brussels pe 16 000 de Euro net lunar! Votez semianalfabetul de Simion președintele României! După un moment de”Euforie” de acum 3 ani, România tot e în bălegar, rahat uman! Viața dulce e pentru „Elitele Securiste”! Proștii din Privat? Biciul pe ei, spirtul trecut prin miez de pâine și băut cu sete, salar minim pe economie, parizer din gheare de pui și carne dezosata mecanic(?)… Manipularea în România ca la nimeni! Muncește Simion George în locul meu? Toti o apă, un pământ, o infecție…Niște țărani!

 92. Atata taraboi cu legionarismul, xenofobia, antisemitismul ce-or avea de ascuns? Pana acum cateva luni alde Tapalaga se strofocau de mureau ca fermierii romani protestau impotriva invaziei cerealor ucrainiene, cele slabe calitativ, pline de pesticide si modificate genetic.

 93. Atacurile la adresa unor politicieni, de fapt a unor partide care mai propun și ceva bun pentru români se întețesc odată cu apropierea alegerilor, când sunt scoase toate armele din dotare și toate secretele din buzunarele de partid, ca să zăpăcească de cap electoratul, dar mai ales pentru a-și justifica viitoarele „rezultate surprinzătoare”, ieșite din calculatoare !
  Te uiți și aici cine sunt cei mai înfocați critici și-ți dai seama că totul este butaforie !

  Până la urmă, poate pe români încă îi mai pot opri să aleagă în cunoștință de cauză, dar obligatoriu ne vom alinia și noi la noul curent multiglobalist care ias amploare și atunci luați de valul internațional ne vom salva și noi, odată cu ceilalți , că Dumnezeu nu doarme ! 😎

 94. Nimic nou pe mapamond. Cand foamea da tarcoale si matzul chioraie a gol, boborul isi indreapta atentia catre un SALVATOR, un MESIA care sa puna lucrurile la punct. Din pacate Romania se afunda din ce in ce mai mult iar HAUR creste in procente. Actualii politicieni nu sunt constienti ca de fapt isi cam taia craca de sub ei. Vom trai si vom vedea … incredibilul.

 95. AUR si Simion reprezinta bizonii din trafic, cocalarii de la mare care se bat cu salvamarii.Analfabetii si nerealizatii .Reprezinta combinatorii,ciupitorii de portofele din buzunare.Reprezinta haidamacii ce se bat pe stadioane. Asa sunt o parte din romani-daci liberi. Simion e tara in gura ca umbla in gasca cu toti derbedeii ce se hlizesc cand el se da cocos.Ca daca il iei de guler urla ca este atacat de oculta .Vai steaua lui si vai steaua voastra de votanti fara minte.

 96. „Cu cât se ambalează Tăpălagă, cu atăt votanții AUR vor mai ferm conviși că alegera făcută”

  Alegerile se castiga cu voturi, nu cu convingere ferma. Daca n-ai aflat pana acum, romanii nu voteaza un tigan. Atat. Deci AUR este o constructie perdanta pe toata linia, cum este si acum (9%), nu vrea cineva sa se asocieze cu ea, vezi motiunea de cenzura inexistenta. A mai fost una la USR care facea poze in Parlament inloc de orice, unde a ajuns aia, acolo ajunge si SimIvan, la lada de gunoi.

 97. …de ce voi vota aur:pt ca, de 34 de ani am tot rotit cadrele prin votul nostru…de 34 de ani ni s-a indus votul pt raul cel mai mic…de 34 de ani, cadrele rotite ne-au adus in situatia actuala…si, pt ca a venit vba de situatia actuala, nu mai exista un rau mai mic, la cum merg treburile, in 2024 tara va intra in incapacitate de plata-deja imprumuturile uriase nu au alta destinatie decat plata dobanzilor la principal, care nu va mai putea fi platit in veci…asadar, daca tot mor, vreau sa mor frumos…nu in genunchi, cu pantalonii in vine sispatele la ue,sua etc…nu-mi pasa, aur poate sa puna pe liste si streptococi, voi vota cu doua maini!…nu au specialisti!…bine ca au cei care s-au perindat pe la putere…

 98. Din netarmuita intelepciune a poporului roman: „spune-mi cu cine umbli, sa-ti spun cine esti” !

 99. …pt anti…tu umbli cu usr, vrei sa-ti spun cine esti?…sau mai degraba, ce esti?…

 100. Mda , fac si eu ca @ Charlie-daca cenzorul nu te vrea , te exclude.Reiterez : s-a nascut , vad ca da : „Alianta pentru umilirea romanilor „? Ce ai Coco , faci parte dintre ei ?sau „ordenul ‘pre unitate este cam ca pe vremea ceausista ? „Slava inaltam Conducatorului iubit „?Si nu inteleg care-i treaba cu „galeria „? In „galerie „gasesti tot felul de oameni . Iar cei intelepti ii tin in friu pe „sturlubateci”. Chiar gasesti in „galerie „oameni normali cu coloana vertebrala. Iar limbajul …. Sa va amintesc de Petrov cu a lui : „Las-o dracului de tziganca , Marie”. Fara a fi „nervos”.Nerevos a fost cind a lovit pruncul ala ce striga „Sus Iliescu”…….”Unde merg , oriund’ma-s duce saracia-n cur ma-npunge”Si domnule Nistorescu , mot din Apuseni , cum suna cintecul motilor si nu numai ? „Muntii nostri aur poarta ,noi cersim din poarta-n poarta „!Noi murim ca suntem „batrini”,dar la COPIII SI NEPOTII SI STRANEPOTII nostri va ,sau v-ati gindit ? Ori „Dupa noi potopul „?

 101. „Prinde viteză o campanie din ce în ce mai intensă împotriva lui George Simion și a partidului AUR.”

  Este opera ambasadorului rus la Bucuresti care i-a facut un bine lui SimIvan afirmand public: „baiet bun, antiamerican” ! Asa a intrat ca prostovanul in vizorul statului Israel si al Departamentului de Stat al SUA. Daca va mai lasati condusi de finul unui santajist cu puscaria facuta la zi si a unui viitor puscarias pentru pedofilie veti scadea sub cota stabilita de 14%. Popalaii cu norma si plata la SIE, cei care coordoneaza votul in „diaspora”, au primit deja ordinul pe unitate sa vireze ca la 23 August 1944. Sunt surprins ca un gazetar cu vechi state nu stie aceste realitati. Noi succesuri, noi, nu voi !

 102. De ce nu mai apare Dl. MARIUS OPREA IN PRESA SCRISA ?Am impresia c-a deranjat pe „mai marii puterii!Comentarile pe care le publica erau gustate de public .Astept un raspuns in aceasta rubrica,daca e posibil!Cu multumiri!

 103. Eu nu imi doresc sa se intample in Romania degeneratia ce e in Occident. Suedezii au ajuns sa le fie frica in propia lor tara de straini violenti ce nu vor sa se integreze. Franta a ajuns sa fie arsa nu de francezi.. ci de straini care cred ca sunt in jungla…In Danemarca daca faci expresie de libertate de expresie sounand ceva despre arabi sau religia lor trebuie sa ceri protectie la politie ca sa te apere pe strada sa nu fii injunghiat.

  Oamenii ce muncesc si platesc impozite sunt cetateni de mana a doua in fata puturosilor si delicventilor.

  Asa societae vrem im Romania? Pentru Occident e prea tarziu, dar pentru Romania mai sunt sperante…

  Aur nu e cel mai bun partid din Lume… Dar din toate Partidele Existente acum in Romania, Partidul Aur e rãul minor….

  Asa a fost si cum Vadim Tudor… MassMedia era impottiva lui, romanii de rand au crezut MassMedia si dupa aia le a parut rau. Asa a fost sin in El Salvador cu Bukele, presa Occidentala spunea ca e un diavol doar ca salvadorenii nu au crezut asta si au ales calea corecta. L-au votat pe Bukele si acum El Salvador este tara cu cea mai mica criminalitate din toata America….

  Va amintiti de Ion Ratiu? Romanii „bine informati” au votat pe Iliescu.

  Suntem atat de „destepti” romanii, incat ne meritan soarta…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.