Cine îl crede pe Traian Băsescu

În plin-plan, zilele acestea, audierile maraton de la DNA  a foştilor generali SRI Florian Coldea şi Dumitru Dumbravă au creat undă de șoc pe scena politică din România, mulți catalogând evenimentul ca fiind unul istoric. 

Fostul președinte Traian Băsescu, într-o încercare, bagă capul în poză ca să spună, pentru cine îl crede, că nimic n-a știut despre subiecte și întâlniri din vilele SRI și că nici invitat nu a fost, nici n-a aflat mare lucru despre aceste întâlniri. Ce știa era… de la televizor!

A făcut ”dezvăluiri„  la un post tv, despre cum arăta jutiția în perioada Codruței  Kovesi  admițând  că la vilele care aparțineau Serviciului Român de Informații se discutau dosare penale.

„Eu am avut ca obiectiv justiția să fie liberă. Asta e o mare minciună că chema Băsescu, spunea pe cine să-i arestezi, cine să fie arestat, cine nu. E o minciună.

Să caute pe cei cu arestările la Vila K2. Cine se întâlnea cu Kovesi, cu Coldea, cu Maior, cu Dîncu și cu Dragnea și făceau discuțiile despre justiție acolo.

Că bănuiesc că n-o chemau pe Kovesi ca să discute despre programul Teatrului Național. Discutau despre probleme legate de activitatea DNA-ului”, a declarat Băsescu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. Căpitanul v.a făcut.o cu mana voastră!E asa.i când esti incompetent impostor și jecmănesti fara minte și limită!🤗

 2. O figura malefica,macabra,arata cat de jos a ajuns Romania daca reptile umane ca Basescu ajung in cele mai inalte functii

 3. Și cine ce partide i.a propus și finanțat în funcții pe tipii ăștia care.i votează popo.limea?și prin ce țări umbla ei la înțelegeri,inainte sa fie alesi🤔.Despre ce vorbim noi aici??😁

 4. E a doua zi consecutiv când L.V. îl citează pe Băsescu. De ce un distrugător al României ajunge să țină lecții de bună conduită? Ce legătură a avut ticălosul cu așa ceva?

 5. Gunoiul Petrov minte cum respiră ! E tartorul statului paralel,si tatăl ”spiritual” al acestor nemernici !!Gunoiul demult trebuia aruncat în pușcărie pentru tot restul zilelor !

 6. FONDATORUL STATULUI TYCALOSIT, MAPHYIOTO-SECURIST, PARALEL, SUBTERAN ȘI IPOCRIT, PETROV ȘI ELENA DE PESCOI SA NU POZEZE IN victimele lui COLDEA, LULUTA SI DUMBRAVA cu acoPeriti????A fost ales cu 6 milioane de voturi in2007, demis cu +7 milioane de voturi in 2007 , salvat de ”erata” CCR ACOPERITI???A mimat condamnarea counismului, a numit pe STANCIU, COLDEA, KOVESI, UDREA, BOC , BOAGIU, VIDEANU, BERCEANU, BLAGA, EBA , etc etc.Cocos BEA CAFEAUA DE SAMBATA CU SACOSA ȘI serVICIILE???Acum , FOSTA MINISTRU-DEPUTAT -CONSILIER PREZIDENTIAL ARE DOSARUL DE LECTOR DR. SUPLINIT FĂRĂ PLATĂ!!!!!!! de peste 4 ani la SIIJ DESFINTATĂ ABUZIV și Parchet CAB DE +2 ANI, DUPĂ EXCURSIA in COSTA RICA si tentativa de fugă via GRECIA, condamnată pe procedură , nu pe fapte??E VICTIMĂ,PT CA ARE O FETIȚĂ, dar BOXERUL OBREJA, ALINA GORGHIU, TONI GREBLĂ, GICĂ POPESCU , STAN MUSTAȚĂ( arecurajabsolventa de la D Cantemir sa initieze RECURSURI IN INTERESUL LEGII pt cei mentionati???) pe ce dispozitii penale au fost judecati si condamnati???

 7. Voi l-ati votat popor Roman! Traiti ce a-ti votat. Vedeti ca vine nota de plata pt datoriile in care traiti. Tineti bine de perna ca va vor jegmani si o pierdeti. Ia sa vedem pe cine votati acum? Inca mai vreti o tara ca afara?

 8. Ai mai zis acestea de cateva ori. Ca Dragnea cara sacosele la „baieti”, ca pisoiasul Ponta, ca te-ai tinut deoparte de poza lui Kovesi cu ei, ca Taricel oligarhul.
  Am apreciat insa cand ai scos cazul cu Dinca din Caracal la lumina, apoi cand ai ajutat-o pe Dancila.
  Ce e necesar acum e sa-i dai si tu una indarat lui Voiculescu. Favorul se intoarce. Altfel ii ramai dator.

 9. Ce lume rea . Nu-l mai criticati si barfiti pe acest domn educat . La cata la ba se face pe vapor in cateva luni de voiaj ( dar la voiaje fara numar ? ) erati mai rai decat nero si caligula la un loc.Sa-i multumim lui Dumnezeu ca am scapat doar cu atat . Amin si aleluia , slava tie Doamne .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.