Ce face Simion în Italia? ”Să pună măști peste botul vacilor!”

Președintele AUR, George Simion, a fost prezent în Italia la dezbaterea organizate de grupul ECR la Pistoia (Toscana, Italia) cu tema: Primii ecologisti. Rolul fermierilor, crescătorilor și pescarilor în legătura dintre natură și dezvoltare”,  potrivit unei postări pe blogul personal.

În discursul ținut cu această ocazie, la care a participat și ministrul agriculturii din Italia, Francesco Lollobrigida,  Simion a spus că planurile Comisiei Europene, respectiv „Green Deal”, „Fit for 55” și „RePowerEU”, sunt „nebunești” și că trebuie oprite.

Simion a comparat Uniunea Europeană cu Uniunea Sovietică și a menționat că unii dintre comisarii europeni seamănă cu cei sovietici

”(…)Acum, în 2023(…) unii dintre comisarii Uniunii Europene seamănă cu comisarii sovietici, dar și că ”am fost conduși în România de prim-secretar și am respins teoriile marxiste, și respingem teoriile neomarxiste actuale care ne spun că vacile poluează aerul prin emisii de metan.

Știință vs ideologie

”Mă aștept, ca în vremurile de pandemie, să pună măști peste botul vacilor, astfel încât să oprească răspândirea metanului și a poluării. Aceasta nu este știință. Aceasta este o ideologie pură a răului”, a  mai susținu liderul AUR.

Simion și-a exprimat speranța ca din 2024 partidele suveraniste vor avea un număr mai mare de europarlamentari, o putere mai mare în cadrul instituțiilor europene

„Sunt născut în 1986, am 37 de ani. Țara mea, ca și alte țări din Europa de Est, și cred că prietenii noștri din Polonia știu despre ce vorbesc, a fost ocupată de Uniunea Sovietică după cel de-al Doilea Război Mondial. Am experimentat „raiul” sovietic, am experimentat procesul de colectivizare a pământului nostru. A existat un fenomen în țările est-europene de `colhoz`. Au venit sovieticii, ne-au luat pământul și au spus: este raiul sovietic, este raiul comunist și am pus totul în comun. Noi, românii, suntem oameni liberi și ne place să luptăm pentru libertatea noastră. Iar acum, în 2023, din păcate, nu ne place că unii dintre comisarii Uniunii Europene seamănă cu comisarii sovietici. Și nu numai asta, ci, ca în vremea comuniștilor, în vremea sovietică, se încearcă să introducă acum tratate punitive pe care nimeni nu și le dorește, impuse de birocrați nealeși care gândesc ca un prim-secretar. Am fost conduși în România de prim-secretar și am respins teoriile marxiste, și respingem teoriile neomarxiste actuale care ne spun că vacile poluează aerul prin emisii de metan. Mă aștept, ca în vremurile de pandemie, să pună măști peste botul vacilor, astfel încât să oprească răspândirea metanului și a poluării. Aceasta nu este știință. Aceasta este o ideologie pură a răului”, a spus Simion.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

11 Comentarii

 1. Peste curul vacilor, ca de acolo emit metan. Trebuie sa stiti ca si oamenii elimina metan, dar intre femei si barbati exista o diferenta majora, relatata in hartiile stiintifice medicale. Din acel punct de vedere, barbatii trebuie clar eliminati, ca sa avem emisii 0 pana in 2050. Metanul este un gaz de sera mai periculos ca si codoiul respirat de toata lumea.

 2. Primii Ecurlogisti, poate! Ecologiști sub nicio forma atâta timp cât se șterg la popou cu hârtie igienică și nu cu coceanul de porumb🌽.

 3. Simion repeta si el ce au spus altii despre UE…
  Liderul AUR sa faca stanga-nprejur atunci cand va apare Cel Promis, daca vrea ca partidul sau sa ajunga la guvernare.

 4. Nu stiu ce face don Simion cioranul ib Italia,ce stiu precis este ca romanii vor fi iar manipulati de SRI-BOR.Ssistemul securist va obtine in 2024 cu ocazia alegerilor,tot ce va dori.Ca intodeauna.

 5. Simion ! Vacile produc co2 putin :
  al noastre putin ptr ca dorm in frig si intuneric,in grajdiurile murdare.
  afara e problema daca nu e curatenie si nu au caldura,afectiune,metoda de sacrificare „la lege”.
  caldura ptr incalzire ,indirect,produce poluarea -pe care crede EU- ca o producem si noi (ei ,nu chiar toti,nu cred ca noi punem vacile sa doarma in frig si mizerie si ca producem si noi energie ptr ele + efectul caldurii asupra mediului exterior[ziduri,materiale care prin incalzire degaja CO2,etc..] care duc impreuna la emisii co2 semnificative)..
  nu cred ca unii inca cred ca Soarele se invartte in jurul Pamantului si vacile trag parturi si sunt vinovate de incalzirea globala!
  tot idiotii cu buldozere,masini etc produc asa ceva! nu vacile!
  „te-ai prins” Simioane?

 6. Simioane, „aliatii” vostri din Fratelli d’Italia, Lega si Forza Italia sunt la guvernare, nu ca voi… Si trebuie sa stii ca una au fumat in campanie si alta vomita acum… Si ei au batut moneda pe inutilitatea sau chiar nocivitatea UE, dar acum si-au amintit si sunt mandri ca Italia e membru fondator. Poate nu stii ca Italia a deblocat a patra transa din PNRR si Meloni topaie de bucurie ca e singura tara care s-a pricopsit… Cand toti stim ce putere au banii (chiar si aia furati au aceeasi valoare) pot sa pun pariu ca daca ajungi presedinte (greu, dar nu imposibil daca mai pupi niste cururi sioniste) primul pe care il vei vizita va fi un muzeu al holocaustului ori niste cimitire ale asasinilor „eroi” americani.

  Cu istoria las-o mai moale. Stiu ca aceiasi consilieri iti sufla in casca, dar mai gandeste si cu capul tau. Nu ai trait acele vremuri, poate o fi asa cum iti inchipui, dar sa-i critici pe rusi cand ai in tara trupe de ocupatie mult mai ticaloase, asta e clara ipocrizie.

  La anul votez peste tot AUR, dar nu si daca la functia de presedinte vei candida tu, cu creierul acum in curs de spalare.

 7. Dacă doctul în istorie domn Simion mai ține prelegeri de cum a experimentat el când purta scutece regimul comunist, SRI cu STS nu vor mai avea probleme la alegeri să aducă AUR sub pragul de 5%.

 8. Ne omoara metanul asta , mai ales acum dupa 1 dec. cand s-a mancat fasole cu carnati si muraturi , la greu ; trebuie luate masuri contra fasolei , aici e cheia ! Sa nu ramanem fara oxigen !!

 9. @imre
  Dragnea a fost distrus de catre „planetari”, pentru ca insanatosise economia si dadea semne de independenta.
  Decizia scandaloasa de trimitere a lui Dragnea la puscarie, a fost posibila datorita unor „imremi” ca tine.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.