Becali, despre ”fina” Firea. ”La președinție nu o susțin… mai bine să stea liniștită”

Candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei e subiect tranșat. Florentin Pandele a făcut anunțul joi.

Primarul din Voluntari s-a declarat încântat de atenția pe care o așteaptă de la soție, nemafiind acum ocupată cu treburile urbei. La fel și nașul Gigi Becali. Dar doar deocamdată.

”Eu, din punctul meu de vedere, i-aș spune finei să stea linistită.

”E posibil să candideze independentă”, a spus Becali la România TV.

”Eu i-am zis că funcția de primar e de bărbat. Ziceți că sunt misogin, dar mai puternici sunt bărbații, sunt mai potriviți pentru funcții stresante. Dar cum e ea, e posibil să candideze independentă. Eu o susțin pană la final pentru orice funcție.

Nu și la președinție

”La presedinție nu o susțin, ca nu susțin niciodata o femeie la președinție. Femeia e făcuta să fie stăpânită, nu să stăpânească. Bărbatul e după firea și asemănarea lui Dumnezeu. Femeia, doar după asemănare.

Femeia, deci, având stăpân pe bărbat, ea nu e făcută să stăpânească. Așa e lumea acum, că dacă aduc femeile bani mai mulți, vor să stăpanească ele, dar dacă e făcută din coasta mea, cum să mă stăpânească pe mine”, a spus Gigi Becali, la România TV.

Pandele, încă ”20 de ani primar”

„Pandele încă 20 de ani câștigă la Voluntari, nu are cum să piardă.

Nu există, 90%, a făcut prea multe lucruri. Ce a făcut el pentru Voluntari e ceva de domeniul fantasticului”, s-a  arătat convins Becali.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

1 Comentariu

  1. Mult mi’a mai placut cum … Generalul Badalan a’ncheiat disputa cu Baciu-Becali…mai alalta’seara : 50/50 .
    Vazut’am muieri distepte cu caru’ … cum : Ana Aslan, Maragaret Teacher/cca, Nimtoaica di dupa Helmut Kohl samd .
    Dara/chiara/totusi … nu toate mustele fac miere, ci chiar put si se’mput … si si kk’n nasu’ bucurestenilor / scrofaindu’se pi la gurilii di metrou : ” nu mai suntem in grota ! „

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.