Accident aviatic lângă Buzău. Lansase parașutiștii

O aeronavă de tip AN2, ce lansase nişte paraşutişti,  a fost implicată într-un incident, vineri dimineaţă – a aterizat pe un câmp din apropierea municipiului Buzău.

Aeronava aparţine Aeroclubului României şi, potrivit primelor informaţii, incidentul s-ar fi întâmplat la aterizare.

„O aeronavă care aparţine Aeroclubului României a fost implicată într-un incident în dimineaţa aceasta, nu s-a prăbuşit, incidentul s-a petrecut la aterizare. La bord se afla echipajul format din pilot şi copilot, amândoi sunt bine, nu sunt răniţi, nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Se desfăşoară o investigaţie pe care o desfăşoară Autoritatea de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile, când o să avem informaţii, vor fi publicate”, a declarat, pentru Agerpres, director în cadrul Aeroclubului României, Dan Chirac.

Potrivit conducerii aeroclubului, avionul executa misiuni de lansare a unor paraşutişti.

„Avionul lansase nişte paraşutişti şi revenea după lansarea respectivă. Avionul a suferit pagube”, a subliniat reprezentantul Aeroclubului României. 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

  1. Sigur era plină cu covrigi de buzău!…
    Trebuiau parașutati pentru alegătorii din Giurgiu!… sau Gurghiu, Burghiu…

  2. Daca nu turnati beton pe pista. Asa a intrat roata intr-o groapa si a venit in bot. Unii la tv ziceau cum s-a rasturnat avionul. Se vede clar: cu rotile in sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.