Cezar Preda: Dacă Prigoană va pleca din PDL, partidul va ieşi pe locul 3-4 la alegerile din Capitală

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că Silviu Prigoană trebuie să rămână în interiorul PDL, arătând că acesta poate obţine 20 % din voturile bucureştenilor şi că dacă ar pleca la alt partid atunci PDL ar ieşi pe locul trei sau patru în cursa electorală pentru Capitală.

„Dacă Silviu Prigoană nu rămâne în interiorul PDL, candidat sau nu, PDL va ieşi pe locul trei sau patru la alegerile pentru Bucureşti. Dacă Silviu Prigoană va intra în competiţia electorală şi va candida din partea unui alt partid sau a unei alianţe politice, atunci PDL va ieşi pe locul trei sau patru la Bucureşti”, a apreciat Cezar Preda.

El a mai spus că „un oraş de talia Bucureştiului nu e format numai din intelectuali sau numai din oameni simpli, ci este un amestec”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.