Cazul Roşia Montană trece la alt capitol în instanță

Companiile Roșia Montană Gold Corporation (RMGC) și Gabriel Resources au contestat rezoluția Oficiului Registrului Comerțului (ORC) de pe lângă Tribunalul Alba prin care a fost pus sechestru pe acțiunile RMGC.

Sechestrul a fost aplicat în contul datoriei de aproximativ 10 milioane de dolari pe care Gabriel Resources o are faţă de Statul Român.

Suma reprezintă daunele acordate statului român în urma câştigării procesului desfăşurat la Washington.

Ce veste! România a câștigat procesul în dosarul Roșia Montană

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

6 Comentarii

  1. Scenariul Roșia Montana nu e gata. Îl vor reîncălzi, precum cel numit Elodia, de cîte ori au nevoie. Iar cei ce „s-au bătut pt România”, parcă le-au dat medalii, sînt dubioși cel puțin.

  2. Ciolacu si Ciuca nu au curajul sa anuleze fara rezerve licenta de exploatare si nici sa o prelungeasca. Aceasta firma mai face zgomot pt ca stie ca mai are licenta in functie. Adica avocatii se lupta sa castige Romania si guvernul cu licenta se face ca ploua.

  3. Nu le place sechestrul, atunci sa plateasca daunele. Problema este in mana guvernului nostru, de la care ma astept la orice prostie, caci la astea nu-i intrece nici draku……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.