Ce pățește Monica Tatoiu cu fiul ei

Femeia de afaceri Monica Tatoiu, mereu cu zâmbetul pe buze și vocală la TV, are un motiv serios de întristare. Băiatul ei nu crede în Divinitate, „este cinic de nu se poate”.

„Am o mare problemă cu fiul meu, pentru că l-am dus în biserică de când era…câteva luni avea, la toate Învierile. De doi ani de zile eu merg și la biserica catolică de Crăciun. El s-a născut ca urmare a rugăciunii mele. Eu nu puteam să fac copii. M-am rugat în 92: Doamne, ajută-mă să las ceva în urma mea! Când am închis ușa și m-am dus la Sfântul Iosif la slujbă în noaptea de Crăciun, am avut senzația de gol în spatele meu. M-am rugat și am rămas gravidă în 93, în iunie. Toți ziceau că nu se poate.

În ’94 s-a născut Victoraș. S-a născut înainte de vreme din tâmpenia mea. M-am rugat în noaptea aia la Dumnezeu. Doctorii mi-au zis ”mai faceți altul”, eu știam că nu se mai poate. Și atunci am făcut eu un legământ cu Dumnezeu, să renunț la niște lucruri și să-mi dedic viața lui Dumnezeu și oamenilor din jurul meu, să fac bine. A doua zi copilul era perfect. Nu avea un plămân, nu îi funcționa. L-am dus la biserică”, a spus Monica Tatoiu la Ego Life.

„Acum doi ani mi-a spus (fiul – nr.) nu pot să cred într-un om cu barbă, dă-mi ceva palpabil”. I-am explicat, Dumnezeu este iubire, este energie, atâta timp cât îl simți… nu e un om cu barbă. Zice ‘nu cred decât în știință’. Este cinic de nu se poate (fiul – nr.). E singura mea greșeală pe care nu știu să o repar. Se spune așa: rugăciunile părinților sunt temelia caselor copiilor. Și atunci eu înseamnă că la un moment dat în viața mea am făcut niște prostii și plătesc”, a mai declaratMonica Tatoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

18 Comentarii

 1. . . . nu crezi in omul chel (ras in cap) sau cu barba, . . . asa spuneau odata si batrinii nostri.

 2. Gigi Becali despre monica țațoiu in 2012:”Ce naiba, mă puneţi acum să dialoghez cu doamna Tatoiu? V-am spus, să mă ierte Dumnezeu, e dusă. Vă rog frumos să nu mă mai sunaţi când o aveţi pe EDITATA aia acolo. Mă puneţi cu editata asta… Să se ducă naibii la Bălăceanca, păi eu vorbesc cu toate idioatele?
  „Râde ca PROASTA în P(aris)… E o EDITATĂ! Păi eu vorbesc cu toate EDITATELE? | ‘

 3. ” M-am rugat și am rămas gravidă în 93, în iunie.” Macar stii cu cine? Ne-am saturat de mutra ta si de fitele pe care le faci!

 4. cocoana este freak control… are baiat. acum barbat, da? lasa-i c@iele unde-i sunt, cocoana! cat mai sunt! pupeze „teligente” ca mata, CASTREAZA BARBATII, PE BUNE! fugi baiete din poala ma-tii si vezi-ti de barbatia si viata ta! alegerile sunt ale tale nu ale ei!

 5. Studiile au arătat că de fapt nimeni nu era interesat de Țațoiu, dar numai pentru că o văzuseră tot timpul la televizor, crezuseră că toată lumea era interesată de cotoroanță!

 6. Care-i știrea/informația utilă cititorului?! La vreme de pensie Tatoiu este omniprezentă în media, cine și de ce ‘o promovează’?!

 7. Femeia asta ar trebui tratata. E dusa . O caraghioasa și o circusista. Penibilul în stare absoluta. De ce i faceți publicitate? Locul ei e la Marcuta.

 8. Ce tampenie este chestia asta cu credinta in stiinta! Stiinta inseamna sa cunosti si sa stii sa folosesti ceea ce altii au facut. Nu stiinta a facut viata pe pamant. Nu stiinta a facut lumina. Nu stiinta a facut apa. Nu stiinta a facut atomii si substantele. Stiinta doar a aflat de spre ele si le foloseste combinandu-le in fel si chip. Pe Dumnezeu nimeni nu L-a vazut. Nici undele electromagnetice nu le-a vazut nimeni, dar comunicam pe baza lor. De ce oamenii cred in undele electromagnetice si nu cred in Dumnezeu care ne-a dat viata? De prosti sau de rai ce sunt, ca alt raspuns nu exista.

 9. nu-i mai judecati voi pe altii in credinta sau necredinta lor. fiecare are DREPTUL, odata cu aparitia in aceasta „lume” la alegerile lui si, constientizeaza sau nu, va raspunde pentru acestea mai devreme sau mai tarziu. se numeste LIBER ARBITRU. in printa existentei, aceasta-i in majoritate suferinta, presarata cu ceva firicele de bucurie, poate. iar dragostea, aceea-i sacrificiu. aceasta-i lumea s a ta ni ca din care trebuie sa scapam. acesta-i iadul, construit de un ignorant, incomplet, nesatul de sange nevinovat. in care ne reintoarcem la infinit, daca nu intelegem ca numai dragostea este calea de scapare.

 10. Mizeriile televiziunilor de pubela: Monica Tatoiu, Monica Pop, Dana Budeanu, Prodanca, Zavoranca, Bahmuteanca, Dragusanca, Alexandreasca si tuta aia de la GIGI24 care transmitea de la Tel Aviv culcata pe burta. A! Era sa uit Porumbelu` Mahalache si Vaca-riu. La masculin: Radu Tudor, Gadea, Badea, Ursu, Prelipceanu, Stefan Popescu, chelu` ala de la b1Tv, mare rusofob, Ciutacu, Shmils, Korpos si dezinformatorii de la TVR Info. Noroc cu telecomanda!

 11. @marin
  Marine, a-i judeca pe altii insemna sa le dai si o sentinta, o pedeapsa. Dar nu poti sa spui ca albul e negru si invers, doar pentru ca omul de langa tine are liberul arbitru, esti dator sa-i atragi atentia si apoi sa judece singur daca este sau nu adevarat ceea ce il inveti. Apoi faca ce vrea, dar mi se pare de noaptea mintii ca unii oameni sa creada in satana si sa i se inchine, dar sa nege existenta lui Dumnezeu care a facut cerul si Pamantul si tot Universul, inclusiv pe ingerii cazuti in frunte cu lucifer. Satana nu a creat nimic, din trufia lui fara margini doar se straduie sa distruga tot ce a creat Dumnezeu.

 12. daca nu vezi/crezi raul nu ai cum sa vezi/crezi binele… cum ai face diferenta…? asa este, trebuie sa incerci sa deschizi ochii oamenilor. din nefericire majoritatea oamenilor pun „etichete”. asta inseamna sa judeci…ori nu poti judeca pana cand nu „mergi o saptamana in pantofii altuia”, nu? aici este lumea celui neterminat si ignorant. o entitate insetata de sange care foloseste numele Celui Absolut, fara inceput si fara sfarsit, nezamislit, Tatal Fiului Sau, Isus, care a venit sa ne arate Calea de scapare. atata tot. in rest, respect credintele fiecaruia, atat timp cat nu aduc raul: sacrificii de sange (asta inseamna inclusiv razboi). Isus: nu mai sacrificati mieii (in Numele Meu)! ei se vor folosi de Numele Meu pentru a va face rau!

 13. daca ei se inchina celui netemrinat si ignorant – eu sunt SINGURUL dumnezeu (wow) – este liberul lor arbitru. darul acestei „existente”. pentru care suntem reincarnati la infinit (sufletul lacom de cunoastere se va intoarce la infinit – aici). scapa cine vrea cu adevarat: cel ce dezbraca de „haina”.

 14. Inexistentul este singurul creator care isi pedepseste nereusita creatiei sale, adica a dat la zaruri 2+1 in loc de 6+6. Atata lucru pot crede si Eu.

 15. e nascuta in 1956 si a avut copilul la 38 de ani, nu-i nici o minune, sunt cantarete/artiste romance parca Monica sau Luminita care au avut copii tarziu. Se intampla, dar coana se plictiseste si face ce face si gaseste o minune sa va impersioneze. Daca avea 50 de ani era o surpriza, dar la 37 de ani nu-i nimic miraculos…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.