Câțu redivivus

Fără să îți storci memoria prea mult îți pot vei în minte numele unor oameni politici care, în urma unor anchete penale sau chiar condamnări, au dispărut din viața politicii românești. Unii dinte ei au eliberat scena sastisiți de lumea coruptă în care erau cufundați, lume care i-a abandonat pentru a-și salva propria piele, iar cei mai mulți dintre ei s-au îngropat de vii de teama unor noi urmăriri penale. Dacă pot să-mi aduc aminte bine, cei arestați și condamnați au fost în marea lor majoritate condamnați pentru nimicuri, ci nu pentru „mari fapte de corupție”, cum îi place unui mare procuror să numească însușirea a milioane de parai în nume propriu, al partidului sau al vreunui grup de interese.

Sistemul de urmărire penală a fost și este unul dintre cele mai bune instrumente de dirijare a voinței politicului, deosebit de eficient în curățarea propriului partid sau a unei opoziții prezente sau viitoare.

Acestea fiind spuse, încă nu pot realiza pe cine a supărat Câțu…

Nu mai auzisem de el de ani buni. Stătea cuminte fără a apărea în public, fără a supăra vreun penelist sau pesedist. Pe ce bec o fi fost călcat?!

În fruntea PNL-ului tronează un bunicuț cu bun simț, încă sensibil la lumina din studiouri. Nu țipă, nu dă cu pumnul în masă, nu știe să facă tumbe sau glume, dar pare un om cuminte, ascultător, viitor candidat la prezidențiale care pare împins cu lama buldozerului către această funcție. Omul acesta nu pare că are capacitatea de a supăra pe cineva sau a fi supărat de către cineva. Este un simplu-simpluț, un veritabil „Ciucă al nostru” gata să moară pe redute din lipsă de ceva mai bun.

Premierul, dimpotrivă, este omul orchestră. „El face”, „el își asumă”, „el rezolvă”, „el reformează”, el creează normalitatea prin simpla frază „eu cred că este normal”. Nu are nevoie de partid fiindu-și propria locomotivă. Pare o ființă irascibilă stăpânită de un puternic caracter vindicativ propriu țăranilor regățeni, mai de pe la marginea regatului, care se văd în vis pe tronul de la Cotroceni. Dar, totuși, nu văd cu ce l-ar fi putut supăra Câțu de s-a trezit, săracul, așa amuțit cum era, cu o ditamai urmărirea penală pentru abuzul în serviciu săvârșit pe vremea când se legăna în poalele Ursulei și punea carpete roșii în fața mașinii de înghețată care aducea vaccinul prima oară în România.

În Europa Ursulei acest lucru pare imposibil. Pe cine mai important decât Ursula a supărat Câțu, el, premierul partener în campania de vaccinare al nimănui altuia decât al lui Klaus W. Iohannis?!

Ceva este putred pe Dâmbovița! S-au schimbat niște poli de putere în timp ce noi ne uitam la televizor antrenați în polemici sau este doar o mare făcătură al cărui schepsis nu-l deslușim încă?

Nu știu ce sorți de izbândă va avea această anchetă penală. Câțu, ca orice om politic dâmbovițean care se respectă, a suflat în fluierul Ursulei pentru a se alinia intereselor comunitare din dorința de a-și păstra funcția sau pentru a accede la ceva „mult mai superior”. A achiziționat vaccinurile care fuseseră contractate de duduia de la Bruxelles și care, în marea ei grijă maternă, ne-a rezervat un număr de doze care să nă ajungă pentru vreo 10 valuri. Aceste achiziționări sunt rezultatul unor contacte secretizate și nu văd cum ar avea DNA-ul posibilitatea de a folosi acele informații în urmăririle sale penale. O fi la mijloc doar curiozitatea unui procuror care, în momentul absurd al desecretizării acestor contracte, va realiza „că Câțu” a semnat nu numai din slugărnicie, ci și obligat de raporturile master-sclav care sunt impuse de uzanțele bruxelleze, uzanțe acoperite de cine știe ce reglementări birocratice. Unii bat câmpii spunând că este chiar mâna lui Câțu care ar vrea să reintre în politica de vârf la anul și are nevoie de dosar curat, fără vreo atârnătură de sabie a justiției deasupra capului.

Cert este că, la prima vedere, avem de-a face cu o premieră în viața plină de farmec a politicii românești: un om politic anost, care se dăduse la fund, a reapărut în luminile rampei în urma unei anchete penale. Toți omuleții care s-au perindat în trecut pe la Casa Poporului, care acum trăiesc pe brânci, se cutremură. Înțelegerea tacită, poate, între ei și procurori pare că a căzut.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10

36 de Comentarii

 1. E final de mandat al Dulapului și începe obișnuita vânZoleală prin PĂDURE, sunt doar atâția LUPI TINERI care se viseZă Șef de Haită.
  măRog, PĂzEA !😂

 2. SA NE AMINTIM CINE L-A GIRAT PE CATU LA SEDINTA P.N.L. DE INVESTIRE A LUI, CA PRESEDINTE AL PARTIDULUI: STOLOJAN! RARES BOGDAN! ALINA GORGHIU! KLAUS IOHANNIS! DENIS RIFAI TOPITA DUPA SUPERMANUL CATU! PE CARE IL VEDEA MARE BARBAT, SARACA! AMINTITI-VA CUM MERGEA KLAUS IOHANNIS CU CATU ALATURI, DE PARCA ERA CU CATELUL LA PLIMBARE! CATU FIIND CATELUL…CE PANARAMA A AJUNS P.N.L. ROLEX SI VACCINURI…SI CĂȚU!!

 3. Situația sa strîmbat așa de rău că nici dacă-l feliază cu ghiulotina pă bietu băiat, tot nu sendreptează.
  Crăciun fericit!

 4. Alooo, procurorii sunt independenți dom’le, nu le mai puneti în cârcă scheme, manevre, intrigi. Ei respectă legea, când li se indică vinovații.

 5. despre mujicu asta nu se mai poate spune multe…el este o sinteza a tot ce I hidos,respingator in cloaca politica romaneasca si chiar ioropeana. Imi amintesc cum Kraurs I se adresa cu…prenumdele ..aratandu I atasament si consideratie dar mai ales facandu l sa inteleaga ca s amandoi din aceeasi cloaca ..porciba..renunt sa comentez despre DERVEDEI.

 6. E de pariat ca se vor lua de Citu dar nu si de Ciuca, de Voiculescu dar nu si de Arafat, de Mihaila dar nu si de Iohannis.
  Cei din stanga tabelului sunt dispensabili, cei din dreapta inca au proptele.
  Desi vinovati sunt mai ales cei din dreapta.
  Iohannis era in mod deschis avocatul segregarii intre cetateni in functie de supunerea la intepare, ceea ce contravine Constitutiei. Cu alte cuvinte, era din acel moment ilegitim ca sef de stat.
  Dar Iohannis are spate, cu nemtii lui kalergici de la UE.
  Ciuca a cumparat ce trebuie de la americani, iarasi imunitate prelungita.
  Iar in ochii lui Arafat de pot citi sase lucruri: Un M, un O, doi de S, un A si un D.

 7. nu-l cunosc ca om pe Citu, dar ca politician este o eroare a naturii.
  Un politician atat de devotat intereselor multinationale n-am mai vazut. Dar.. din pacate si in USR colcaie de antiromani. Aceasi abordare: nu dati romanilor ci multinationalelor, bancilor.

 8. nu se va intampla nimic. aceste paiatze au fost puse la butoanele devalizarii de stapanii lor umbriti. pe aceia ii vreau in lumina. si nu este „decat” catu. SUNT TOTI. TOTI ACTORII PLAN-DE-MITEI, PRECUM SI INSTIGATORII SI „INFLUIENSERII”, TOTI CEI CARE AU LUAT BANI NEMUNCITI SI SARACINDU-NE PE NOI, PENTRU A RIDICA O GHEENA TOTALITARIANA, UN LAGAR DE CONCENTRARE MAOISTO-FASCIST, TOTI TREBUIIE SA RASPUNDA. DAR NU „DECAT” EI SI STAPANII LOR. AIA DE STAU ASCUNSI. AIA DE NU-I STIE NIMENI, PENTRU CA ORDINELE VIN PE UN SIR LUNG SI DEMONIC DE SUS IN JOS! SA FIE ROTHSCHILD CU SLUGA LUI, SOROS? CINE SA FIE? HELLBILLICA? pana ce Romania nu se trezeste pentru a goni aceste sa t a ne de aici, nu ne facem bine. din nefericire, avem de ales intre dictaturile aceluiasi demon: totalitarismul hamurikn sau totalitarimul chinez. acum vad ca s-au unit. si uniti vor fi toti demonii lumii si paiatzele lor in noua guvernanta satanica mondiala. PE SOMNUL NOSTRU, MAH!

 9. Va fi un fas cum a fost si cu dosarul EADS, BECHTEL, etc.. Romanii nu au inteles ca in Romania condamnarile se fac pentru geamuri termopane, femei de serviciu detasate ilegal, palinca si carnatii lui Remes sau dosare fictive fabricate de procurori gen portocala. Furaciunile de miliarde de euro sau sute de milioane de euro unde sunt implicate si multinationale su politicieni europeni si americani, sunt achitate cu solutii gen fapta nu exista sau dosarele incriminatorii dispar (Bechtel).

 10. RAED ARAFAT ALE CUI INTERESE A SERVIT IN PUZZLE-UL PANDEMIEI? A SECURITATII CARE L-A RECRUTAT? A MOSSAD-ULUI CARUIA I SE INCHINA CA PALESTINIAN DEVOTAT CE ESTE? ACUM, O FI IUBITOR AL HAMAS SAU AL MOSSAD? CA IUBESTE DEZASTRELE INTR-UN MARE FEL…SI DEZASTRU SEAMANA PE UNDE TRECE…CAT O SA I SE MAI INCHINE DISTRUSII NOSTRI, ACESTUI DISTRUS SI DISTRUGATOR?! ACUM CA NE-A LAMURIT MOSSADUL DESPRE PRICEPEREA IN INTELIGENCE IN FASIA GAZA…NE PUTEM EXPLICA PREGATIREA LUI RAED ARAFAT….JAF, HOTIE SI MANIPULARE!!! RAED ARAHAT LA PUSCARIE!! NU IL MAI SARITI!

 11. Mishteaux (acest „care stie”) spune ca Catu e „colonel” dar nu l-a
  serviciile noastre !
  PS: Candva se va afla ( … la fel cum dupa minciuni oficiale s-a aflat de inchisorile CU TORTURA CIA la Bucuresti 🙁 !)
  SHALOM !
  IQ=?
  😉

  [PS: Catu a fost recrutat in … USA ! Si nu e correct, cat timp esti cetateanul Romaniei sa slujesti la 2-oi stapani ! 🙁 ]

 12. O anchetă cu adevărat serioasa nu se poate sa nu ajungă la Orban, Iohannis sau chiar la vârful uniunii europene. Poate Codruța s-o ia la întrebări pe Ursula care a fost capul acestei mafii. Probabil că nu, e prea sus.

 13. CATZU a fost recrutat inca de pe vremea studiilor in USA (are si „scheleti in dulap in USA” 🙁 )
  la fel sefii de la BRUXELLES … subterna nu-s pro-europeni ci pro-malstina aristocrat feudala yankeu protestant iudeo-masonica !
  V-am zis candva … vin POGROAME pe evreii rai si ELOHIM isi va bubuii so pedepsi in vazul popoarelor … „alesii” !
  S-a-ntmaplat cum incredibil straniu va spuneam ? 😀 🙁 😉

  REPET: „USA e OUT!” in Ukraina si … vezi trimisul lui ROBINETTE la Jerusalem „Amos Hochstein” (ala cu straniu: ENERGIA 😮 )
  ca sa vezi va „dcemocratii” sunt deja un partid mic si fara puterea finaciara de-a-l mai opri ca POTUS pe TRUMP cel ajutat dinnou (a la serverele Clintonesei si „micul fum” 🙁 ) de mishteaux
  3301 Q
  #
  V-as putea spune multe insa … oricum nu mai e mult …pana-n 27 decembrie URMEAZA CEVA STRANIU la YANKEI ( care ne-stiind acum se vor lauda dinnou ca stiau cu 2-oua sptamani inainte ! EPIGONI ! )

  -> „NINGE PE FED !” …de aceea USA va fi batuta polit-economic : „LA POMPA!” …e de rau (va exista un OIL EMBARGO in iarna ;( )
  PS: (Griji de CHINA si TAIWAN = nu va ramane deloc cum e 🙁 ! Oficial se minte si prin omisiune !)

  SHALOM evreilor lui … TRUMP ! ❤️ MAGA ! (evrei lui BIDEN fac ISRAELUk de rusine si ocara genocidara in fata gimilor :()

  UNDE se ascunde SKORPIA …NULAND …ce-a ultra-mincioasa ? (a socato proorocirea deja implinita ❤️❤️❤️ a pogroamelor iudaice ? Pot gandi evreii rai, ai VITELULUI DE AUR doar cu fundul …s-a dat NULAND la fund odata cu: „usa e OUT!” 😉 ?
  _____________

  🤣🤣🤣”Cine va imparti coliva anti-yankei la … MAIDAN 3 ?”🤣🤣🤣

 14. Codruta ?

  Profesore … ai uitat cu cine de la CIA se intalnea porcuroarea Codruta , EXISTA inca poze cu …”CHELU” 😀 !
  Vrema CIA se duce unde s-a dus onoare MOASSAD-ului dupa 7 octombrie 🙁 !

  daca un anost ca mishteaux ante stia de POGROAME (si muuuuuuuulte altele) de ce nu stiau
  serviciile secrete „britanice” = s-a supara LONDRA pe iudei ? Pana-n 27 decembrie 2023 trebuie „sa se intample … ” 🙁 (USA)
  😉
  [toate-s cu talc ce va zic! desi-s premeditat doar 1/1000 , va asigur ca n-ati putea duce cate v-as putea distrat spune 🙁 !
  -> „NINGE PE FED !” …fi-ti mai atenti la CHEIA ASTA DE COD … nu ca la „batiscaf” , „ochii pe butelie”, „investitorii galbeni – 4 februarie” si „14-august = POGROAMELE pe iudei” 🙁 🙁 🙁 ]

 15. PNL&Iohannis sa si-i asume.
  Guverne din „rasa superioară” vestica nu estica primitiva.
  La comenzile verzei de Brucsel Ursula rasa superioara, de dreapta, a ras ce-a prins, au facut o datorie in 3 ani cat altii in 30. Au furat pe rupte aia de rasa superioara. Superiora la ras. Cat au furat cu Bechtel mizilic fata de escrocheriile liberal-progresiviste inventate in plandemie. Sa faca Citu o saptamana de puscarie. Justitia progresisto-sorosista a tinut cu lunile in puscarie in baza unor vorbe de martori sub acoperire, la secret de fapt inventiile sfruntate atat martorii si cat si marturiile.
  Acum probe exista pe toate drumurole, bani aruncati pe plandemie sa aresteze pe multi din guvernele mele. Comandantul operatiunii cap de lista. Cea mai mare tzeapa insesi plandemia, de la cel mai inalt nivel seful Comisiei Europene.

 16. Când a apărut Câțu în funcția de ministru de finanțe mi-a făcut impresia unui prăpădit din cartier pe care îl bat toti și chiar se bate singur numai sa intre în gasca.
  Nu-mi venea să cred că finanțele țării sunt puse în brațele lui Câțu,răsărit de nicăieri și cu un trecut fabricat.Am înțeles ,apoi când a ajuns prim-ministru că are o „misiune” și acuma știm care a fost aceasta.Daca încă nu știm ne uitam la datoria externă acumulata in perioada Câțu și la ajutorul pentru „Slava Ucraina”.Ajuns într-o funcție la care n-a sperat, neam de neamul lui,a executat tot ce i s-a cerut ,chiar mai mult devenind un slugoi bruxellez, crezandu-se la adăpost daca sta lipit de sânul sterp al Ursululei.
  „Construim Romania”!!!Va mai amintiți,nu?
  Sigur că e și vina lui pentru vaccinuri ,dar sunt sigur că a cumpărat cât i s-a cerut și ceva in plus.
  Câțu trebuie menținut în „forma”iar dosarul de care se vorbește tocmai acest rol îl are,e semnalul că nu a fost abandonat și că oricând i se poate întâmpla ceva daca trădează sistemul.

 17. Savonea, Lia Savonea, terminatoarea oricarei dorinte de a ramane in viata a Romaniei.

  Este un atac pentru a se sparge randurile PNL pentru ca fac ceva ce nu convine si tara trebuie readusa in Evul Mediu.
  Daca se ia taisul PNL concomitent se avanseaza ideea ca vaccinarea e gresita, ca proasta conducere a psd e cea mai buna si tolerabila conducere.
  PNL trebuie a-si apere membrii si sa nu lase morti in urma precum altii.
  Citu a calauzit Romania prin furtuna, de aceea se vrea sa fie distrus.
  Daca PSD discrediteaza PNL si ii conving ca nici unul nu este asa grozav cum s-ar crede, atunci isi asigura popularitatea pentru ca manipuleaza sa se auda acel raget „plan-de-mieeee”, „va-gi-nareee”. Atunci vor trece si un elefant prin urechile unui ac, nu numai ca daca vor pot pune pe oricine vor ei in scaun de presedinte sau premier.
  L-ti vazut pe Ciolacu lucrand de cand a plecat Iohannis? Pentru el e mai importanta degringolada PNL decat munca. Si atunci se misca rotitele acelea ascunse prin justitie care trec si pe la Savonea.

  Citu a indraznit sa bea/sa ia amenda sa nu stiu ce a facut in SUA dar intolerabil pentru dinozaurii PCR.
  Citu nu poate fi atat de uman incat sa nu se fereasca de trecutul sau. Daca nu se fereste inseamna ca nu e santajabil. Conteaza pentru papusarii care vor parghii pe oameni.

 18. @Ion Roata:
  Mie Arafat mi-a servit intereselor mele.
  I-am destainuit ca vor veni munti de bolnavi crestini de din toata Romania pe el si sa nu se sperie ci sa-i vada ca pe ai lui frati musulmani.
  M-am uitat la mainile lui de doctor si le-am aprobat. Am aprobat tratamentul lui pe oricare pacient roman pentru ca el deja prin religia sa serveste lui Dumnezeu. Ce importanta are daca el pe limba sa ii spune Allah cand de expertiza lui depinde viata pacientului? Ca smurd sunt carausi si nu se pricep la altceva, ce vrei sa dovedesti cu asta? In pandemie e nevoie chiar si de carausi sa care cadavrele. E foarte bine si doar atat! Omul potrivit la locul potrivit!
  Daca erai treaz atunci s-ar fi cunoscut.

 19. Daca Catu nu poate fi dovedit ca a luat spaga, atunci iese de zece ori mai curat, mai uscat. Victimizarea sa deja a inceput sa-l faca simpatic multora care l-au injurat.

 20. Miorița : Romania se dezbara de tradatorii si criminalii Tarii si ai Natiei. Romanii ar trebui sa fie toti in strada ACUM. impotriva tutror calailor de 33 de ani! in ceea ce priveste otravirea romanilor, care se intampla prin bigpharma cerciiieeel de prin 2010, Romania trebuie sa se lepede de „specialisti” si „medici”, criminali si iubitori de avutie, si sa ridice INDUSTRIA FARMACEUTICA ROMANEASCA, CU ADEVARATI VIZIONARI, CARE SA REIA ORIGINALUL MOLDAMIN SI POLIDIN! asta distruge 90% din bolile existente actual. NU, MAH, NU LABORATOARE „DECAT” CU NUMELE SA-SI PUNA SECURIMEA FARMA STAMPILA PE PRIDUSE OTRAVITOARE STRAINE PE CARE SA LE BAGE IN POPORUL ROMAN! NU! MEDICAMENTE FACUTE LA NOI, CU SUBSTANTE VERIFICATE SA FIE CEEA CE SCRIE IN RPOSPECT: FARA EFECTE ADVERSE! EFECTE ADVERSE INSEAMAN EXPERIMENT PE OAMENI! METRONIDAZOLUL NU VINDECA PASARILE DE TRICOMONA (CANCERUL PASARILOR) ASA CUM O FACE FLAGYL!! ACEEASI CONCENTRATIE! LISTA ESTE LUNGA BHAI! SE FURA SUBSTANTA ACTIVA SI NE VAND MIZERII! VREAU ROMANIA TREZITA SI LIBERA! CU LEGI DE BUN SIMT SI CU LIBERTATEA DE MUNCI, DE A TRAI CUM CONSIDERI CA ESTE NORMA! NU VREAU SPALARE PE CREIERI RELIGIOASA! CREDINTA ESTE IN FIECARE DIN NOI! VREAU RESPECTAREA CONSTITUTIEI! VREAU REINTRODUCEREA ARTICOLELE REFERITOARE LA DISTRUGEREA ECONOMIEI TARII! TRE-ZI-TI-VA! toata clasa politruca ESTE ACEEASI MIZERIE, ACELASI NAMOL ORIBIL IN CARE VA TAVALITI TOTI CEI CARE ACCEPTA ASTA! MAI ALES DIN 2020!

 21. iaca aici: toti ati fost impreuna la butoane, toti paiatzele papusarului vostru! nenea asta nu este la spitalul se-re-i acum? mare specialist in (editat)? rujuletz „medicul” (editat)?

  **Documentele confidențiale Pfizer pe care FDA a fost forțată să le elibereze prin ordin judecătoresc dezvăluie că 82% până la 97% dintre femeile care au fost expuse în mod eronat la injecția de ARNm Covid-19 au suferit un avort spontan sau au trebuit să asiste la moartea nou-născutului lor la și după naștere.

  Femeile însărcinate și cele care alăptează au fost excluse și din studiile clinice de fază 3 ale Pfizer și Moderna. S-au realizat doar teste pe femele șobolan. În număr de 22, pentru Pfizer. Șobolani care au fost uciși înainte de evaluarea pe termen lung. Iar femele de la Moderna au avut pierderi fetale sau au născut pui cu malformații.

  „Studiul” efectuat pe 22 de femele de șobolan, cu un rezultat incert, a fost pentru imbecil suficient ca să recomande serul Pfizer drept „sigur și eficent” tuturor mamelor din România.

  La fel a făcut (ghoerghityz-guitz-guitz) și pentru AstraZeneca, deși un biet inginer din Târgu Jiu murise subit la două zile după injectare. (editat) a recomandat în continuare vaccinarea cu AstraZeneca și a catalogat orice interogare firească asupra cazului drept „fake news”.

  https://www.activenews.ro/opinii/Imbecilul-de-Gheorghita-si-cuvenita-rectificare-din-partea-DNA-Nu-23-de-milioane-ci-451.970.280-de-romani-s-ar-fi-imunizat-cu-flacoanele-de-vaccin-comandate-de-menajul-Citu-Voiculescu-Mihaila-185861

 22. @ SPUNE ..as corecta termenul avansat de dvs ..NUUU o …EROARE….insu asta cu un potential diabolic imens …este oooo O R O A R E …si desi a castiagt enorm ..mai ales materialiceste ..a fost numai o rotita in A N G R E N A J U L S A V A N T ..inventatsi ca d obicei papusarii nu se cunosc si nu se or cunoaste ..never…poate doar bogatiile acu,ulate …din N I M I C U L mostenit din familii obscure …unele chiar penale..ii vor evidentia…da pe cine v a mai interesa ..mai ales ca muti dintre ei si au adaugat si …epoleti de no(P)lete

 23. Pro-europenii Citu, Voiculescu, Mihaila au reusit imposobilul sa fura mai mult ca alde Nastase si Ileliescu.

  Toate la instigarea de la Bruxelles contracte de vaxxinare cu BigPharma tinute la secret.
  Cum zicea presa trotinetista razvratire statelor nationale impotriva asa-ziselor valori europene de fapt ciordeli in toata regula.

 24. Dar ăilalți 600, unde au fost? Șapte servicii, politie, parchete, sute de agenții și ministere, au dormit? Când l-au numit, erea bun?
  Miroase a dat la goale.

 25. Bogdane strici impresia cititorilor despre ziarul lui Nistorescu,iubit de multa lume.Acum vii tu sa ne imbeti cu o falsa si farsa naivitate precum ca catu,scuza-mi cacofonia,eu am trecut pe la Politehnica nu pe la Universitatea asta a voastra de sclipitori de cultura si doctorate stim noi de care, ar fi un inocent si de vina ,ca-n bancurile cu Maricica vrei o bere,ar fi madam U de la EU.Chiar ne crezi pe toti prosti sau vrei sa ne faci prosti? Bai ziaristule 1 miliard de euro, era un grup la Cvoda pe vremea lui Ceasca nu 4 cat au dat astia la U2.4 minus 1 fac 3,mai scade 1 ptr noi tehnologii,restul spagi? Daca sunt toti milosi si sensibili ca matale astia in vecii vecilor nu se vor lasa de ciordit! Asa ca termina cu mangaiatul si lasa-l sa intre la bulau.Sa plateasca cu padurile de la Voineasa ale lui ma-sa si tata-sau daca o fi asa si nu minte ca deobicei. A jurat pe biblie ca sa nu fure si cand a ajuns la scaun, fleashc, i-a cazut memoria.Necazul mare e ca asistam la acelasi teatru manevrat de politic, il va scoate nevinovat asa cum au facut cu toata gasca lor care a dus la dezastru tara si la disperare natia.^ milioane au luat-o razna si urmeaza,din cauza acestor haite de ticalosi.Trebuie saltati si aia din magazine care au vandut la pret de 10/1,alti derbedei din gasca lor.

 26. Acum că a trecut Pandementa mondială neosecuristii comunisti,arăta cu degetul spre cei care au fost în buza tunului,pusi tot de ei și uite așa au împăcat internationala mondială Globalistă Digitala și au rămas tot pe SCAUNELELE CALDE DINTOTDEAUNA,după ce au mai indatorat Romania cu vreo 100 de miliarde ,bani care ajung tot la ei la fii,nepoții cu firmele lor PARAZITARE.

 27. Miorița Care pandemie tută? Ai baut gaz? nu a fost nici o pandemie si nici un virus. Ia scoate repede un studiu care sa nu fie platit de toparlanii din Big Pharma, deci sa nu implice conflicte de interese mentionate sau ba in subsolul abstractului stiintific, care atesta izolarea, purificare, filtrarea si microfotografierea dupa toate standardele medicale alopate ale virusului sarscov2. Repede, UNUL macar. Si apoi mai vorbim daca e sau nu, o frauda ciclopica mult prea lejer jucata in fata unei turme de ,,oi” blazate si incapabila de reactii rationale. Doar pavloviene.

 28. Catu a făcut lucrurile murdare in Pandemie iar PNL.istii aveau alianta PSD.istii (care oricum e un lucru nemaintalnit ,adică te unești și te despărți împotriva tuturor conceptelor ideologice și apoi deodată iar ai concepte ideologice),CHIAR NU VEDETI CA.I UN TEATRU PROST CU ACTORI PROSTI,PE BANI MULTI,PE SPINAREA ROMANILOR????????🤔

 29. Catzu Partzu nu era asa linistit si tacut cum zice autorul, sarea la declaratii aiurea despre alianta si critica PSD din toti bojogii, formula, comunisti proletari la adresa PSD si Ciolacu, n-am invetat-o eu.. Zgubiliticul asta de Catzu mai are sa raspunda si pentru padurile de la Obarsia Lotrului, luate/revendicate aiurea, pe documente , unele putin legate de realitatile din teren..

 30. E ultimul an! Păcat că, Johannis nu are vreun copchil să-l umfle DNA, măcar unul din flori! Câțu, nu a fugit încă din tara!

 31. spune un domn …mai sus ca acest mujic ..ar fi fost recrutat de ..nushcine…Pai nenicule asta a lasat el sase inteleaga ..ca sa siprosteasca partiduletu..are CIA nevoie de catu -partucum ai avea nevoie deobuba n …ur..iar mij;oace;e deinformare- desinformare au un astfel de profil ca nu mai este nevoie de …diveriune ori …aversiune..

 32. Vin alegerile și Dna fosta și actuala securitate au început campania electorală , s-au luat atâta pentrucă se așteaptău la mai multe valuri , important cacatu are de unde

 33. Pana la urma o sa il cautati pe Citu la fel cum il cautati acum pe Chereches, sau cum au fost cautati si alti infractori care au fugit din Romania.

 34. ACEST TROGLODIT FACUT Editat DE CATRE VERISOARA LUI MUGUR ISARESCU este un exemplu fidel al politicianului POST DECEMBRIST DE KKT-ul LUMII………..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.