„Austeritate” la stat: Senatorii cumpără cu două mâini bilete de avion

Senatul vrea să achiziţioneze servicii de transport aerian internaţional de pasageri cu o valoare totală estimată la aproximativ 3,3 milioane de lei.

Potrivit unui anunţ publicat pe e-licitatie.ro, Senatul doreşte să achiziţioneze servicii de transport aerian internaţional de persoane, prin încheierea unui acord cadru pe o perioadă de 24 de luni.

Valoarea estimată a achiziţiei este de 3,361 de milioane de lei.

„Pe durata întregului acord-cadru de servicii de transport aerian internaţional de pasageri se estimează achiziţionarea unui număr minim de 60 bilete de avion şi maxim de 2.000 bilete de avion. Pentru un singur contract subsecvent/comandă dintre cele care urmează să fie atribuite pe durata acordului-cadru de servicii de transport aerian internaţional de pasageri se estimează achiziţionarea unui număr minim de 1 şi maxim 20 bilete de avion. Valoarea celui mai mare contract subsecvent care ar putea să fie atribuit se estimează la valoarea de 100.000 lei, fără TVA”, se arată în anunţ.

Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, tipul procedurii este licitaţie deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor şi a cererilor de participare este 17 august.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

2 Comentarii

  1. E vară și e cald, senatorilor li s-a făcut de ducă prin străinătățuri cu ibovnicele pe la cumpărături opulente. Nouă Ciolacu ne vorbește despre stoparea risipei bugetare și despre mărirea TVA, despre cum să strângem cu toții cureaua. Noi adică, nu ei!

  2. În anul 2009, poporul Român a cerut prin referendum reducerea cu 50% a numărului de parlamentari. Cine îndrăznește să sfideze voința poporului Român?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.