Cel mai grav denunț al Udrei

În felul ei, vorbind o limbă română confuză, Elena Udrea a declarat în fața Comisiei „Sufrageria“ că l-a admirat pe generalul Coldea în opera lui de construire a statului paralel. Acest pasaj din declarația Udrei vrea să spună că nu Băsescu ar fi fost responsabil de ceea ce ea a admirat, statul paralel. Apoi, Udrea a declarat că nu mai admiră această „creație“, și nici pe Coldea nu-l mai prețuiește, întrucât a aflat că întreg palnul era inițiat potrivit unui proiect CIA pentru o serie de țări. La noi, zice Udrea, proiectul a fost „un mare succes“ datorită slăbiciunilor noastre morale, nu datorită inteligenței lui Coldea.

Udrea amestecă, în declarația ei, două ipostaze succesive ale caracterului ei și creează confuzie prin faptul că nu distinge nici cronologia, nici motivația trecerii de la o ipostază la alta. Nu se înțelege de ce „creația“ ar fi încetat să mai fie admirabilă în ochii ei când a aflat că sursa planului venea de la CIA.

Toată această contorsiune logică este datorată efortului mental de a-l exonera pe Traian Băsescu de orice responsabilitate directă (ca și cum CIA ar fi lucrat în România fără acordul președintelui).

Una peste alta, acesta este cel mai grav denunț care a fost făcut la noi în subiectul statului paralel. Informația cu privire la ingerința CIA în politica noastră internă a mai circulat, într-o formă deductiv-speculativă. Acum, ea vine de la neoficialul „Cabinet Doi“ al regimului Băsescu. Oripilat de curajul Udrei, Iohannis a declarat, în aceeași zi, că România nu are un stat paralel. Ceea ce poate că exprimă un adevăr, dar denunțul Udrei făcea referire la vremea când România l-a avut. Și l-a avut cu consecințe dintre cele mai grave, una din ele fiind obiectul anchetei de la Comisia „Sufrageria“. Declarația Udrei este atât de explozivă, încât președintele acestei Comisii a ales să ignore informația despre CIA în rezumatul pe care l-a prezentat publicului după ședința în care a fost audiată șefa neoficială  a „Cabinetului Doi“.

Presa obedient proamericană de la noi a făcut la fel. Cei care înțeleg cât de cât spiritul anti-CIA (și anti-Soros, un instrument al CIA) al actualei administrații a Case Albe sunt încurajați să facă propriile lor investigații.

Acest curent de presă neobedient proamerican cere de urmărit investigația parlamentară ce se derulează la Washington cu privire la amestecul lui Soros în alegerile din Macedonia. Algoritmul finanțărilor sorosiste de acolo, coroborat cu influențele acestor finanțări în serviciile secrete din Macedonia, pot sugera multe despre un modus operandi pe care, la un moment dat, l-au admirat și Traian Băsescu, și Elena Udrea.

Comisia „Sufrageria“ ar putea urmări firul scos din ghem de Elena Udrea prin audierea lui Darren White, fostul șef al Secret Service la București, prin audierea fostului șef SIE Cătălin Harnagea, care a relatat cum omologul său din Mexic i-a făcut cunoscut proiectul CIA de creare a unui stat paralel, dar și prin audierea lui Sebastian Ghiță, care a spus deja că șeful stației CIA de la București avea dese contacte cu șefa DNA.

Recomanda 2
Ioan Buduca 177 Articole
Author

21 de Comentarii

  • prostia este mai distrugătoare decât trădarea. tradarea fără prostie nu produce efecte, la fel cum mituitorul fără mituit nu există.

 1. Nene Autor, si mai confuz te prezinti mata in acest articol. Implicarea CIA este una din marotele securiste in timp ce ei
  colaboreaza intens cu conducerea acesteia. Un fel de masochism conspirativ. Diversiunea cu Soros e CIA m-a revoltat cel
  mai mult, Soros fiind un miliardar de extractie bolsevica. Ca este si agentul personal al unui sef CIA, nu are legatura
  cu CIA si in special nu o are cu Statele Unite.Soros e agent sovietic preluat de kgb-istul Rasputin pentru desavarsirea
  Revolutiei Mondiale. Ca plecarea lui Coldea nu a insemnat schimbarea controlului securist al statului e comparabila cu plecarea lui Basescu care nu a insemnat disparitia statului creat de acesta.

  • Charlie, nu este chiar asa. Győrgy Sőrős a fost si poate mai este folosit de CIA in multe, foarte multe activitati ‘outre-mer . Ai vaga impresie ca CIA a fost neplacut impresionata de lunga si eficienta colaborare cu Binladen ? De ce ar fi CIA preocupata de extractia lui Sőrős, atat timp cat si CIA si Győrgy Sőrős isi ating tintele, kakaia prablema?

  • Ma faci sa rad. Auzi… soros este agent rus… de aia este interzis in Rusia ??? De aia nu este arestat in SUA ? Nu e foarte clar ca este ocrotit de CIA ?

 2. Numai la niste papuasi informatia privind amestecul CIA poate circula „speculativ”. Oamenii normali VAD CINE COMANDA in Romanica, nu au nevoie sa speculeze. Da’ ne place sa facem pe cocotele.
  Iar Udrea are dreptate-LIPSA DE MORALITATE a romanilor a permis crearea statului parael de catre o forta straina. Caci, aia, CU ROMANI AU LUCRAT, n-au trimis trupe americane sa faca stat paralel.

 3. Domnule Buduca, femeia a spus clar de ce nu-l mai pretuieste pe Coldea ?! Hai sa nu ne mai dam dupa cires si sa semnalam intrarea OLAF-ul in „campul tactic”, parasit de SRI, vezi cazul Dragnea-Tel Drum. Asadar „constructia” criminala, mafiota si terorista, „camp tactic”, adica, SRI_- DNA- ICCJ, a fost „creatia” lui Basescu, Maior, Kovesi, Livia Stanciu, CIA si FBI, nu a lui Coldea, care a fost un executant.

 4. Citesc si ma minunez ca mai exista oameni care se pretind informati si care pun la indoiala faptul ca Departamentul de Stat al SUA si CIA, au incercat si incearca prin metodele cele mei perfide (bani, coruptie, santaj, amenitari, etc) sa-si aserveasca state in intreaga lume si in special in zonele strategice. In trecut s-a vorbit de implicarea SUA si a CIA in Chile, Nicaragua, Panama, Mexic si alte tari din America de Aud. Mai deunezi s-a vorbit si s-sa acris despre Primavara Araba, despre Georgia, Turcia, Ukraina,etc. Oare este Romania singura tara cu un stat asa de puternic si o societate atat de consolidata incat sa nu se fi incercat aservirea politica si confiscarea resurselor ei minerale, energetice, etc? Dati-mi voie sa ma indoiesc!

 5. Orice serviciu de spionaj n-ar avea rezultatele scontate intr-o tara straina daca nu s-ar baza pe „cozi de topor” autohtone. Din pacate, in Romania nu mai exista notiunea de patriotism,interese nationale si iubire de tara.S- a instalat ,totodata si un fel de defetism care ne duce catre prapastie.

 6. foarte finuţă manipularea privind intervenţia abuzivă a CIA – tradusă ca necesitând şi provocând o poziţie antiamericană. FBI care acţionează în Romania este tot americană şi combate legal excesele produse de intervenţia CIA şi deturnările noastre sau ale FSB. deci opusă acţiunilor abuzive nu este FSB ci tot americanii. tot pe ei trebuie să ne bazăm.

 7. Buduca , mai bine copiai ce a declarant udrea – poate asa intelegeam si noi ce vrei sa spui ! Si las-o balta cu agenturile straine – Romania a fost tradata si distrusa de mafia politica interna , postrevolutie ! Mafiotii politici , ii stii prea bine !

 8. …asta nu ar fi trebuit să fie în pușcărie – până acum ?…parcă are o condamnare de șase ani cu executare ?1..ori îi „face” la fără frecvență …

 9. Da, CIA lucreaza in Romania fara acordul presedintelui. Mai mult, presedintele este ales si lucreaza in Romania de catre si cu acordul CIA ! Ca sa fim clari…

  • Scuze domnule Buduca… am uitat sa spun MULTUMIM ! Simplul fapt ca puneti problema este f. important !

 10. Pt. Ciuma Rosie. Dle, Va raspund pentru ca folositi un limbaj decent, dar si intrucat ciuma e si pentru mine…rosie.
  Soros e agent dublu, la fel ca si Bin Laden, patronul principal fiind seful Ciumei Rosii din anii 1970B. Bin Laden e
  corespondentul arab al lui Carlos.Bin Laden a folosit bani si armament american, la comanda sovieticilor, pentru a pune pe picioare o forta armata in contrapondere la Armata Rosie,astfel incat sa se poata purta un razboi in toata regula cat mai distrugator!!!Ulterior, la alt ordin de la Moscova a pornit cruciada impotriva SUA si a Lumii Libere, dar nuinainte de a devoala implicarea americana.Astfel, nu au mai contatcrimele sovietice impotriva umanitatii, ci faptul ca SUA a intervenit indirect pentru stoparea genocidului. Ordinul de a i se inscena asasinarea si „amerizarea”
  undeva in Oceanul Indian a „cadavrului” a fost dat de seful bolsevic al serviciului american. Ceva in genul afacerii
  sereiste Condrea. Dar sa pun altfel problema: Cum „colaboreaza CIA cu Soros, cand Soros a sustinut-o pe Mme Clinton?

 11. Problema romanilor este ca todeauna au fost si continua sa fie contra timp.Acuma vad in tot si toate pe rusi si serviciile lor secrete-a nu se forma impresia ca ii cred pe astia inocenti-si in acelasi timp noi suntem pusi capra si violati sistematic de ailalti de peste ocean,care nu sunt mai breji ca rusii.Cind yankeyi ne vor fi vindut inapoi vodcarilor-in contrapartida la altceva mai important pentru ei-ei la acea vreme noi vom injura CIA pt ce va fi rau in tara-asta in traditia noastra de a considera noul stapin ,stapinul bun ,iar cev vechi ,ala raul.Oare cind vom vrea si noi sa fim proprii nostrii stapini.Multi vor zice-nu noi ci cei ce ne pastorescsunt de vina.Da, dar astia de ne pastoresc , sunt straini?Nu ,sunt de-ai nostrii, votati de noi,si apoi injurati de noi.Multi din cei ce injura acum ,daca ar ajunge acolo”sus” ar urma exemplul injuratilor.Lacomia e mare, setea de parvenire sta in fiecare,iar delatiunea e pasiunea romanului.

 12. Excelent ! …si curajos. Nu stiu, a mai pus cineva pana acum degetul pe rana vorbind despre CIA ? Felicitari dlui Buduca dar si …Elenei Udrea, nu ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*