CFR Cluj provoacă stupoare: „Au fost fals-pozitive”

CFR Cluj susţine marți, într-un comunicat, că „în urma investigaţiilor şi retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv (de la club – nr.) NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, aşadar testele efectuate iniţial au fost fals-pozitive”.

„Ca urmare a ultimelor informatii apărute în presă referitor la cele 23 persoane testate pozitiv de către o clinică privată atât la București, cât și la Cluj-Napoca săptămâna trecută, dorim să facem următoarele precizări:

Clubul CFR 1907 Cluj a respectat absolut toate măsurile cuprinse în Protocoalele MTS/FRF/LPF și toate recomandările venite din partea autorităților. Am dat dovadă de transparență în relația cu autoritățile statului și ne-am luat toate măsurile de prevenție posibile pentru a opri răspândirea acestui virus.

În urma investigațiilor si retestărilor efectuate în ultimele zile s-a dovedit faptul că din totalul de 23 de persoane depistate pozitiv NICIUNA nu este si nici nu a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2, așadar testele efectuate inițial au fost fals-pozitive.

Ca urmare a acestei situații create, echipa noastră nu a putut disputa meciul cu FC Botoșani duminică, așa cum era programat inițial, acesta fiind reprogramat pentru data de astăzi. În următoarele 6 zile, CFR 1907 Cluj va trebui să joace 3 meciuri, toate extrem de importante pentru clubul nostru. E important de menționat faptul că până astăzi, echipa a fost privată de posibilitatea desfășurării antrenamentelor, fapt care poate afecta forma băieților în aceste meciuri rămase.

De asemenea, faptul că antrenorul principal al echipei noastre, Dan Petrescu, alături de o parte a staff-ului său tehnic nu vor putea fi alături de echipă în următoarea perioadă este un mare handicap al echipei noastre în lupta pentru titlu.

Suntem alături 100% de jucătorii și staff-ul tehnic care au fost testați pozitiv și ne dorim să se însănătoșească cât mai repede pentru a putea să revină alături de echipă.

Toți cei implicați în viața echipei: jucători, conducători și angajați, alături de familiile noastre, am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, suntem epuizați de eforturile depuse și de stresul la care am fost supuși.

Am avut oameni profesioniști în jurul nostru cărora le suntem extrem de recunoscători.

Mulțumim mult conducerii și angajaților de la Spitalul de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, personal care a dat dovadă de mare profesionalism. Le mulțumim suporterilor care au fost alături de noi în această perioadă grea. Susținerea lor și faptul că i-am simțit aproape ne-a dat putere să trecem peste aceste momente dificile.

Vă mulțumim tuturor celor care v-ați arătat susținerea față de echipa noastră!

În următoarea perioadă vom analiza tot ceea s-a întâmplat în jurul echipei în ultimele zile și vom lua o decizie în acest sens. Acum ne concentrăm la cele trei meciuri rămase de disputat„, se arată în comunicatul de presă semnat de conducerea conducerea clubului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Si eu, ce scriu de ceva timp? Abia acum s-a dat cartile pe fata?! La fel este si cu listele coro! Bolnavi grav cu mai multe boli au fost si vor fi intotdeauna, gratie oricarui guvern de dementi urlatoro dezinteresati de viata cetateanului!, cazuri urgente sau grave, vor fi destule, dar morti de si cu coro, nu vad decat crizatii de lux urlatori, mincinosii.ro! Il auzii si pe hRafila cum a criticat tot ce a fost si este in jur!, deja e mult prea tarziu sa mai creada cineva in astia!

 2. Dacă au funcționat protocoale în justiție și procurorii au fabricat probe pe bandă, când tot ce mișcă în Tara asta mișcă numai dacă este prieten serviciilor, clinica privată atât din București cât și din Cluj-Napoca de ce nu ar fi pe acelaș făgaș?

 3. Deci sunt cum le convine lor , adică bolnav sau nu ce mai contează ???? „Faptul ca nu ai simptome nu înseamnă ca nu ești bolnav ,te simțit bine ? Nu ai febră ? Nu tușești ? FELICITARI sunteți asintomatic si un nenorocit care infestezi pe alții cu boala ta asintomatica NESIMȚITULE asintomatic ….si te duci si la mare ..

 4. Pai daca testele in cauza au fost „fals-pozitive” (23 la numar !!) cred ca e foarte normal ca si cele doua „false-clinici” sa fie lasate „fals-deschise” ! Adica, mai clar, INCHISE ! Ooopss ! Stati asa, nu prea cred ca e posibil … cine stie ce afaceri securiste mai sint pe acolo ? …

 5. Este o dovada ca unitatile de stat jongleaza cu rezultatele. In consecinta si cu raportarile.

 6. Cei care dau verdictul(+ -)sunt niște oameni competenți? Cine i-a autorizat și pe ce bază? S-ar putea ca marii ” specialiști” să fie niște muhaele? Suntem pe mâini bune!?

 7. România – țara proștilor, a marlanilor, a coruptilor; nici un partid sau politician nu va salva românia fiindcă politicul si-a dat mâna pt a forma un grup mafiot care ne manipulează si ne fură la nesfârșit

 8. Cine te manipuleaza? Raspuns:televiziunile. Cine sunt patronii televiziunilor? Raspuns:securistii in functie de interesele personale urmarite. Dupa priceperea ta sunt politicienii.Astia sunt slugile securistilor care ii au la mana.

 9. Vreau sa vad cum i se retrage acreditarea laboratorului Regina Maria care a BURTIT REZULTATELE !!.
  CINE A ACREDITAT ACEASTA UNITATE CARE I-A BAGAT IN CEATA SI CARANTINA PE CFR CLUJ ??.
  Dle Tataru asteptam fapte si nu explicatii !,daca sunt vinovati sa plateasca ,altfel RAHATUL SE IMPRASTIE .

 10. Daca toate testele au fost fals-pozitive, atunci de ce Dan Petrescu a ramas in izolare?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.