Ce a păţit Halep nu e nimic

Ce a păţit Simona Halep din cauza ploii şi a proastei organizări nu este nimic pe lângă de a păţit numărul 2 mondial, poloneza Agnieszka Radwanska, în meciul cu Tsvetana Pironkova (#102). Duminică, la întrerupere, conducea cu 6-3 şi 3-0. Scorul final al meciului: Agnieszka Radwanska – Tsvetana Pironkova: 6-3, 3-6, 3-6. O să dăm ca şi în cazul meciului Halep-Stosur scorul pe cele „trei reprize”: 9-3, 0-6, 3-6. Culmea ironiei, de pierdut, vor pierde tot organizatorii. Singurul sfert de finală posibil din cele 4 pronosticate anterior, Halep – Radwanska, a căzut. Şi toată lumea aştepta acest meci, pentru a vedea cu adevărat cine este mai bună: deţinătoarea locului 2 pe anul 2015 sau actuala ocupantă a locului 2.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.