Băsescu către Schulz: Apreciez și mai mult vizita dv.

Presedintele Traian Basescu a declarat, la începutul întrevederii de la Palatul Cotroceni cu presedintele PE, Martin Schulz, ca apreciaza si mai mult vizita acestuia pentru faptul ca a fost în tara, dovedind astfel „interes pentru ce se întâmpla cu românii”.
„Faptul ca ati fost în tara este un lucru care ma face sa apreciez si mai mult vizita dumneavoastra, pentru ca este un semn de interes pentru ce se întâmpla cu românii”, i-a spus presedintele Basescu presedintelui Parlamentului European.

De asemenea, Martin Schulz a aratat ca întâlnirea cu presedintele Basescu este una importanta, chiar daca cei doi oficiali se întâlnesc si la reuniunile Consiliului European. „Acolo uneori suntem de acord, alteori nu, dar cu siguranta suntem de acord cu accesul României în Schengen”, a afirmat Schulz.

Seful statului i-a raspuns ca românii îi sunt recunoscatori liderului PE pentru sprijinul acordat României si pentru întelegerea realitatilor din tara noastra.

Martin Schulz a tinut si sa remarce frumusetea Palatului Cotroceni. „Palatul dumneavoastra de aici este mai frumos decât cel pe care îl am eu la Bruxelles”, a spus liderul PE.

„Va multumesc, dar nu este al meu, este al poporului român”, i-a raspuns presedintele Basescu râzând.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.