Carmen Iohannis, în Kenya: Vizită la o școală de fete

Prima doamnă din Kenya, Rachel Ruto, a postat imagini de la vizita efectuată împreună cu Carmen Ioahnnis la o școală de fete.

„Elevele noastre remarcabile de la Școala de Fete Ole Tipis, din Narok, au avut ocazia incredibilă de a prezenta inițiativa MaMa Fruit Gardens primei doamne a României, doamna Carmen Iohannis, aflată în vizită.
Implicăm în mod activ elevii în cultivarea pomilor fructiferi în școlile lor, nu doar pentru a învăța despre importanța creșterii pomilor, ci și pentru a se bucura de beneficiile nutriționale odată ce fructele ajung la maturitate.
Suntem mândri să împărtășim faptul că am înființat 135 de grădini de pomi fructiferi MaMa în școlile din întreaga țară, alimentând o cultură a sustenabilității și a autosuficienței.
Inițiative precum Grădinile de fructe MaMa promovează atât conștientizarea mediului, cât și abilitățile practice”, a scris pe Facebook soția președintelui kenyan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. Initiativa, munca, onestitate.
  Pe vremea lui ceasca, tatal unei bune prietene pleca in delegatii sa incheie contracte de afaceri. Fata lui aducea cu ea de acolo skateboard, limbile swahili si engleza pentru ca absolvise generala in Kenya. De la ea am aflat ca sunt liberi kenyenii, ca mergi la scoala si inveti, ca tara e o tara verde cand e sezonul umed. Ea venita la comunism spunea ca avem multe reguli, multe n-aveam voie si cel mai des era necesar sa-ti tii clontul. Se vede la fetele din foto ca isi decoreaza parul cum vor ele adica era o chestie care la noi nu aveai voie, iti puneai bentita si atat! La eleve este o traditie transmisa de la mama la fiica.
  Din relatia cu Kenya a ramas o spoiala de relatie pentru ca nimeni nu munceste, pe nimeni nu intereseaza sa se munceasca si toti sunt boieri.

  Revenind la vizita primei doamne, se observa ca isi fereste ochii de camera si ca ia mai mult in seama pomul decat elevele.

  E foarte bine ca investesc in educatie.
  S-a racit relatia de ambele parti nemaiexistand comenzi si memaifiind ceasca sa incurajeze relatie de „dezvoltare bilaterala”, parca asa ii spunea.

  Sustenbilitate este un termen care nu exista in Romania desi exista pe hartie si chiar digitalizat cu furie acum.
  Iar autosuficienta suna cunoscut – din comunism.
  Sotii Iohannis luati amandoi impreuna nu se pricep la nimic.

  Pe dna Ruto o prinde bine rolul de directoare. Se vede ca se implica si pune inima in ceea ce face.
  Atitudinea e importanta. Ea te ridica, ea te coboara pana si ca natie.

 2. Vă rog, nu-mi jigniți soția!!! De când – și pentru ce – este adolescenta asta întârziată „prima doamnă a României”? O brânzăreasă din Sibiu…la nivelul Reginei Maria?! Mă rog, câtă vreme un suplontor din Agnita, prost ca noaprea, este Președintele vostru, se poate ca și pațachina să fie „the first lady”… tot niște nimeni în drum rămân, notă de subsol în cartea de istorie…

 3. In ce calitate face nevasta vizite de stat, nu ar trebui sa și plătească trasnsportul și alte cheltuieli?

 4. Și în România există socială de producție MaMa pentru sex, droguri și trafic de fete, și funcționează perfect. P.s. nu ii mai faceți publicitate acestei tute, inca nu exista entitatea „prima doamna” în România! Că prima doamna e a muntelui de nesimțire in confort de lux, doar partenera de pat, masă, plimbări, turism pe bugetul statului român.

 5. Coana Mare Carmen se face ca ploua, sa viziteze o scoala cu WC in fundul curtii, fara caldura, fara hrana pt copii nevoiasi, cu profesori platiti mai putin decat africanii astia din poze, scolile din Romania „educata” a lu’ Johanis….sunt strigatoare la cer aroganta si obrazul gros al perechii – inca, prezidentiale romanesti !

 6. Dar ce cauta papagalul asta ridicol de Johanis in Kenya? Cine i-a aprobat banii pentru aceasta plimbare pur turistica? Mai vinovat decat acest iresponsabil tupeist este ‘colivaru’ Ciolacu care trebuia sa-i tempereze cu fermitate naravul turistic. Este o tragedie nationala prezenta acestor doi neterminati la vrful puterii in Romania.

 7. Atitudinea madamei Carmen: parca pozeaza pentru o revista de moda…
  Nu spun altfel, ca nu ar trece postarea!
  Rusine, 1,5 Milioane de Euro costa plambareala inutila a dlui Haos Werner Iohannis in Africa!!!

 8. „Prima doamna din Kenya” ! Ea o fi aflat, saraca ? … Daca o tinem tot asa o sa avem in curind „prima doamna din Patirlagele”, „prima doamna din Geoagiu Bai”, „prima doamna din Techirghiol”, etc etc

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.