Bătaie între eleve, mai rău ca între luptători

Două eleve de la Colegiul Național „I. C. Brătianu” din Hațeg, în vârstă de 16 și 17 ani, au bătut-o crunt pe o colegă de-a lor, de 17 ani, în fața școlii. Altercația dintre cele trei minore a avut loc în jurul orei 07:30. Victima și-a chemat în ajutor sora, în vârstă de 23 de ani, care a intrat în sala de clasă și a lovit-o pe una dintre agresoare. Apoi, cele două surori, au snopit-o în bătaie și pe minora de 16 ani, scenele de violență petrecându-se în vecinătatea școlii.

Un reprezentant al școlii a sesizat Poliția Orașului Hațeg, în jurul orei 10:45. Din informațiile polițiștilor, reiese că altercația dintre cele trei eleve ar fi plecat de la faptul că microbuzul cu care acestea fac naveta la școală ar fi întârziat din cauza uneia dintre fete. 

„Poliția Orașului Hațeg a fost sesizată telefonic de către reprezentanta unei unități de învățământ din Hațeg despre faptul că, în dimineața zilei respective, atât în zona adiacentă a unității școlare, cât și în incinta acesteia a avut loc un conflict spontan între mai multe eleve.
Echipa de intervenție care s-a deplasat la fața locului a luat legătura cu echipajul de jandarmi care are în responsabilitate unitatea de învățământ și a stabilit, în urma verificărilor, că în dimineața zilei 01 februarie 2024, în jurul orei 07:30, pe strada Aurel Vlaicu, din orașul Hațeg, a avut loc un conflict spontan care a degenerat în acte de violență: două eleve, în vârstă de 16 și, respectiv de 17 ani, au lovit-o cu pumnii și picioarele pe o colegă de școală, în vârstă de 17 ani. Ulterior, în jurul orei 07:40, minora agresată și-a contactat sora sa, o tânără în vârstă de 23 ani, solicitându-i ajutorul, iar aceasta a intrat în incinta unei săli de clasă, unde a lovit-o pe minora de 17 ani, cea care i-ar fi agresat sora.
Totodată, în jurul orei 07:50, tânăra de 23 de ani și sora sa de 17 ani, în timp ce se aflau pe strada Piața Unirii, din orașul Hațeg, în zona adiacentă unității școlare, au aplicat lovituri cu pumnii și picioarele asupra minorei de 16 ani (care ar fi participat la agresiunea inițială) și a unei prietene a acesteia (în vârstă tot de 16 ani)”, a declarat comisarul-șef Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara. 

Nu este pentru prima dată când la Colegiul Național I. C. Brătianu au loc altercații între elevi. În consecință, unitatea de învățământ a fost verificată periodic de către structurile de ordine și siguranță publică ale poliției și jandarmeriei, fiind desfășurate activități de menținere a ordinii și liniștii publice în zona adiacentă unității de învățământ.

Află motivul acestei bătăi incredibile pe cotidianul.hd

Sursa foto: HD 365TV

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. exista scoala de corectie, daca nu mai exista pot fi tinute la politie pana invata sa se calmeze, iar daca nu ar trebui sa poata sa stea un timp cu Udrea…

  2. Toți progresistii-globalisti, toti ăștia cu politically correct,trebuie să plătească pentru toate mizeriile astea. Din cauza lor nimeni nu mai poate atinge nici măcar cu o pană pe niciun derbedeu cocalar analfabet, fie băiat sau fata. Ăștia fac ce vor! Ne-au distrus!

  3. Bataioase haTZigancile alea, mai neamule. Iaca ne vaietam ca nu avem pe cine sa incorporam in armata.

  4. Bătăușii și batausele, înainte de 1989 ajungeau la Școala de corecție unde învățau și mergeau la consiliere psiholog obligatoriu, după perioada impusă de judecătorie, ieșeau cuminți că fata mare. Mai exista scoli de corecție in Romania?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.