Celine Dion, prima apariţie după trei ani

Din cauza problemelor de sănătate i-a fost imposibil să mai urce pe scenă. Și, deși a fost diagnosticată cu o boală rară, despre care faimoasa solistă a spus că afectează o persoană la un milion, după aproape patru ani a putut participa, luni, la un meci de hochei, Montreal Canadiens și Vegas Golden Knights, în Las Vegas. 

Celine a fost însoțită de fiii ei René-Charles și de gemenii Nelson și Eddy, iar familia s-a pozat cu câțiva dintre sportivi după meci. Zâmbitoare, Celine Dion le-a făcut cu adevărat o surpriză fanilor săi.

”Îți mulțumim, Celine Dion, pentru generozitatea ta. Întreaga echipă a fost fericită să te întâlnească”, a scris Chantal Machabée, vicepreședinte responsabil pe comunicare a echipei de la Montreal.

S-a vehiculat multă vreme că artista este într-o stare atât de gravă încât ar sta mai mult într-un scaun cu rotile. De mai bine de trei ani, Celion Dion suferă din cauza sindromului omului înțepenit (rigid).

Prima apariţie, după trei ani și jumătate

Îmi pare rău că mi-a luat atât de mult timp să mă adresez vouă. Îmi e dor de voi și abia aștept să vorbesc din nou cu voi de pe scenă. Știți că am fost mereu ca o carte deschisă. Nu am fost pregătită să spun ceva înainte, dar acum sunt gata. Am probleme de sănătate de multă vreme și îmi e foarte greu să înfrunt aceste dificultăți și să vorbesc despre lucrurile prin care trec. Recent, am fost diagnosticată cu o foarte rară afecțiune neurologică, numită sindromul omului înțepenit, ce afectează cam unul dintr-un milion de oameni”, a mărturisit Celine Dion.

 

 

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.