Cazul DJ Lalla. Se știe cauza decesului, sunt două scenarii

Laura Roșca a fost găsită moartă pe plajă, joia trecută, în stațiunea Mamaia. Tatăl fetei, Dj Lalla, aşa cum era cunoscută în showbiz, a vorbit în exclusivitate la Antena3 CNN despre moartea fiicei sale. El susţine că fata ştia să înoate şi că tot ce s-a întâmplat a fost doar un accident nefericit, în timp ce Laura mersese să vadă răsăritul.

Şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Mădălina-Sorina Vlangăr, a afirmat, marţi, că în cazul tinerei cauza decesului a fost stabilită ca fiind „asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă”. Vlangăr a menţionat că încă nu este gata rezultatul probelor toxicologice şi că anchetatorii au două ipoteze: sinucidere sau accident, având în vedere că marea era agitată în acea zi, iar salvamarii arboraseră steagul roşu.

”La data de 28 septembrie, la ora 10.11, am primit un apel 112,prin care Poliţia staţiunii Mamaia a fost sesizată de o turistă aflată în trecere cu privire la faptul că pe plajă, în dreptul restaurantului Diplomatic, se află cadavrul unei tinere, adus la mal de apă. Echipa operativă s-a deplasat la faţa locului, într-un timp de reacţie mai mic de cinci minute, fişa de eveniment arată două minute, unde au constatat absenţa semnelor vitale şi totodată şi a urmelor de violenţă. Personalul ambulanţei a constatat decesul femeii. Echipa a efectuat cercetarea la faţa locului, iar cadavrul a fost preluat la morga Cimitirului Constanţa pentru efectuarea necropsiei”.

Au fost ridicate ulterior imagini video, au fost audiaţi martori, iar în certificatul de constatare a decesului a fost menţionată drept cauză asfixia mecanică prin înec, fără urme de violenţă.  Au fost prelevate probe toxicologice şi histopatologice. La acest moment nu avem raportul cu rezultatul analizelor, iar din toate datele pe care le avem la acest moment, luăm în calcul fie un act suicidal, fie un accident. Când spun accident, spun auto-provocat, fără intervenţia altei persoane. Aş fi vrut să menţionez că de trei zile, inclusiv în ziua producerii evenimentului, salvamarii aveau arborat steagul roşu din cauza valurilor puternice”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Astea sint efectele drogurilor ,difera de la persoana la persoana !

 2. Cine-a pus-o sa-noate pe-o mare agitata? E ultimul lucru la care m-as fi gândit (presupusesem ca DJ Lalla era matura, întreaga la minte), numai ca, actualmente, accidentul e plauzibil.

 3. Mai terminati cu asta! Se face atata caz, de parca ar fi prima care moare. Inteleg reactia televiziunilor de pubela, dar Cotidianul are pretentia de ziar serios. Nu mai publicati stiri de cancan!

 4. Ce vă mai place să răscoliți rahatul ca nu cumva să dispară atmosfera asta împuțită, omniprezentă în mass media!

  A murit săraca fată, asta e! S-a dus să vadă răsăritul, a avut proasta idee să facă o baie în marea agitată şi s-a înecat, ca mulți alții! Lăsați-o să odihnească în pace şi lăsați-i familia s-o plângă în linişte!

  Chiar atãta nevoie aveți de un click? Hienelor!

 5. Plate ca se afla la Mal in Apa SI a luat-o valul ! Iar dincolo de Mal este Apa adanca ! Plate ca era cu spatele la Mare aflamdu-se la Mal in Apa !

 6. Plate ca o FI brand Sa Fotografieze Rasaritul Soarelui SI plate ca o FI fost la Mal cu spatele la Mare SI plate ca o FI luat-o Valul

 7. cum spuneam. a dat „exit”. asa cum simtim multi dintre noi. nici sa vrei sa fugi din iadul asta, nu mai ai unde…iadul este globalizat.

 8. Salvamarii manelisti arboreaza steagul rosu si apoi se delecteaza cu ochii in telefoanele lor. Adica conform mentalitatii ciobanilor din Romania, aia nu au nici o vina. Si in America si-n alte tari se arboreaza steagul, dar la o adica salvamarii actioneaza contracronometru sa-l salveze pe cel imprudent sau cu probleme medicale.

 9. Salvamarii sunt numai in locuri cu multi oameni ! Nu poti sa pui salvamari din metru in metru pe tot întinsul Litoralului !

 10. Subiect pentru vorbitori.Nu mai avem cercetare, inventii, realizari, experti, premiati..avem dj. care se desfata pe plaja…nu mai poate poporul ca s-a produs…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.