CFR Călători. Rezervarea locurilor, întreruptă 12 ore

cfr-tren-sine

Schiziționarea biletelor cu rezervare de loc va fi întreruptă, miercuri, între orele 0:00 și 12:00, pentru realizarea unor lucrări de mentenanță la echipamentele centrale ale Sistemului Național de Rezervare,  anunță CFR Călători.

În intervalul menționat, legitimațiile de călătorie vor fi emise  la casele de bilete fără rezervarea locului, numai pentru ziua curentă, fără anticipaţie; prin sistemul online și la automatele amplasate în stații numai la trenurile fără regim de rezervare; se va suspenda emiterea cardurilor „Tren Plus” în acest interval orar.

Se pot cumpăra anticipat bilete și au la dispoziţie următoarele canale de vânzare:  aplicația mobilă „CFR Călători mersul trenurilor și bilete online” (disponibilă în Google Play, App Store și Huawei AppGallery); automatele de vânzare bilete din gări; online de pe cfrcalatori.ro; casele de bilete din gări, agenții de voiaj CFR Călători și distribuitori autorizați (agenții de turism).

„CFR Călători mulțumește pasagerilor pentru înțelegere”, se mai arată în comunicatul transmis luni de operatorul feroviar național.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Auzi jurnalista lui pește prăjit, ce treabă are imaginea cu sinele de cale ferată cu biletele?…A sărit un șurub de la șine și s-a defectat automatul de bilete!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.