Bărbat mușcat de picior de urs

Un bărbat a fost muşcat de picior de un urs, în timp ce se afla într-o zonă dintre două localităţi din judeţul Bistriţa-Năsăud, el fiind preluat de către un echipaj SMURD, informează, luni, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Un echipaj de prim ajutor SMURD intervine între localităţile Sebiş şi Ruştior unde un bărbat a fost atacat de un urs – afirmativ muşcat în zona unui membru inferior. Din primele date, bărbatul este conştient, cooperant. Intervenţia este în dinamică”, a transmis ISU Bistriţa-Năsăud.

Deocamdată nu se cunosc mai multe informaţii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

13 Comentarii

 1. ” HAI MAI REPEDE! ÎNCEPEȚI DEMERSURILE PENTRU „EXTRAGEREA URSULUI VOLENT CU HOMINIDELE” ” PÂNĂ O SĂ OBȚINEȚI APROBĂRILE -URSUL O SĂ FIE DEJA ȘTIRB ȘI O SĂ POARTE OCHELARI.!

 2. A fost un urs miop. Oamenii sa arunce si ei mai la distanta painea, covrigii si placintele cand hranesc ursii, altfel se nasc confuzii optice.

 3. le-au furat padurile, se razbuna si ei cum pot.
  Poate vor manca si cativa hoti de lemne, preferabil austrieci!

 4. Drepturile fiarelor primează în fața drepturilor omului. Nu-i pasă nimănui că urșii ne intră în curți, ne sfârtecă animalele, uneori ne rănesc, ne ucid, ne fac praf grădinile, ne rup pomii și că, de frica, lor sunt locuri unde oamenii încetează să lucreze pământul. Sunt zone în care zilnic primim prin RO-ALERT atenționări să stăm în case că sunt urși pe stradă. Dacă se știe că sunt urși de ce nu vine nimeni să-i ridice? Am citit deunăzi că un urs din Italia a fost „relocat” undeva în jud. Alba?!?!?!. În loc de 100 de alerte n-ar fi mai ieftin să-i „relocheze”?

 5. Ioane,canta la alta masa ,sau poate meditezi la adevarata cauza a fenomenului.Ma mir ca ai timp de gradina cand tu stai toata ziua sa postezi la gazeta.Hai s-o lasam dracu de ipocrizie.

  • Simplu: nu-i vorba de membrul mijlociu. Cu cel inferior e mai simplu, ca tot ramai cu celalalt valid. Cu cel mediu ar fi o pierdere irecuperabila.

  • Nu cred. Dacă ar fi așa, ar fi scris ”de unul din membrele inferioare”, dar a scris foarte clar ”de membrul inferior”! Asta e!

 6. Se pare ca Ursache era de al „CASHII” … 🙂
  Isi facuse drum pe acolo, in repetate randuri si a luat-o „PERSONAL” cand OMUL l-a intalnit.

  CUM sa ma deranjeze OMUU” la masa ?

  Vorbind serios, este CLAR ca atitudinea asta este deliberata, in PLAN.
  Inca o teroare pe Romani …

  FIARELE din Natura se aseamana cu FIARELE Unanoide.

  Decidentii Politici,
  Legiuitori,
  Politai,
  Avocati,
  Procurori,
  Judecatori,

  TOTI se comporta ca FIARELE>
  Daca NU au din Nastere comportament de FIARA, il capata la Presiunea GRUPULUI< a Haitei Socio-Profesionale.

  Altfel NU rezista si NU exista !
  Este exmatriculat din HAITA si, daca este cazul, SI din VIATZA …

 7. ASA I-L CHEAMA PE URS …” PICIOR DE URS ”.. PROSTILOR …

 8. Bizara situatie! Daca acceptam ca ursul are carnea comestibila, e bizar sa te muste de picior o fripturica sau un carnacior. De ce lumea nu-ntelege ca-i mai logic invers!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.