Cât durează să te vindeci de COVID-19

Durata de vindecare a infecţiei cu noul coronavirus COVID-19 depinde de severitatea simptomelor şi poate dura între două şi şase săptămâni, transmite Grupul de Comunicare Strategică, într-un mesaj cu scop informativ.

COVID-19 poate lăsa urme serioase în cazul supravieţuitorilor, dacă afectează puternic plămânii.

Grupul de Comunicare Strategică le cere cetăţenilor să evide deplasările şi contactul cu ceilalţi, dar şi să rămână pe cât posibil în autoizolare.

Lumea se confruntă cu o pandemie de coronavirus, iar foarte multe ţări, între care şi România, au declarat stare de urgenţă. Oamenii sunt sfătuiţi să rămână în autoizolare. În unele state, ieşitul pe stradă se face doar cu un motiv bine determinat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

7 Comentarii

  1. Cred ca e clar pentru toti, se vindeca daca ai tratament eficient si puternic psihic! Am mai scris, la mine a fost incapatanarea de a durat peste 2,1/2 luni dar cand m-au luat de aripa puternic ai mei, nu am avut incotro, desi aveam asigurarea de turist valabila si din cauza diagnosticului si stampilei plus parafa medicului pe hartie, nu mi-au restituit cheltuiala, desi aveam chitanta cu suma platita,cu stampila, parafa medicului si CNP plus seria si numarul cartii de identitate ale mele!

  2. „Și ce-ar fi dacă,
    Într-o zi blestemată
    Ne-am îmbolnăvi cu toții
    Deodată?
    Și medici, și pacienți,
    Și părinți, și copii?

    Ce-ar fi, ce-ar fi
    Dacă, brusc,
    Ne-am îmbolnăvi,
    Dacă n-ar avea
    Cine pe cine să mai trateze,
    Bandaje și paranteze?

    Ce-ar fi dacă,
    În urma dreptului legitim
    De a ne îmbolnăvi,
    Chiar ne-am trezi
    Că ne îmbolnăvim
    Și n-avem cui ne adresa,
    N-avem pe cine chema?

    Ce-ar fi dacă,
    Într-o zi blestemată,
    Ne-am îmbolnăvi
    Cu toții
    Deodată?”
    (ADRIAN PAUNESCU)

  3. Pai, nu va este clar ca suntem depasiti. Am absorbit ca un burete niste expati contaminati si i-am primit in casa nostra si la masa noastra ptr a dovedi (cui?) ca suntem toleranti. Va vei si nota de plata dar va fi mult prea tarziu. PROSTIA ne-a omorat.
    PS: Eu as fi folosit gloante contra celor care au sfidat cu nesimtirea si agresivitatea lor. Un terorist trebuie anihilat, nu tratat cu amenzi penale pr care nu le va plati in veci.

  4. Si despre cciti s-au vindecat, pe plan mondial, si cum o duc cu sanatatea nimic?
    Doar ca poat avea urmari daca plaminii au fost afectat foarte rau?
    Mai multe date exacte despre evolutia bolii si ce urmari au, sau nu au, cei vindecati ar ajuta mult la estomparea fricii fata de necunoscut a multor oameni bombardati cu stiri fantastice la televizor.
    Acum citeva zile vorbeam cu cineva din Romania si imi povestea sau turuia, aproape cu placere pentru necazul altora, de ce informatii „adevarate” dispune citi s-au mai imbolnavit si citi au murit pina acuma. Ziceai ca i se umplea gura in timp ce vorbea si ca abia astepta sa poata povesti de tot mai multi necajiti, de mai multe victime s.a.m.d.

  5. ‘ În România erau sâmbătă 367 de cazuri confirmate, dintre care 3 în stare gravă. Peste 50 de persoane s-au vindecat. „, … despre ce vorbim ?!

  6. Cine este acest misterios cu nume stupid și grav Grupul de comunicare strategică? singurul care are cică dreptul sâ ofere informații și date despre starea epidemiei Covid19 în România? A cui structură este a Guvernului?, a SRI? , filială în România a diviziei de Fake news a NATO? Este o structură civilă sau militarizată? Știm cum îi chiamâ pe comandanți și cu ce s-au ocupat înainte de epidemie și constituirea CCS? Cui dă raport periodic, cànd și fața de cine va răspunde pentru ce spune sau ascunde? De ce strategic, vor avea efecte peste 10 ani comunicatele lor? Mister sau formă fară fond?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.