Ce veste! George Simion a verificat de șase ori ca să fie sigur

George Simion  va fi tată în primăvara anului viitor. Anunțul a fost făcut de Victor Ciutacu, la România Tv.

Liderul AUR a confirmat că se pregătește pentru acest eveniment. Ilinca, soția sa, este însărcinată și nu există niciun  dubiu în acest sens. A efectuat nu mai puțin de șase teste de sarcină, sarcina fiind confirmată.

Luna trecută, cei doi au sărbătorit un an de la nuntă. Au marcat acest eveniment alegând să se îmbrace  în costumele de miri purtate la nuntă. S-a întâmplat în Delta Dunării. Cei doi au postat pe Facebook o imagine în această ipostază însoțită și de un mesaj.

Tot noi, în aceleași haine, la un an de la nuntă.
Cu voi alături, întăriți de trecut, ancorați în prezent, putem să începem să ne gândim la viitor. Cu iubire putem orice!”, a scris Simion.

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

14 Comentarii

 1. Sperăm că progenitura nu va fi de teapa lui ori a Sosoacei.Cei doi saci cu rahat,Simion maciucarul,și rapandula extremistă, Sosoaca sunt cei mai veninoși extremiști de la legionari încoace pe care ia avut țara mea.Sosocii inepți ,cei care votează pe cei doi se înmulțesc precum șobolanii.Deocamdata,oameni buni,sa ne bucurăm că extremiștii se bat între ei.Poate nu mai rămâne nimic după păruială.Este o vorba românească:3 zile sa mai trăiască,cu cea de alaltăieri.Spectacol de toată jena cu ciutacul mincinos in prim plan.

 2. Susținătorii Rusiei se fac că se ceartă cu PSD cel rusofil!

 3. Cînd vorbim de „ascensiunea” aur(olacilor), de fapt trebuie să vorbim de decăderea morală, educațională, intelectuală a unei mari părți dintre români, ignoranți irecuperabili.
  Asta e marea problemă…

 4. Ce circ cu legionari ieftini!Chiar vrea sa credem Bulă SIEmion ca duamna sa e neprihanita si naste ca Maria

 5. Mda,..trebuie să fie foarte atent, că mai nou testele de sarcină iți arată și fotografia adevăratului tată al copilului,..chiar de el hauritul se grăbește in fiecare dimineață să fie primul…

 6. Ce veste minunata pentru un cuplu care se iubeste si care e discret cu viata personala. Ca unele fiinte (nu le pot spune oameni) profita de ocazie ca sa arunce cu pietre, respectiv mizerii e doar treaba lor, caracterul lor, educatia lor, angajamentul lor fata de cei care trag sforile pe aici, pentru ca Simion e seful unui partid care deranjeaza niste structuri si nu poate fi lasat, trebuie ss i se taie aripile, vom vedea cum.

 7. Simion al româniei va avea un moștenitor, sper sa fie un conducător la fel de bun că tatăl său. Mulțumim Simion că ai grija de țara noastră și peste o generație.

 8. Înseamnă că va place actuala conducere a tarii, votați în continuare cu PRECAUTUL de la Cotroceni, cu Ciuca. CATU, Ciolacu, Orban, Simona, Raluca lui Turcan, Alinuta lui Gorgiu și lista poate continua. Noapte bună în continuare.

 9. Intrebari pe visinata-
  Sa o sune va rog George Simion pe fix pe simona carmen tovarnac sa o intrebe cum reuseste sa ia mandate de asanare pe ordonanta prezidentiala prin procurori militari mituiti si daca sunt aceeasi procurori pe care ii are AUR tot pentru asanare?
  Cu ce ocazie merg procurorii militari in garsoniere ilicite sa investigheze cetateni in vederea asanarii, garsoniere in care oamneni ca sicarmen simona tovarnac merg direct sa faca platile si sa dea ordine de la generali demisi?

 10. Sa-i binecuvanteze si sa-i ocroteasca Dumnezeu pe sotii Simion si pe baiatul/fetitza, care se va naste. Copiii sunt adevaratele miracole ale Lui Dumnezeu. Ceilalti/celelate sunt desartaciuni, mai ales rautatile si dusmaniile carcotasilor/detractorilor la adresa acestor tineri frumosi, viitori parinti, care nu le-a facut nici-un rau, nici direct nici indirect. Asa ca … Sictir ?! Nu va e scarba de voi…?!

 11. „SĂ FIM CÂT MAI ACIZI,MAI CRITICAȘTRI CU PATRIOȚII! DOAR SOROȘ E BUN MAMA -TATA 1 ȘI 2!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.