Biroul cărui politician de rang înalt francez a fost luat cu asalt de polițiști

Conform agențiilor de presă, ofițerii Oficiului Central pentru lupta împotriva corpției și a crimelor din domeniul financiar au întreprins percheziții la biroul fostului premier al Franței, Francois Fillon, în urma dosarului deschis pe numele său privind locuri de muncă false, conform b1TV.

Unii critici politici ar susține că toate aceste acuzații fac parte dintr-o campanie de compromitere a imaginii politicianului de dreapta, înainte de alegerile prezidențiale din Franța, notează RT.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.