Când se aprind luminițele de Crăciun în București

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunțat, marți, că anul acesta luminițele specifice Sărbătorilor de iarnă vor fi aprinse pe data de 1 decembrie.

„Iluminatul festiv de anul acesta din Bucuești îl puteți vedea de 1 decembrie, de Ziua Națională a românilor, și va conține și elemente tradiționale, în contextul în care vom sărbători și Centenarul Marii Uniri”, a declarat Firea.

Montarea luminițelor de Crăciun a fost demarată în București încă de la începutul lunii noiembrie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

1 Comentariu

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.