CAZ halucinant, cu mortul și primarul!

Un bărbat mort nu poate fi îngropat la o lună după ce a decedat deoarece primarul comunei Malovăț, din județul Mehedinți, refuză să elibereze certificatul de deces, susținând că nu crede că persoana declarată decedată este una și aceeași cu o persoană dată dispărută.

Primarul comunei Malovăț, Ion Michescu, a declarat, corespondentului Mediafax, că pe 14 decembrie, în timp ce ieșea din Primărie cu viceprimarul, a văzut un om prăbușit în fața instituției. După 40 de minute de resuscitare, a fost declarat decesul acestuia, a declarat edilul.

„Toți ne-am întrebat cine este bărbatul. Nimeni nu l-a cunoscut. M-a întrebat și poliția și am zis că nu știu cine e, am zis că nu e de pe raza comunei. Nimeni nu l-a recunoscut”, a declarat Ion Michescu.

Apoi, spune Michescu, la începutul anului, la Primărie a venit un bărbat care a spus că cineva care stătea lângă Primărie a dispărut din perioada sărbătorilor.

„Iar acum o săptămână mă pomenesc să aflu că se zice dispărutul e aceeași persoană cu mortul din fața Primăriei. Nu e aceeași persoană. Eu am văzut cu ochii mei. Îl cunosc pe dispărut. Mortul nu e aceeași persoană cu dispărutul”, susține primarul din Malovăț.

Primarul spune că a cerut poliției să se facă testul ADN, pe care este dispus să-l plătească, și că va elibera certificatul de deces în momentul în care Poliția „ își asumă răspunderea și familia vine cu acte”.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliției Mehedinți, Nicolae Lohon, a declarat că persoana dispărută este aceeași cu bărbatul care a murit în fața Primăriei.

„S-au ridicat amprente atât de la locuința defunctului, cât și urme papilare. Au fost comparate în baza de date și corespund. Este sunt identice”, a spus Lohon.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.