Chelsea: Șoc după demiterea antrenorului Pochettino 

 Americanul Todd Boehly, miliardarul care a preluat clubul londonez Chelsea, continuă să taie și să spânzure după bunul plac la echipa de pe Stamford Bridge.

 

Todd Boehly este patronul care a băgat cei mai mulți bani în toată Europa în transferuri extrem de costisitoare, cheltuind de la venirea sa până în prezent cu mult peste un miliard de dolari. El a plătit sume abisale pentru jucători gen Enzo Fernandez sau Mihailo Mudryk, care sar de 100 de milioane dolari. Rezultatele înregistrate de The Blues sunt însă la ani lumină distanță de investițiile făcute, Chelsea reușind in extremis, grație seriei de victorii din ultimele etape ale campionatului, să prindă un loc european, dar nu în Champions League.

Urmare a ratării obiectivului grupelor Champions League, nerăbdătorul american și-a pus în cap tot vestiarul de pe Stamford Bridge renunțând la antrenorul Mauricio Pochettino înainte de termen.

Vestea i-a luat prin surprindere pe jucători, care au avut o relație excelentă cu Pochettino, apreciindu-l mult pe antrenor inclusiv pentru excelentul ambient pe care a știut să îl creeze în vestiar. Reacțiile lor au venit imediat și exprimă stupoarea, tristețea și nemulțumirea la auzul acestei decizii, jucătorii dorind la unison să continue munca alături de Pochettino.

Atacantul Nicholas Jackson a avut un mesaj deosebit de emoționant pe Instagram la adresa fostului lui antrenor: „Te iubesc, coach, mi-aș fi dorit să continuăm colaborarea. Fie ca Dumnezeu să te binecuvânteze pe tine și pe familia ta. Îți mulțumesc pentru sfaturi și încredere, ești un adevărat leu, un adevărat luptător”.

Colegul lui din avanposturi, ecuadorianul Moises Caicedo, deplânge și el plecarea intempestivă a lui Pochettino: „Mister, a fost o plăcere. Îți doresc tot binele din lume în viitor! Ce personalitate și ce antrenor!”

La fel de recunoscător este și Marc Cucurella tot pe Instagram: „Mister, a fost o plăcere. Îți doresc tot binele din lume în viitor! Ce personalitate și ce antrenor!”

Planul patronului este să aducă un tehnician tânăr care s-a remarcat de-a lungul recentului sezon încheiat în Europa. Printre cei vizați figurează antrenorul Gironei, Michel, cel al lui Stuttgart, Sebastian Honess sau Kieran McKenna de la marea surpriză, Ipswich, promovată în Premier League.

 

 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Ioi, ghine ca nu s-o gan’it la Bursucu’ nost’ că ș-aista s-o afirmat pi un’ s-o dus…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.