Bărbat împuşcat de polițişti: A ieşit la ei cu toporul

Un bărbat din județul Iaşi a fost împuşcat de polițişti, după ce i-a atacat pe oamenii legii cu toporul.

Polițiştii s-au deplasat la domiciliul bărbatului, care locuia împreună cu mama lui, în urma sesizării că femeia nu a mai fost văzută în ultima vreme.

La vederea polițiștilor, bărbatul i-ar fi atacat cu un topor.

Polițiștii l-au somat să renunțe la comportamentul agresiv, însă nu s-a conformat, motiv pentru care au fost executate focuri de avertisment cu arma din dotare.

Bărbatul a fost rănit în zona pucioarelor și apoi imobilizat şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit IPJ Iaşi, ancheta continuă pentru a i se da de urmă femeii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.